- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
ja sie smaruje rzadko bo zwykle zapominam profilaktycznie modle sie o to zebym nie miala rozstepow
zamowilam dzis lozeczko polozna dzwonila i wyszlo mi w moczu cos tam wypisal clotrimazol na 3 dni ...
a ja dla odmiany zazdroszcze troche ciepelka u nas z 15 stopni dzis bylo nie najgorzej bo slonecznie przynajmniej nie padalo
pesq bd miala cesarke?
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Sabina - mialam 2 operacje na kolana wiec lekarz mowi ze jest to wskazanie do cesarki, tymbardziej ze robilam przed ciaza rezonans i niestety kolano znowu sie sypie.. A wiadomo duzy wysilek dla organizmu to porod sn . Zobaczymy.. jak trafie do szpitala a nie prywatnej kliniki to moze beda kazali rodzic SN bo z tego co slyszalam to o cesarke trudno nawet jak rozne rzeczy sie dzieja. Ale moze uda mi sie rodzic w klinice. Mam nadzieje, ze uda sie te cukrzyce opanowac i wtedy mnie przyjma.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
W zeszłe lato to tylko sukienki nosiłam a teraz wiszą w szafie i czekają na rozmiar 38 oby w lato 2016 juz byly dobre!
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
juranda na pewno ! w 2016 bedziemy szprychy
zbliza sie piekna godzina Antek idzie sie kapac spac a ja zasiade przed jakims filmem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Pesq, mój mąż zachwycony imionami;))))))
Podczas wizyty wszystko ok, szyjke mam "jak stad do Krakowa" jak to pani dr powiedziala:) 4,5cm;) takze Gagulek siedzi sobie tak jak trzeba i nic jej nie grozi:) musze brać tylko witaminę C, bo mam odczyn zasadowy moczu i żeby się nic nie pojawiło, ale nic wiecej nie mowila:) takze wsio ok
A o Magdzie nic wiecej nie wiem, ona jest w rownileglej grupie(bo sa dwie nauczycielskie) i czesc zajęć mamy razem, wiec tak przelotnie sie znamy.
W załączniku fotka sukni, bo cyknęłam i mamie wyslalam mms;)
I moje bluzki wyschly raz dwa:)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jurada - znam ten ból z obcieraniem ud... ojj znam.. zobaczymy jak to bedzie teraz z tymi sukienkami pewnie też marnie - raczej do siedzenia na balkonie niż łażenia. Kupilabym jakies spodenki ciazowe ale nie wiem gdzie ani co ani jak.
Kasandra - imiona pierwsza klasa, prawda? a jak u Was bylo z imieniem Agaty - skad wzieliscie? Bo u mnie to zaczelo sie od tego że ja mialam byc Agatka, ale ojciec wolał Beatka i tak doszlismy do wniosku że ładne imie i pasuje do mojego . A Aleksandra dobrze sie zgrywa z Agata i tak zostanie Piekna kiecunia
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
sukieniusia dla córeczki przecudowna!
a ja wrzucam tą koszulę co sobie wczoraj kupiłam w Sinsay
Załącznik nie został znaleziony
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Powiesilam resztę prania i oto niektóre rzeczy:)) i ta rozowa królewnę lepiej widac;)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Ale jestem padnięta i wściekła, bo wzięłam dzisiaj siostrzenica męża, bo siostra męża poszła do pracy a jej mąż pomagał na budowie u nas. Już była parę razy u mnie i była grzeczna a dzisiaj pod koniec to myślałam że jej wleje!!! DOSŁOWNIE!! Mam psa cocker spaniela - suczka troszkę nie zrównoważona psychicznie (Jurada wie co piszę ) i ta dziewczynka chciała brać psa na smycz, właziła jej do kojca koło karmy łaziła (ja mogę chodzić, ale ktoś inny już nie tym bardziej obca osoba bo zaczyn pokazywać kły i rzuca nawet się ) więc jej mówię że nie wolno bo tam Filipa i Mikołaja ugryzła już a nie spodziewali się tego... bawili się tak jak ona chciała ale że mój pies jest świrnięty no to jednego i drugiego haps... a ta jak na złość woła tego psa włazi itp...!! jejku dziecko na jesień skończy 7 lat powinno rozumieć co wolno a kiedy nie !!! Jest rozpieszczone jak nie wiadomo co!!!!aaaaa do tej pory mam nerwy na smarkule, tak robiła na złość więc ja wzięłam i zwiezłam, jej mamy nie było ale jej powiem co robiła. później ugryzie pies ją to ci będą mieć do mnie pretensje...
Basiek chyba przejdę się do sinsay
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
ciuszki i pizamki
my imienia nie mamy jeszcze
sle mi chodzi po glowie emma
lub julka albo martynka no i hania
wiec jest w czym wybierać
emilka przez jeden dzień byla martynka ale polozne miały trudno wymiwic i została emilka
tak sie chwalicie ciuszkami ze i mi przyszła ochota na przegladniecie ciuszkow po corkach ale sa u siostry wiec troche musze poczekać na dostawę
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
mowia ze tak naprawdę to jest nabijanie nas w butelkę
i powinno sie kupywac sprawdzone lub przepisane przez lekarza
no ale lekarze znów dostaja dodatki za wypisywanie ich na receptach
błędne koło
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Kasandra śliczne ubranka! Koszuka Basi też bardzo ładna w sumie nigdy jeszcze nie byłam w tym sklepie Sinsey, będąc w Polsce muszę się wybrać
A ja właśnie upiekłam muffinki z truskawkami i migdałową kruszonką Czekam aż ostygną i próbuje
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq przerabane w tak młodym wieku mieć problem z kolanami
... wkurza mnie jak narzekają starsi ludzie ze im coś jest. ja mam problem z haluksami na lewej stopie mam już dużego i często mnie boli teraz ale i tak żeby coś z nim zrobić musze czekać do rozwiązania porodu ...