- Otrzymane podziękowania: 245
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My byliśmy dziś z mężem na randce i zahaczylismy o primark a tam kosz z ciuszkami za £1 sztuka. Nie powstrzymałam się mimo tego że narazie planuje czekać aż zobaczymy co jest po kuzynach:) ale kupiłam tylko dwie sztuki, byłam twardziel
Oto i one:)
Załącznik nie został znaleziony
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sorry za milion razy ale albo mój tel albo forum zeswirowalo....
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Agusia super ! Jaki przystojny pasażer mmmm Wycałuj go od ciotek !
Meszku jakie słodkie liiiskiiii
My miałyśmy przedwczoraj i wczoraj super dni Byłyśmy na brwiach i u fryzjera i troszkę wczoraj poleżałyśmy, niby po południu a nos mam czerwony jak renifer rudolf I jadłąm wczoraj pierwszy raz w życiu chłodnik =mniaaaammmmm A dziś będę jeść gofra Codziennie sobie obiecuję, że zjem i nie zjadam, bo nie ma jak I byłyśmy w country city wczoraj i mam selfie z LAMĄ ! heh
A dziś się obudziłam... a w zasadzie obudził mnie ..orgazm I jestem przerażona, bo mam zakaz przytulanek i orgazmów i mnie organizm zrobił w przysłowiowe bambuko I miałam taki strasznie twardy brzuszek, że się przestraszyłam, czy nie rodzę -.-' Moje ciało jest wredne, bo dużo mnie kosztuje całkowite odstawienie tych spraw, a ono sobie tak łoooo "mam ochotę, to sobie ciachnę" :/ No nic, wzięłam nospę i się uspokajam. Mam nadzieję, że nam to nie zaszkodzi. Czy któraś z Was też tak ma ?
A wczoraj Mały tam mnie kopał, że szok Trzymałam rękę na brzuchu i aż skakała
A dziś zostajemy na "podwórku", bo Mama się chce poopalać, a ja sobie będę siedzieć pod altanką, no i tu mam toaletę blisko i w razie jak mnie plecy rozbolą, to pójdę do pokoju, a nad jeziorem, to bym ją zamarudziła na śmierć .. Zwiedzam WSZYSTKIE toalety Mrągowa heh Mały kładzie mi się na pęcherzu i wtedy mam nieustanne poczucie chęci zrobienia siku np. przez 40 minut -nieważne, czy piłam wcześniej, czy nie..
To tyle
Piszcie więcej, bo nie mam co nadrabiać
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Idziemy na łeb na szyje. Doceramy do przychodni i... wisi karteczka W DNIU 5 CZERWCA (PIĄTEK) PRZYCHODNIA NIECZYNNA. No wiecie co!!!! Myślałam, że usiądę i się popłacze z tej złości. To ja lecę na złamanie karku a oni nie raczyli zadzwonić i odwołać... I wkurzyłam się i nie robię badań! Zrobię na następną wiyte! W d***ie ich mam!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- ana23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
o kurcze jurada nie dziwię się, że się wściekłaś... co jak co ale żeby przychodnia była dzisiaj nieczynna?! bez przesady... dzisiaj przecież normalny dzień roboczy, sklepy otwarte, nie którzy mogli sobie zrobić dłuższy weekend ale nie żeby od razu całą przychodnię zamykać...
ana23 gratulacje w takim razie! w końcu i ty poznałaś płeć maleństwa
me.ch ciuszki cudowne. mi bardzo podoba się ten bodziak w misie
ja muszę zaraz zamówić Femibion bo mi się kończy. kurcze, mam wrażenie, że ten Femibion ciągle mi się kończy a starcza przecież na miesiąc. a jak wizyty u gin mam co 3tyg to mi się dłuży... niesamowite
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Jurada nie dziwię się, że wkurzyłaś się. A ja też wkurzyłam się na szwagierkę, która mieszka u mojego meża w starym domu, bo kurcze nie może uszanować tego, że coś chcemy robić, żeby było ładnie koło domu. Tylko ja nie wiem na złość czy jak. Ale mąż ma jej powiedzieć dzisiaj bo też wkurzył się. A jak do mnie coś powie, to powiem jej, że niech kury sobie weźmie do piwnicy do jej domu nowego!! Bo rozchodzi się o wstrętne kury, które śmierdzą robią bałagan, grzebią mi w korze pod tujami srają na trawę, rozkopują skarpę, i jedzą owocki z krzewów !!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Naprawdę mają nowowybudowany dom koło nas, może do trzech lat wyprowadzą się, ale niech trzymają sobie te śmierdziele na swoim podwórku, a oni mają taki syf koło tego domu, że szkoda gadać, o nic nie dbają, a najgorsze jest to że nie dbają o nasze rzeczy!!!!
Zazanna super, że masz udany wyjazd:)
Aha i tak zdenerwowałam się, że mam ochotę taką na papierosa, że szok. Oj jakbym sobie zapaliła!!!!!! Ale nie zapalę bo będę mieć wyrzuty sumienia
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Agusia - cudny chłopczyk .
Mech - ALE CUDNE ! W moim stylu zupelnie! Liski i misiaki
Zazanka - ja nie mam niestety takich przyjemnosci bez powodu haha Wypoczywaj! A i moja tez mi lezy na pecherzu
Widzisz Asiek, Tobie sie chce papierosa, a mi sie tak straszliwie chce zimnego piwa z sokiem jak jakiemuś alkoholikowi... No masakra serio. A tymczasem przez cukrzyce nawet radlera 0 nie moge, jenyyyyyyyyyyyyy szybciej wrzesien!
Dziewczyny, ja od dwoch - trzech dni czuje sie dziwnie.. To znaczy czuje jakby juz sie zaczal trzeci trymestr, a jeszcze sie nie zaczal... Ociężałość straszna, mam problem z wstaniem z łóżka dopuki mi maż nie poda ręki, brzuch mi strasznie wypchało już pępek zaraz wyjdzie i ... zaczely mi puchnac stopy! Problem z oddychaniem, ciagle duszno... No jakby trzeci trymestr:P Najgorzej ze cukry tez mi zaczely wariowac i to tak, ze nic nie rouzmiem... Ale nie bede Was tym męczyć
Pokaze Wam nosidło które dostaniemy od męża z pracy (mowilam Wam kiedys o tych nosidlach) Wybralam sobie żyrafki i okazalo sie że zostala 1 sztuka wiec juz nam odłożyli
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mech mi się liski podobają a misie też są słodkie:) ale body w liski nie widziałam jeszcze
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Co do nosideł - ohh jak ja sie ciesze że mój mąż tam pracuje. 465 zł kosztuje takie nosidło, wszystko ręcznie robione, konstrukcja taka, żeby dzidziuś miał odpowiednią pozycję fizjologicznej żabki, no ogólnie jedno z najlepszych nosideł na rynku ale nigdy bym sobie na nie nie pozwoliła.. no gdzie tyle kasy.. A tu takie szczeście .
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170