- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zazanka - mąż powiedział że jesteś do mnie podobna . Nie uważam, uważam że jesteś ładniejsza i zgrabniejsza, ale niech sie łudzi .
Ogólnie to dziś chce barzdo pojechać nad wodę, a z drugiej strony te pyłki traw... cóż no wezme karton chusteczek i jedziemy posiedzieć w cieniu.
Milego dnia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ale upał... a teściu z mężem jak gdyby nic sobie po działce chodzą, jeden i drugi już czarny jest ale im tam słońce nie przeszkadza nawet jak z T. byłam ostatnio zawieźć zwolnienie do pracy to dziewczyny go pytały czy był na jakiś wakacjach w Hiszpanii bo taki opalony jest... tak więc on nie musi nigdzie jeździć szybko się opala i kurczę od razu na brązowo.
asiekasiek ale faktycznie kiedyś jak wrzucałyśmy zdjęcia i każda dopatrywała się chociaż minimalnego uwypuklenia... a teraz to już bez problemu widać, że jesteśmy w ciąży nie wiem jak u was z pępkiem ale mi jeszcze nie wyszedł...jest taki bardzo napięty, wiem, że troszkę go tam wywaliło ale nie mam go jeszcze na wierzchu. moja siostra jak do mnie przyjechała to już miała ale ona mówiła, że po pierwszej ciąży tak nie do końca jej się schował.
zjedliśmy z Kubusiem śniadanko, kostkę czekolady i mały zaczął mi w brzuszku wariować ale to dobrze, wolę go czuć niż się nie potrzebnie martwić
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Co do znajomych i fb... To w necie wszyscy sobie mili i w ogóle jakie to och i ach a jak przychodzi do przypadkowego spotkania na ulicy to nawet cześć nie usłyszysz...
Teraz brzuszkami dogoniłyśmy Lidzin jak byla w 4 miesiącu... A właśnie Lidziun kiedy ma ten ślub???
Kasia ślicznie wyglądasz.... Piękny brzusio
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Jak tam Wam mija dlugi weekend? Jakies plany na ta piekna sobote??
U mnie niespodzianki od rana, babcia zaslabla i trzeba bylo karetke wezwac. Jak sobie pomysle, co by bylo gdyby sie to wczoraj stalo jak bylam z nia sama, to mnie az ciarki przechodza
Co do zdjec ubranek to obiecuje, ze Wam pokaze jak tylko zaczne je segregowac
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W czasie seksu tez ruchy mam jakbym 100 kilo ważyła tu ciśnie tak przeszkadza aaa i mi sie odechciewa sekszenia... Już nie ta sama kondycja co kiedys ):
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Scarlet- u mnie z goleniem to lada wyczyn, az meza prosze o pomoc bo juz nie daje rady:(
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ja też nie trawię upałów... wyszłam przed chwilką bo planowałam przejść się do sklepu, który jest tylko 2 domki dalej i chwila moment zawróciłam. to nie dla mnie. później męża wyślę bo chcę loda
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
A w ogóle to siedzę sobie na leżaczku w cieniu z laptopem i jem truskawki i piję zimnego radlerka z sokiem malinowym, a Mama się opala Bosko
A wcześniej byłyśmy na myjni ręcznej i się ubawiłyśmy jak głupie, bo żadna nie umiała korzystać i w końcu nam jakiś facet tłumaczył i całe się pozalewałyśmy i heh A na obiad będzie griiillll i szaszłyczkiiii
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa