- Otrzymane podziękowania: 170
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co nie? też się kiedyś zastanawiałam czemu większość kobiet w ciąży, które mijałam są smutne albo wkurzone.Aaaa! A podobno ciąża to błogi stan!!!
a że pracowałam w centrum handlowym to takich kobiet widziałam mnóstwo, czy to w sklepach, w których pracowałam czy tak po prostu gdzieś na ulicy.
a to teraz wszystko jasne.tyle zmartwień związanych z tymi maleństwami jest, że czasami wygrywa strach zamiast radość z tego naszego stanu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
jurada napisał: Agata na serio nie można kremów na cellu? Ja jeszcze przed ciąża smarowałam sie kremem na cellu i do dzis sie smaruje! Oczywiście tylko uda i Tylek... Jezu to kolejny cios w mój dzisiejszy nastrój ): Aaaa! A podobno ciąża to błogi stan!!! Tiaaa byl by gdyby nie te wszystkie zmartwienia
parenting.pl/portal/kremy-na-cellulit-w-ciazy tu masz artykuł na ten temat. Dokładnie chodzi o kremy z kofeiną, ale czy to prawda to nie wiem ja np z picia kawy nie zrezygnowałam (ale ograniczyłam do jednej-dwoch dziennie, przy moim niskim ciśnieniu wręcz wskazane) i jest wszystko w porządku. Nie ma co świrować!
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
wstawiam brzuchy - ostatni z dzis
Załącznik nie został znaleziony
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z drugiej strony mialam nadzieje ze nie przytyje duzo wiecej, a jeszcze 16 tygodni przed nami a podobno dopiero teraz spory przyrost wagi sie pojawia...
dodaje z startowo wtedy mialam juz wysokie bmi - 28 - tak czy siak, wiec jak najmniejszy przyrost wagi mi zalecil gin na poczatku - moze czas ukrocic swawole w kwestii jedzenia bo nie wiem czy ogarne. Wprawdzie nadal mieszcze sie w to co "brzucha" nie obejmuje i nie wydaje mi sie zebym jakos "z wygladu" strasznie utyla, ale waga mowi swoje. hmm.....
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
ja byłam u koleżanki pożyczyła mi ubranka dla małej taki 56 i 62 i czapeczki czapeczek mam tyle że już nie będę kupować, bo chyba z 15 i rożek mi dała taki jaki w sumie chciałam dziś zamówić ale nie zamówiłam, bo ten wydatek odłożyłam sobie za miesiąc dobrze że nie zamówiłam
a co do brzuchów i rośnięcia naszych maleństw, to ten czas nam tak zleci że zaraz będziemy wstawać zdjęcia naszych dzieciaczków
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Meszku - jesli mozesz powiedz ile ważyłaś przed ciaza i ile masz wzrostu i jakie wskazania, zeby ile przytyc? ? Bo ja hmmm.. w ogole mialam BMI chyba ponad 30 163 80-82 kilo (zalezy..) . A 6 kilo to nie jest duzo!
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Dokladnie Juradko, to o te Magdę chodzi.jurada napisał: Kasandra a nie nasz na myśli może tej nauczycielki angielskiego co ostatnio byla widziana na pl. Bankowym? Czytałam wczoraj o niej i sie wystraszyłam bo to moje okolice.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Korki z Wawy, ze hej, na pewno ciśnienie skoczyło!
Czekam w kolejce do lekarza:)
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
kropka super, że z maleństwem wszystko w porządku ja jeszcze nie dostałam skierowania na glukozę ale widzę, że też w najbliższym czasie mnie to czeka
kasandra9 to czekamy teraz na twoją relację z wizyty u gin
coś jeszcze miałam napisać ale mi się zapomniało... może później sobie przypomnę...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lidziun - Ty jestes rozgrzeszona, wiemy ze slub za pasem wiec nie masz tyle czasu na forum co my ociężałe mamuśki
Kasandra - oooo pokaz jakie bluzki i swoje i Agatki. Moja to też Agatka już na 100%. A na drugie bedzie Aleksandra, czyli tak jka Twoje imie Hm
Co do czapeczek, skarpetek, ubran to juz cala komoda. Na szczescie zostaja rozowe <3 <3. Ciesze sie kurcze, bo nie chcialabym znowu zmiany w plci a teraz mam obraz czarno na bialym. Moze to niezbyt fajne, ale pokaze Wam pipulke mojej Agaci bo buzi nie chciala pokazac BOZE JAK JA KOCHAM TEGO MALUCHA <3 W życiu nie myslalam, ze to takie silne moze byc!
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Kasandra przykre to i naprawde nikt nic nie wie...
Czytałam ze podobno juz raz tez tak zniknęła i sie znalazła ..
A może miala jakies plany? Moze problemy???
Kurczę przeciez nie rozpłynęła sie...
Dziewczyny nie martwcie się waga mój lekarz tez powiedzial ze max 15 kg a ja już mam 11... Wiec niech sobie gada... Schudnę jak urodzę. Tego sie trzymam