- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- ana23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
A jeśli chodzi o Factory na Białołęce, to moim zdaniem o wiele fajniejsze niż w Ursusie:) kupiłam też sobie buty, takie sandały na koturnie, luźną koszulę oraz drugą taką "szmatkę" a'la koszulowa bluzka bez rękawów;)
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kassandra buty wymiatają i w ogóle śliczne ubranka !! kompleciki i w ogóle ślicznie ta twoja królewna będzie wyglądać w nich
Laura od rana mnie kopie, ale tak cieszę się z tego jak głupia chociaż wiem że wszystko w porządku jejku jk już chciałabym ją mieć do siebie i przytulić!!! Wiecie co zawsze miałam zwierzęta i wszyscy w rodzinie mieli mnie za świrka bo zawsze do mojej Lolity czy kota mówiłam i w sumie mówię chodź do mamusi, mamusia bardzo cię kocha no taka stuknięta baba i zawsze się zastanawiałam czy ja swoje dziecko pokocham jak te moje zwierzaczki i kurcze bez porównania:) Kocham ją że już chyba ją wycałuje jak już będzie na świecie jejku tyle emocji nowych uczuć doświadczam przez tą ciąże że szok ale wszystko pozytywnie!! Oby moja mała była zdrowa!!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Ja znów w drodze do pracy, jaki ten tydzień jest długi, nie uwierzcie kochane......tak mi się już dawno nie ddłużylo
Równo za tydzień przyjeżdża szwagierka z mężem i dwoma maluchami - niespełna rok jeden a dwa i pol drugi, będziemy mieli małe preview w przyszłośc;)
Jurada, super ze jesteś i ze wszystko w porządku!
Kasandra, ale Ci zazdroszczę, tez bym się już chętnie tak obkupila buciki są top!! tylko musze czekać na spadkowe najpierw bo potem jak znam życie się okaże że nakupilam dokładnie tego co dostaniemy
Pesq, ja się chyba też przyłącze do pilnowania i kalafioru bo tak jak Zazanna, coś się ostatnio zapominam i zaraz się to skończy 30stka a tego bym nie chciała, wprawdzie kiepsko u mnie z apetytem bo na nic nie mam chęci i Przez to kończę na samych średnio zdrowych opcjach.
A co do trzymania, ogólnie mi się nie zdarza, ale raz jak się zkichalam to byla dobra niespodzianka, zwłaszcza ze nawet nie chciało mi się siusiu więc tym bardziej mnie to zaskoczylo;)
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
A to mój brzuszek w 19 tygodniu i 21
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Zazanka ja odstawiłam słodycze i nie jem kolacji i teraz od 21.04 do 14.05 przytylam 1,2 kg. Jestem na plusie 9,3kg a lekarz powiedzial ze max 15 kg można przytyć. Hahaha dobre sobie. U mnie 75 kg ale do 85 czuje ze dobije, szczególnie ze teraz dopiero maluszek zaczyna obrastać w tłuszczyk i ja mam jakiś dziki apetyt.
Kasandra super ciuszki... Ja znow napadłam w na lumpki i kupiłam co nie co...
A buty wymiatają
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
Wczoraj dostałem paczkę z ubraniami i w sumie mam juz komplet bo resztę mi siostra przywiezienia, no jakieś skarpeteczki pewnie jeszcze kupiec, może później zrobię zdjęcia to przęśle i czekały jeszcze na wózek, mam nadzieje ze jego stan faktycznie jest na 5+ ,przydalby się do niege jeszcze fotelik ale znaleźćjuz takiego nie moge
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Lidziun nie chyba, tylko wstawiaj ! Bo ja tu podpatruję trendy przed zakupami
Zjadłam 3 wafle z almette i wędlinką i ogórkiem i jestem głodna heh Ale niedługo będę jeść zupkę, bo muszę wykończyć, więc nie idę dojadac
Wypiłam też kawę ze słodzikiem zamiast cukru i była ok -bo cukru słodzę 4 łyżeczki, więc zdecydowanie za dużo.
A na obiad będzie ryż z warzywami i kurczakiem
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Lidziun czekamy na focie
Kasandra mi się zestaw podoba jenasy + ta bluzeczka podpatrzyłam i będę chciała mieć taki sam