- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
jedyne co to kazal mi zrobic jeszcze jedno usg w 28 tyg
wiec będę miala jeszcze dwa 28 i 32 takie planowane
zreszta po 28 tyg mam mnóstwo wizyt zaplanowanych lub będą planowane m.in przeciwciała sterydy i wyznacza mi cc
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
no chyba ze nie bedziecie karmic cycem to wtedy lepiej juz więcej kupic bo nie chce sie tak ciagle myc pojedynczo
no i okecam kupic plyn do mycia naczyń pdzyjazny dla dzieci chyba w pl to nuk
i woreczki na pieluszki bo każdy o tym zapomina a pozniej polozne psiocza ze pampersy smierdza
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Przesyłam zdjęcia ubranek! Pierwsze trzy fotki to zakupy sobotnie, reszta to ubranka odkupione od jednej dziewczyny po jej coreczce !
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
butelkimialam dwie jedna kupilam .....druga mialam dolaczona do laktatora recznego i to mi w zupelnosci wystarczylo
agata super ubranka
gloria a Ty w uk mieszkasz?rodzilas juz tutaj tak?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jurada napisał: Agata super ubranka... To wszystko to male rozmiary czy większe...? Urzekła mnie marynarka! Taka mała modnisia
Rozmiary od 56 do 68
Strasznie zadowolona jestem z zakupów cały wieczór je przeglądałam, robłam zdjęcia, składałam, rozkładałam i segregowałam rozmiarami aż mój M. zaczął się ze mnie śmiać ale sam jest nimi zachwycony. Żal mi troszkę jedynie, że rodzimy po wakacjach. Sukieneczki są takie piękne któraś z dziewczyn jakiś czas temu podesłała fajną listę w excelu dotyczącą ubranek i rozmiarów (można było wpisać tam jakie ubranka, z pod jakiego rozmiaru i ile sztuk już mamy). Czy mogę poprosić o ponowne wrzucenie?
Ubranka, ubrankami.... muszę zabrać się za konkrety! Wszystkie wasze rady są cenne. Za parę dni/tygodni też chcę się zabrać za kompletowanie wyprawki co ja bym zrobiła bez tego forum
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kasandra9 napisał: Ubranka ślicznee, podziel sie!))
Jakas padnieta jestem, odmeldowuję sie:))))
Kasandra poczekaj troszkę z porodem to Agatka dostanie w spadku po Alicji
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba kazda z nas tak ma ze non stop by macała, oglądała, przekładała te ubranka dla maluszków...
Ja to jeszcze robię tak ze przykładam te najmniejsze do brzuszka i patrzę jak duże będzie moje bobo...
A mąż to bierze np. Bodziak i lapie pod pachy i mówi do syna zobacz taka będzie twoja siostra
Co do kapturków to miałam przy D. Ale szybko zrezygnowałam bo ciężej mu sie ssało.
Ogólnie miałam duży stres ze on się nie najada moim mlekiem i szybko przeszłam na modyfikowane. Tak widziałam ile zrobiłam mu w butelkę ile ubyło i jakos tak spokojniejsza bylam ze cos zjadl, bo z piersi to nie widac
Ale się naszej Zazance trafiła pogoda na urlop... Tylko pozazdrościć
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
sabina napisał: gloria pytanie odnosnie wkladek tych wielokrotnego uzytku mianowicie sa dobrze chlonne?bo ja stosowalam johnsons lub penaten tylko i wylaczne gdyz reszta przy karmieniu mi przeciekala - jak karmilam to automatycznie z drugiego cycka potok mleka tylko te dwie firmy sie mi sprawdzily a wiadomo to wydatek stad moje pytanie
butelkimialam dwie jedna kupilam .....druga mialam dolaczona do laktatora recznego i to mi w zupelnosci wystarczylo
agata super ubranka
gloria a Ty w uk mieszkasz?rodzilas juz tutaj tak?
dla mnie byly chlonne bylam bardziej zadowolona od tych jednorazowych
one maja z jednej strony bawelne chlonna.jakas folie tzn w środku i to nie przecieka no i chyba ozdobna koronka pakowane sa po 6 szt
nie moge ich znaleźć wiec wklejam aventu
m.ebay.co.uk/itm/151299458833?nav=SEARCH
ale niemaja tego kleju co mnie wkyrzal w jednorazowych ze jak sie podwinela to juz po wkladce
tak juz rodzilam w uk dluzej lezalam ale kultura i wygoda czulam sie jak w hotelu no tylko ze bardzo slaba byłam
i w pl tez ale z zaskoczenis na urlopie w ostatni dzień odeszly mi wody
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Basiek mogłabyś wysłać link do tych rzeczy zamawianych na allegro?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kupiłam sobie w wczoraj w HM jeszcze jeden T-Shirt ciążowy biały w granatowe paski, bo to moja ulubiona bluzka do wszystkiego:) Jeszcze mi się granatowe spodenki ciążowe podobały bardzo, ale niestety...na razie sobie nie kupię. Jakoś tak kiepsko się czuję, nawet męża do pracy nie wyprawiłam, bo nie byłam w stanie się podnieść:/ Nie wiem, czy to pogoda...czy te głupie studia, bo już myślę o weekendzie, pracy, zaliczeniu i jak ja bitych 10h wysiedzę, skoro ost. ledwo co zniosłam 3h i myślałam, że się rozpłaczę i wyjdę ot tak.
PS. Zazanka trafiła z pogodą i to chyba możliwie najlepiej!))))))))))) Nie pamiętam tylko, dokąd pojechała:) Na Mazury?
Jurada, a Ty dokąd ruszasz w sierpniu:)? My myśleliśmy w lipcu gdzieś nad morze skoczyć.