BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #984593 przez anisia27
Masakra dziewczyny, dostalam tyle ubranek, ze chyba dziecko predzej mi wyrosnie z tego :D az nie dalam rady wszystkiego przegladnac:))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #984596 przez anisia27
Ja uczylam sie z alles klar 1b i 2b w liceum :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #984600 przez Agata28
Czesc dziewczyny,

W poniedziałki i wtorki mam szkołe, dlatego jestem mniej aktywna na forum :-) Właśnie wróciliśmy z zakupów spożywczych. Ogólnie też dzisiaj nie mam za najlepszego humoru, ale to przez pogodę. Strasznie zimno u nas, dzisiaj musiałam wyciagnać kurtke zimową. Moje balkony wygladają tak pięknie, a nawet tam usiąść nie można, bo non stop pada deszcz :S
Pesq bardzo ładny stanik i w sumie cena też dobra ;)
Ja kupiłam sobie ostatnio z h&m- nie jest zły :silly:

Kasandra skądś znam ten ból pensji nauczycielskiej :P w Polsce przez 4 lata pracowałam w przedszkolu (najpierw staż za nędzne 600 zł, później normalny etat) do tego udzielałam korepetycji lub dodatkowo jako niania :) . Tak więc cały dzień poza domem a wypłata marna, tylko czasami była 2 z przodu! :P no, ale mega wdzięczna praca :) dużo pozytywów! Prawie nigdy nie byłam zmęczona :cheer:
Bardzo chciałabym w Holandii też załapać sie do jakiegoś przedszkola/ żłobka. Przy pracy z dziećmi język niderlandzki muszę znać perfekcyjnie :blink: uczę się, ale nie jest to tak prosty język jak angielski.... i brzmi okropnie! Mój M. jest holendrem, ale wciąż rozmawiamy w języku angielskim :) i za cholere nie potrafimy tego zmienić :P Za to w pracy, w szkole ze znajomymi i rodziną juz tylko w języku niderlandzkim. Jak na niecałe 2 lata nauki nie jest źle :)

9 lata 7 miesiąc temu #984602 przez Agata28
Popycham posta :whistle:

9 lata 7 miesiąc temu #984603 przez Agata28

anisia27 napisał: Masakra dziewczyny, dostalam tyle ubranek, ze chyba dziecko predzej mi wyrosnie z tego :D az nie dalam rady wszystkiego przegladnac:))

Standardowo prosimy o zdjęcia B)

9 lata 7 miesiąc temu #984604 przez kropka 889
U nas za to pogoda super - większość dnia spędzona na dworku. Byłam na truskawkach. Zerwane prosto z krzaka -pyszota.

9 lata 7 miesiąc temu #984609 przez glooria
a ja jutro robię ehhh
dzisiaj rodzinnie pojechaliśmy na zakupy nowa bryka
wszyscy happy
i nawet wyszło słoneczko

fajnie tak dostać ciuszki ja sama oddawalam ale niestety juz nie wrocily
teraz trzymalam dla siostry bo to pewniak

kropka podziel się

9 lata 7 miesiąc temu #984611 przez kropka 889
Glooria bardzo chętnie, dopiero się zaczynają a wiadomo ze takie "swoje " lepiej smakuja

9 lata 7 miesiąc temu #984613 przez glooria
dawaj do uk
od razu zakupy porobisz

9 lata 7 miesiąc temu #984624 przez jurada
Kurde, złapałam jakiegoś dola! Płakać mi się chce dosłownie o wszystko... Różne myśli przechodzą mi przez głowę i żadna nie napawa do uśmiechu :'(
Idę spać. Tak będzie najlepiej!

9 lata 7 miesiąc temu #984630 przez glooria

jurada napisał: Kurde, złapałam jakiegoś dola! Płakać mi się chce dosłownie o wszystko... Różne myśli przechodzą mi przez głowę i żadna nie napawa do uśmiechu :'(
Idę spać. Tak będzie najlepiej!

jakbyś jutro też miała taki nastrój to smigaj na zakupy

9 lata 7 miesiąc temu #984635 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Juradka głowa do góry, złe myśli na bok ! <tulam_z_całej_siły_!> :)

Dziewczynki kochane nadrobiłam zaległości, bo mnie słońce przed 6 obudziło, a nie chcę Mamy budzić ;)
U nas super, dojechałyśmy w 4 godziny (w tym 2 postoje), pokoik mamy śliczny, gospodarze cudowni i uśmiechnięci i w ogóle och i ach :)
Oczywiście przedwczoraj panikowałam trochę po podróży, ale nic mnie nie bolało ;) A wczoraj miałyśmy dzień spa i byłyśmy na paznokietkach i mam śliczne nude na dłoniach i stópkach ;) Dziś idziemy leżeć nad jezioro na całyyyyy dzień -no prawie, bo o 11 jeszcze idziemy na regulację brwi :P
Pogoda jest rewelacyjna, a Mrągowo śliczne :)

Natomiast nie wyobrażam sobie urlopu w sierpniu -bo taki miałyśmy poierwotny plan, bo już teraz mam problem z chodzeniem o.O Oddycham jak lokomotywa po przejściu 1,5 km o.O I cała mokra byłam.. Mama aż w szoku była :P

Kończę, buziaki i dbajcie o siebie !!! :)

9 lata 7 miesiąc temu #984636 przez jurada
Hej! Dzis juz troszkę lepiej... Choc jak stanęłam na wadze to się załamałam.... 11, 7 kg od poczatku a ostatni kg przyszedł w ciagu 3dni choc nie jem wiecej niż zwykle, chyba ze to truskawki są tak zdradliwe :P Bedzie co zrzucać bo porodzie...

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #984637 przez jurada
A to na zakonczenie 25 tygodnia

Załącznik nie został znaleziony

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 7 miesiąc temu #984638 przez asiekasiek
Dzień dobry :)

Uff w koncu mam Internet, a nie tylko podglądam was przez komórkę:)

Dzisiaj w będę zamawiać już wreszcie!!!!yupi!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Agata28 śliczne te ubranka ja dzisiaj pojadę do koleżanki bo mam dla mnie jakieś ciuszki po swojej małej :laugh:

Kassandra no ciekawe czemu tak mniej ci wypłacili, a mi płacą tyle ile zarabiałam, nic mniej nic więcej… i od pracodawcy.
Szukam posta bo któraś z was pisała że była na wizycie u lekarza, nie wiem czy to nie była Agatagama… i chciałam spr. Ile jej maluch waży i porównać, bo ja wczoraj byłam u swojego lekarza i moja królewna waży 840dag, prawie tyle co cukier :D i wszystko jest ok. a w ogóle wkurzyłam się bo tak szybko zrobił usg i w ogóle i tak 200 zł bierze to mógłby troszkę dłużej mi poopowiadać :P :P

Zazanna super że odpoczywasz sobie :D ale fajnie masz :D pozdrawiamy cieplutko :kiss:

Jurada ja wczoraj ważyłam się u lekarza i przez miesiać przytyłam 4 kg!!!!!! I chyba mnie gubią słodycze. I zadecydowałam że nie kupuje słodyczy jak coś to price polo classic. Bo jak gdzieś pojechałam w gości to tak 4ry kawałki na dzien dobry u kogoś jadłam :( Więc mam razem 8kg do przodu. A brzuszek mam śliczny jeszcze w tej bluzce widać CI talię :D !! o jak ja chciałabym mieć talię … ;)

A w ogóle brakowało mi was jak tak nie mogłam nic napisać bo z komórki nie lubię :angry:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia