BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #985048 przez pesq
Hej dziewczynki,

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zazanka - mąż powiedział że jesteś do mnie podobna :P :P :P . Nie uważam, uważam że jesteś ładniejsza i zgrabniejsza, ale niech sie łudzi ;).

Ogólnie to dziś chce barzdo pojechać nad wodę, a z drugiej strony te pyłki traw... cóż no wezme karton chusteczek i jedziemy posiedzieć w cieniu.

Milego dnia!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #985055 przez Kasia888
Część dziewczyny ostatnio się nie odzywają bo siedzę na działce i nie lubię pisać z komórki. Czytam Was na bieżąco w miarę możliwości. Przesyłam Wam zdjęcie prosto z działeczki. Aktualizacja brzuszka
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #985057 przez basiek149
hej hej :)
ale upał... a teściu z mężem jak gdyby nic sobie po działce chodzą, jeden i drugi już czarny jest ale im tam słońce nie przeszkadza ;) nawet jak z T. byłam ostatnio zawieźć zwolnienie do pracy to dziewczyny go pytały czy był na jakiś wakacjach w Hiszpanii bo taki opalony jest... :D tak więc on nie musi nigdzie jeździć :D szybko się opala i kurczę od razu na brązowo.

asiekasiek ale faktycznie kiedyś jak wrzucałyśmy zdjęcia i każda dopatrywała się chociaż minimalnego uwypuklenia... ;) a teraz to już bez problemu widać, że jesteśmy w ciąży :) nie wiem jak u was z pępkiem ale mi jeszcze nie wyszedł...jest taki bardzo napięty, wiem, że troszkę go tam wywaliło ale nie mam go jeszcze na wierzchu. moja siostra jak do mnie przyjechała to już miała ale ona mówiła, że po pierwszej ciąży tak nie do końca jej się schował.

zjedliśmy z Kubusiem śniadanko, kostkę czekolady i mały zaczął mi w brzuszku wariować :) ale to dobrze, wolę go czuć niż się nie potrzebnie martwić :)

9 lata 7 miesiąc temu #985058 przez jurada
Zazanka śliczny brzuszek... Kurczę czy tam było tak chłodno ze ty i kurteczka i szal?

Co do znajomych i fb... To w necie wszyscy sobie mili i w ogóle jakie to och i ach a jak przychodzi do przypadkowego spotkania na ulicy to nawet cześć nie usłyszysz...

Teraz brzuszkami dogoniłyśmy Lidzin jak byla w 4 miesiącu... A właśnie Lidziun kiedy ma ten ślub???

Kasia ślicznie wyglądasz.... Piękny brzusio :)

9 lata 7 miesiąc temu #985059 przez anisia27
Hej mamusie!
Jak tam Wam mija dlugi weekend? Jakies plany na ta piekna sobote?? :silly:
U mnie niespodzianki od rana, babcia zaslabla i trzeba bylo karetke wezwac. Jak sobie pomysle, co by bylo gdyby sie to wczoraj stalo jak bylam z nia sama, to mnie az ciarki przechodza :blink:

Co do zdjec ubranek to obiecuje, ze Wam pokaze jak tylko zaczne je segregowac :D

9 lata 7 miesiąc temu #985064 przez jurada
Dziewczyny czy wy tez czujecie sie takie napuchnięte... Boże ja to się czuje jakbym cala spuchła, twarz itd. Po spacerze to mam stopy spuchnięte, bola mnie nogi w stawach biodrowych, a o kręgosłupie nie wspomnę... Brzuch tez juz przeszkadza... Gole sie tam na ślepo na macka. Ostatnio malowałam paznokcie u stop i się spociłam jak szczur, nasapałam sie a potem mój mąż patrzy na efekt i mówi... O pomalowałaś sobie skórę na palcach...! A ja do niego chcesz to dam co i brzuch i zobacz czy to tak łatwo...
W czasie seksu tez ruchy mam jakbym 100 kilo ważyła tu ciśnie tak przeszkadza aaa i mi sie odechciewa sekszenia... Już nie ta sama kondycja co kiedys ):

9 lata 7 miesiąc temu #985065 przez Scarlett86
Dzien dobry :laugh: My tez po sniadanku, ale czuje ze znowu jestem glodna :blush: U mnie slonko ledwo co swieci i strasznie wieje. Ja juz pare miesiecy temu usunelam wszystkie zdjecia z facebooka usunelam wszystkich znajomych, chcialam usunac moj profil ale cos nagrzebalam i teraz nie da sie wejsc :silly: Uwazamze znajomi z biegiem lat sie wykruszaja. Szczegolnie za granica to widac. Nauczylam sie na wlasnym przykladzie. Czlowiek chce dobrze, pomoc wtedy przyjaciele sa tacy kochani a potem zapominaja o wszystkim co kto dla nich zrobil odwracaja sie i obgadaja za plecami. Tylko tyle ze tutaj praktycznie wszyscy polacy sie znaja i te plotki kraza az dojda do tej obgadanej osoby. To jest bardzo przykre. Wlasnie tutaj nauczylam sie ze ludziom sie nie ufa i to kilka razy i bolesnie.Poznalam tez dziewczyne wydawala sie cudowna osoba, do rany przyloz a po kilku miesiacach wyszlo szydlo z worka, nie rozumiem dlaczego ludzie sa az tak okrutni, po co??? Teraz wiem ze najwazniejsza jest rodzina i nie nalezy sie na nikogo ogladac.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #985066 przez Scarlett86
Kasiu slicznie wygladasz :woohoo: Jurada ja tez sie tak czuje, strasznie sie mecze nie mam na nic sily. Wczoraj nie moglam sie z lozka skulac :blink: Odkurzylam caly dom to az pot mi po tylku lecial i strasznie sie przy tym zsapalam. Co do seksu to mam podobnie nie moge sie doczekac mojego synka, kiedy urodze i wszystko wroci do normalnosci. Zapomnialam jak sie gole to tez po omacku :blink: Mam problem zeby nawet nogi ogolic, to jest straszne :unsure:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #985069 przez anisia27

Scarlet- u mnie z goleniem to lada wyczyn, az meza prosze o pomoc bo juz nie daje rady:(

9 lata 7 miesiąc temu #985072 przez jurada
Moze te samopoczucie takie od upalow... Nie ukrywam ze lepiej sie czuje jak jest chłodniej a nie w słońcu 40stopni!

9 lata 7 miesiąc temu #985074 przez basiek149
anisia27 o kurcze....to nieciekawie miałaś na ślubie...szok co taka zazdrość robi z ludźmi...

ja też nie trawię upałów... wyszłam przed chwilką bo planowałam przejść się do sklepu, który jest tylko 2 domki dalej i chwila moment zawróciłam. to nie dla mnie. później męża wyślę bo chcę loda :woohoo:

9 lata 7 miesiąc temu #985075 przez Scarlett86
Anisia maz mi juz proponowal ze jaj cos to pomoze i za chwile bede musiala z jego propozycji skorzystac bo teraz jest ciezko a gdzie do konca :blink:

9 lata 7 miesiąc temu #985076 przez Zazanna
Juradka było około 23 stopni, ale rano wiało, więc pomna "zaziębień na mazurach" się pozasłaniałam :) Potem jak przestało wiać to skwar jak nie wiem...

A w ogóle to siedzę sobie na leżaczku w cieniu z laptopem i jem truskawki i piję zimnego radlerka z sokiem malinowym, a Mama się opala ;) Bosko :woohoo:
A wcześniej byłyśmy na myjni ręcznej i się ubawiłyśmy jak głupie, bo żadna nie umiała korzystać i w końcu nam jakiś facet tłumaczył i całe się pozalewałyśmy i heh B) A na obiad będzie griiillll i szaszłyczkiiii :woohoo: :woohoo: :woohoo:

9 lata 7 miesiąc temu #985077 przez Zazanna
Pesqu jesteśmy piękne i zgrabne obie i wszystkie B) A jak już urodzimy to już w ogóle będzie szał ! :evil:

9 lata 7 miesiąc temu #985078 przez jurada
Zazanka w dupie z takimi przyjaciółkami. Przypomni sobie o tobie jak sama zajdzie w ciążę...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia