BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #982300 przez ana23
Hej dziewczyny u mnie nie c nowego 5 IDE do gin a 13 mamy spotkanie z jakimś gin co ma profesora i ma nas ciężarne przebadać tak załatwił nam mój gin. Zazanna ja tez jeszcze nic nie mam kypionego :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #982303 przez kasandra9
Dzień dobry :)))) ciszuki już wyprane ;) tu porobiłam kilka fotek wczoraj i dziś;) takim jednokolorowym bodziakom czy półśpiochom już nie robiłam oddzielnie;)
A jeśli chodzi o Factory na Białołęce, to moim zdaniem o wiele fajniejsze niż w Ursusie:) kupiłam też sobie buty, takie sandały na koturnie, luźną koszulę oraz drugą taką "szmatkę" a'la koszulowa bluzka bez rękawów;)

9 lata 7 miesiąc temu #982304 przez kasandra9
oczywiście forum złapało muła widzę, bo brak ost. postów;) ale jeszcze nie wkleiłam tego, bo się nie zmieściło;) Te odkupione ciuszki to 56/62, ja kupiłam te legginsy 68 i jeansy 74;)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #982305 przez asiekasiek
Oj Zazanna ja nawet nie ważę się bo nie mam wagi... aż boję się co będzie na następnej wizycie u lekarza... czuje się jak balon.... brzuch rośnie coraz bardziej. już źle mi siedzieć i wczoraj już nie wiedziałam co zjeść... dzisiaj jak na razie bułka z jajkiem ugotowanym i pomidor i do kawki prince polo orzechowe... :) no ale cóż w końcu jestem w ciąży ;) o wagę może bardziej będę się martwić po ciąży :)

Kassandra buty wymiatają :D i w ogóle śliczne ubranka !! kompleciki i w ogóle :) ślicznie ta twoja królewna będzie wyglądać w nich :D

Laura od rana mnie kopie, ale tak cieszę się z tego jak głupia :D chociaż wiem że wszystko w porządku :D jejku jk już chciałabym ją mieć do siebie i przytulić!!! Wiecie co zawsze miałam zwierzęta i wszyscy w rodzinie mieli mnie za świrka bo zawsze do mojej Lolity czy kota mówiłam i w sumie mówię chodź do mamusi, mamusia bardzo cię kocha :P no taka stuknięta baba :P i zawsze się zastanawiałam czy ja swoje dziecko pokocham jak te moje zwierzaczki i kurcze bez porównania:) Kocham ją że już chyba ją wycałuje jak już będzie na świecie :D jejku tyle emocji nowych uczuć doświadczam przez tą ciąże że szok ale wszystko pozytywnie!! Oby moja mała była zdrowa!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 7 miesiąc temu #982309 przez kasandra9
też jestem zadowolona, szczególnie z tych welurowych, misiowych, jeansowych, bo to przecież drogie w sklepie jest;) a buty zimowe wymiatają, mój mąż się śmiał, że na pewno będzie w nich "chodzić":P jejku, już się nie mogę doczekać tej mojej królewny! ale niech sobie na razie siedzi i nie myśli o wychodzeniu!!!! u mnie mini śniadanie to mleczna kanapka i actimel, ale już się podnoszę i robię super extra kanapki;) lubię poranki, bo to jedyny moment w ciągu dnia, gdy jestem głodna jak wilk!;)

9 lata 7 miesiąc temu #982313 przez me.ch
Dzień dobry

Ja znów w drodze do pracy, jaki ten tydzień jest długi, nie uwierzcie kochane......tak mi się już dawno nie ddłużylo ;)

Równo za tydzień przyjeżdża szwagierka z mężem i dwoma maluchami - niespełna rok jeden a dwa i pol drugi, będziemy mieli małe preview w przyszłośc;)

Jurada, super ze jesteś i ze wszystko w porządku!:)

Kasandra, ale Ci zazdroszczę, tez bym się już chętnie tak obkupila :):):) buciki są top!! tylko musze czekać na spadkowe najpierw bo potem jak znam życie się okaże że nakupilam dokładnie tego co dostaniemy ;)

Pesq, ja się chyba też przyłącze do pilnowania i kalafioru bo tak jak Zazanna, coś się ostatnio zapominam i zaraz się to skończy 30stka a tego bym nie chciała, wprawdzie kiepsko u mnie z apetytem bo na nic nie mam chęci i Przez to kończę na samych średnio zdrowych opcjach.

A co do trzymania, ogólnie mi się nie zdarza, ale raz jak się zkichalam to byla dobra niespodzianka, zwłaszcza ze nawet nie chciało mi się siusiu więc tym bardziej mnie to zaskoczylo;)

9 lata 7 miesiąc temu #982316 przez melisamienta
Kasandra ciuszki są boskie. Ja już powoli zaczynam myśleć o ciuszkach. Tak naprawdę nie wiem ile i jakie kupić, żeby nie było za mało ani za dużo.
A to mój brzuszek w 19 tygodniu i 21 :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #982317 przez melisamienta
19 tydzień

Załącznik nie został znaleziony

21 tydzień

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 7 miesiąc temu #982318 przez jurada
Hej!
Zazanka ja odstawiłam słodycze i nie jem kolacji i teraz od 21.04 do 14.05 przytylam 1,2 kg. Jestem na plusie 9,3kg a lekarz powiedzial ze max 15 kg można przytyć. Hahaha dobre sobie. U mnie 75 kg ale do 85 czuje ze dobije, szczególnie ze teraz dopiero maluszek zaczyna obrastać w tłuszczyk i ja mam jakiś dziki apetyt.

Kasandra super ciuszki... Ja znow napadłam w na lumpki i kupiłam co nie co...
A buty wymiatają :)

9 lata 7 miesiąc temu #982319 przez jurada
Melisa chyba dodałaś dwa takie same zdjęcia:) ale brzusio masz sliczny:)

9 lata 7 miesiąc temu #982321 przez melisamienta
tak te same ale juz poprawiłam

9 lata 7 miesiąc temu #982322 przez Lidziun
Juranda powinna od nas klapsa dostac, bo przecież my tak się martwilysmy o ciebie, oby juz więcej żadna z was tak nie zrobiła
Wczoraj dostałem paczkę z ubraniami i w sumie mam juz komplet bo resztę mi siostra przywiezienia, no jakieś skarpeteczki pewnie jeszcze kupiec, może później zrobię zdjęcia to przęśle i czekały jeszcze na wózek, mam nadzieje ze jego stan faktycznie jest na 5+ ,przydalby się do niege jeszcze fotelik ale znaleźćjuz takiego nie moge

9 lata 7 miesiąc temu #982324 przez Zazanna
Meliska super brzuś ! :)

Lidziun nie chyba, tylko wstawiaj ! Bo ja tu podpatruję trendy przed zakupami :D

Zjadłam 3 wafle z almette i wędlinką i ogórkiem i jestem głodna heh :P Ale niedługo będę jeść zupkę, bo muszę wykończyć, więc nie idę dojadac :)
Wypiłam też kawę ze słodzikiem zamiast cukru i była ok -bo cukru słodzę 4 łyżeczki, więc zdecydowanie za dużo.
A na obiad będzie ryż z warzywami i kurczakiem :)

9 lata 7 miesiąc temu #982326 przez kasandra9
4 łyżeczki? o mammmia mia! to u nas cukru w ogóle nie zużywamy praktycznie:D wiadomo, jakieś placki czy naleśniki, a teraz powoli sezon truskawkowy zaczęłam, ale nawet gościom czasem zapominam postawić, bo sami nie używamy:P Kawy nie pijemy, herbaty nie słodzimy:) chociaż tu mi kłopot odpada, bo nie muszę ograniczać:D nie mam czego:D

9 lata 7 miesiąc temu #982327 przez asiekasiek
Oj to ja na szczęście nie słodzę kawy, tylko ewentualnie herbatę 1 łyżeczkę. U nas też mało cukru idzie.

Lidziun czekamy na focie :D

Kasandra mi się zestaw podoba jenasy + ta bluzeczka :) podpatrzyłam i będę chciała mieć taki sam :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia