- Otrzymane podziękowania: 47
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Zazanna heh co za chlopy!! bo ci się chce patrzeć co oni robią z samochodami(chyba dobrze zrozumialam). mężowi zapowiedziałam ze w przyszłym tygodniu chce jechać na randkę!!!! bo ciągle w domu siedzimy. zobaczymy czy z tego coś wyjdzie...
Kasia jak nie masz gorączki to pewnie wychodź. co masz kisic się w domu. pamiętam jak ja miałam zapalenie oskrzeli to tez później juz nie siedziałam w domu tylko wychodziłam bo można oszalec w czterej ścianach...
a my dzisiaj robimy grilla kupiliśmy różne zarelko wiec będę opychac się. chociaż i tak wolę słodycze o tego jedzenia teraz a kupiłam sobie warke radler 0% pisze ze ma tyle wiec mam nadzieje ze faktycznie. mąż powiedział ze mogę połowę tylko wypić... a niech spada:p wkurza mnie!!!!
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Łaskawie o 14 panowie wrócili wrrr.... my już po obiedzie i czas na drzemkę heh
Achh i mój Bartuś postanowił, ze MUSIMY zjeść ptasie mleczko.. i leciałam jak głupia do sklepu
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Witaj w naszym gronie Kropka! Zazanna, udanego wypoczynku życzę!!
U nas jest masakra - heheh, goście (już ostatni jak narazie) zwłaszcza maluchy (2,5roku oraz 9mcy) spać nie dają więc jest dość intensywnie, za to uch rodzice robią syf większy niż ich dzieci a do tego są średnio zgrani jeśli chodzi o metody wychowawcze w związku z czym wszystko się dodatkowo komplikuje (zwłaszcza ze starszy maluxh jest turbo aktywny i ma czasem znienacka napady histerii) także polecam taki trening heheh
Ja dzis zostałam w domu, oni zwiedzaja z mężem - bo przy tym niewyspaniu, takie długie chodzenie trochę okazało się być bardziej męczące i wczoraj już mnie trochę brzucho pobolewal, wiec wole sobie wziąć dzieb wolnego, jutro znowu z nimi polaze. A od wtorku będę miała chatę wolna i wolne od pracy aż do niedzieli, wiec hura!!!
Miłej niedzieli kochane!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
fajnie, że jest nas trochę na tym forum więc jak się zacznie wrzesień to będzie się działo, i te emocje w oczekiwaniu na każdego bobaska
lidziun obejrzałam wczoraj ten filmik podesłany prze ciebie. nie bardzo ochotę miałam w to klikać bo nie lubię oglądać porodów. ale powiem ci, że fajnie to się oglądało. nawet się wkręciłam i oglądałam później jej synka jak był z nią na świecie
asiek udanego grilla i smacznego aczkolwiek dzisiaj tego grilla ci nie zazdroszczę po moich nocnych przeżyciach a właśnie jednym z ostatnich rzeczy, które wczoraj zjadłam była smażona kiełbaska więc nie wiem czy to ona czasem mi nie zaszkodziła.
na szczęście już się czuję lepiej, dietka i duże ilości herbatki uzdrowiły mój żołądek
Zazanna ja również życzę ci udanego wypadu z mamą odpoczywaj i odzywaj się czasem do nas!
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Wlasnie wrocilismy od tesciow - mamy samochod! Oznacza to, ze w koncu moge się przemieszczac a nie liczyc na taksowki i autobusy Chociaz niestety słyszalam, że lepiej od 3 trymestru sobie odpuścić kierowanie, bo brzuch + poduszka powietrzna to nie najlepsze połączenie w razie czego... Wiadomo - jak jestes pasażerem to odsuniesz fotel, a tak to nie bardzo. No ale to jeszcze kilka tygodni .
Jutro jadę robić toxo, w srode mam ginekologa i diabetologa. Ogolnie, to bardzo odpoczełam od tego siedzenia tu i gotowania non stop, bo tesciowa sie postarala i gotowala mi dobre rzeczy . Ogolnie oderwalam się od miasta, posiedzialam na ogrodowej hustawce, lubie tak odpoczac..
Zazanka - jak ja to znam. Moj maż caly tydzien w pracy a w weekendy albo gra, albo kolega albo cokolwiek. Oczywiscie nie zawsze, jak powiem to przestaje, ale wkurza mnie to ze sam nie moze zrozumieć .
Mialam cos jeszcze 'madrego' napisac, ale nie wiem co, więc miłego dnia po prostu dziewczyneczki
AAA - wlasnie - Basiek ma racje, we wrzesniu to beda emocje i odswiezanie forum ktora juz urodzila <3
Edit. Wiem co mialam napisac! Mala w piątek prawie caly dzien sie nie ruszala, moze z 3-4 razy, bardzo sie balam ale pomyslalam ze moze przez to, ze najadlam sie groszku i bylam wzdęta.. I chyba rzeczywiscie, bo w nocy przeszły mi wzdęcia i rozpoczęły się fikołki . I tak juz zostało
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
My też cały dzień poza domem. Teraz czekam jeszcze na męża bo gra w piłkę. Ale pogoda swietna. Po obiadku pół dnia spędziłam w ogródku u rodzicow.
A w środę czeka nas wizyta u gina i juz się doczekać nie mogę
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Ale padam, dzieciaczki brata wymeczyly
Zazanka udanego wyjazdu, wypoczywaj dużo, korzystaj z pogody i wracaj cała i zdrowa do nas buziaki !
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
ja dzisiaj czytam bloga lawendowydom.com.pl/dziecko-z-walizka-cz...k-podroznika-cz-iii/
tu akurat o podróżach ale sa fajne teksty i przepisy
dzisiaj zaczelam robic piniate na urodziny mojej
córeczki ciekawe czy wyjdzie
jutto mam zabiegany dzień
muszę jechać na zakupy później spotkanie w szkole i konsultache z gin i musimy odebrac nasz nowy wielki rodzinny samochód
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazana tydzień temu pisałaś ze mogę jeszcze golić się i malować paznokcie. i tak faktycznie tydzień temu było! a wczoraj chcialam depilację sobie zrobić i nic nie widziałam!! mam narozna wannę i zawsze gole się na krawędzi wanny a wczoraj siadam na takim siedzonku w niej i nic nie widzę o myślę sobie ale chu..we siedzisko ze nic nie widać przesiadam się na krawędź kurcze stamtąd tez nie widzę... tak poszedł mi brzuch do przodu w tydzień!! masakra:)
Basiek ja zjadłam kiełbaske jakaś karkówke i jak na razie trzymam się
na grilla przyjechała siostra z mężem i z dzieciakami - dwójką chłopaków. i później mój mąż c nimi w chowanego bawili się głupiego Jasia i jeszcze moja siostra bawiła się z nimi i dziadkowie i kurcze sama miałam ochotę z nimi poszaleć :(a tu kicha
Zazanna miłego odpoczynku! !
Pesq super ze masz swojego bum buma w końcu !!!! wreszcie nie jesteście uzaleznini od nikogo:)
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
nie przejmuj sie brzuchem faceci mają wieksze i daja radę a tak na serio jakbys nie miala wyjścia to bys musiala kierować nawet na porodowke
grunt to ostroznie i bez nerwow ja mam wlasne male clio (mialam corse ale musielismy sprzedac) i smigam i smigalam do rozwiazania bo do pracy nikt mnie specjalnie nie zawiezie
a od jutra maz clio a ja wielkim galaxy
niech wszyscy schodza z drogi
no i musze sie pochwalic ze emilka zostala ostatecznie odpieluchowana
juppi
korzysta z pampusia w nocy no ale nie bede przesadzac w koncu nie ma dwoch lat
w każdym razie czekamy na kolejnego brzdaca i od nowa idziemy w pieluchy he he he
zazanka milego leniuchowania
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa