BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #984821 przez asiekasiek
Agata właśnie sobie tak pomyślałam żeby koszmar mieć tak rozpieszczone dziecko. no ale okaże się :)

Pesq przerabane w tak młodym wieku mieć problem z kolanami
... wkurza mnie jak narzekają starsi ludzie ze im coś jest. ja mam problem z haluksami na lewej stopie mam już dużego i często mnie boli teraz :( ale i tak żeby coś z nim zrobić musze czekać do rozwiązania porodu ...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #984828 przez kasandra9
Hej mamusie:) my właśnie wyjechaliśmy i lecimy do Olsztyna:) wieczorem wrócimy, bo mąż gdzies o północy jedzie w traske:( piekna pogodaaaa dzis

9 lata 7 miesiąc temu #984833 przez glooria
u mnie tez pieknie moze usiade na balkonie i nogi opale bo blade
tylko najpierw muszę moja sikse położyć spac
dzisiaj juz o 4 rano siku zawolala i juz nie bylo spania

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #984835 przez glooria
oj dzisiaj to chyba forum opustoszalo

9 lata 7 miesiąc temu #984853 przez anisia27
Ja bym wolala cesarke... bylam doslownie pewna tego ze bedzie poniewaz mam duza wade wzroku...az -6........poszlam do okulisty raz drugi, zrobila badanie dna oka i powiedziala mi ze jak narazie moge rodzic sn :( mam jeszcze sie zglosic w 36tc :(

9 lata 7 miesiąc temu #984860 przez Scarlett86
Czesc mamusie :laugh: ale mam do nadrobienia :ohmy: My juz wozek kupilismy, nosidelko, pare ciuszkow...
Dzisiaj bylam u midwife mowilam jej ze nie dostalam jeszcze wynikow ze szpitala i nie wiem co z ta glukoza, nikt tez do mnie nie dzwonil i nie wiem w koncu czy cukier mam dobry. Zadzwonila do szpitala i sie okazalo ze jest dobrze. Cukier w normie :lol: Mam tez sie zglosic do GP na jakies szczepienie zapisala mi na kartce. No i sluchala serduszko Julcia i stwierdzila ze serducho ma jak dzwon :laugh: Pytala czy czuje ruchy itd zmierzyla mi cisnienie wymacala brzuch i mowila ze nie mam co sie martwic synus zdrowy. Mialam miec pobierana krew do badania ale to dopiero w 28 tyg a mi zabraklo 2 dni i mam sie zglosic za 2 tyg :huh: Byl ze mna mlodszy synek i sie cieszyl ze slyszal jak bije serce braciszka. Po lekarzu poszlismy na lody i kupilam smoczki z aventu dla synka. Wozek to maz mi zamowil z Polski i wczoraj przyszedl, oczywiscie musial byc od razu zlozony :) Mlodszy syn jezdzil nim po domu i powiedzial ze nie moze sie doczekac az Julian sie urodzi bo on bedzie zabieral go na spacery :cheer: U mnie tez piekna pogoda slonce swieci, ale dopiero dzisiaj. Caly czas u nas wialo, zimno bylo wszyscy w kurtkach chodzili no i dzien w dzien deszcz. Kasandra sliczne te ciuszki. Corcia bedzie pieknie wygladac :woohoo: Juradka sliczny brzusio, taki zgrabniutki :cheer:
Witaj kropka :cheer:

9 lata 7 miesiąc temu #984880 przez kasandra9
My niestety juz wracamy, ale super bylo! Byliśmy tez w Parku Wodnym:) pogoda piękna, choc upalnie nie jest:) pozdrawiamy:)

9 lata 7 miesiąc temu #984881 przez sabina
hej
u nas dzis kiepski dzien jakos mnie wszystko denerwuje i w ogole placze dola mam etc

czuje sie ociezala brzydka tragedia.....
nie smuce wpadne jak bd miala lepszy humor

9 lata 7 miesiąc temu #984887 przez AgusiaKRK
Kochane Wrześnióweczki, mam dla Was dobrą wiadomość. Boże Ciało to dla nas bardzo szczęśliwa data: 4 lata temu pobraliśmy się w tym dniu, a dziś Franio wyszedł do domu :) Zjada już bardzo ładnie i sam się domaga posiłku. Leżymy zachwyceni i wpatrujemy się w nasze cudeńko :) Waży dziś 2330 g i ma 50 cm wzrostu. Załączam zdjęcie małego pasażera. Zaleceń kontroli w różnych poradniach mamy sporo, ale damy radę, najważniejsze, że synuś jest już z nami!
Udanego weekendu!!! :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #984891 przez jurada
Agusia to świetna wiadomość!!! Super! A Franio jest małym przystojniaczkiem :)
Cieszę się razem z Wami!

9 lata 7 miesiąc temu #984894 przez glooria
super
teraz juz będzie tylko lepiej
dacie rade a za rok nie będzie po nim widac ze wczesniaczek

pozdrawiam

9 lata 7 miesiąc temu #984897 przez basiek149
hej hej :)
AgusiaKRK fantastyczna wiadomość!!! a z synka przecudowny! będzie podbijał serca dziewczyn ;)

my dzisiaj cały dzień byliśmy u teściów, tam co roku po mszy i procesji odbywają się takie dni parafii, różne zabawy i loteria. mi udało się wygrać m.in. bon do fryzjera na 40zł B) szczęściara :D a z takich śmieszniejszych rzeczy teściu wylosował paprykarz i konserwę :laugh: :silly: ale przynajmniej było śmiesznie :D
dzień mi raz dwa uciekł więc fajnie :D

9 lata 7 miesiąc temu #984901 przez kasandra9
Agusia, wspaniala wiadomość! To zdecydowanie Wasz dzien:)

9 lata 7 miesiąc temu #984907 przez asiekasiek
Agusia to dzisiaj pierwsza nocka we trójkę :D super !!! Franek teraz będzie rósł i rósł !!

Basiek no to do fryzjera będziesz musiała śmigać i fryz zmieniać :cheer: Ale i tak zdaje mi się, że teściu wygrał lepiej bo konserwę i paprykarz :silly: będzie miał co na śniadanie :D ale fajne są takie zabawy :)

Sabinka nie smutaj się, mi też coraz gorzej jest, coraz bardziej jestem ocięzała :( no ale jeszcze trzy miesiące :P

9 lata 7 miesiąc temu #984908 przez Scarlett86
Agusia gratuluje :woohoo: Ale musicie byc szczesliwi. Teraz bedzie tylko latwiej, bo synus jest juz z Wami :) Super, a synus przesliczny :woohoo:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia