- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazanka ja codziennie sprawdzam i nie mam jeszcze mleka niestety. Ale jakos tak z tygodnia na tydzien coraz lepszy nastroj.. Juz tak blisko!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Scarlet wooooow skonczylas 28 tydzien ja nie moge, jak super! Na kiedy Ty masz termin ?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sorry za bałagan na łóżku, ale przerzuciłam kołdrę, bo na tych ciapkach słabo było widać
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Kasandra ja tez Ci gratuluje
Juradka juz wszystkie blizej konca Ciekawe ktora bedzie pierwsza
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
bo widziałam też te buteleczki w męskim wydaniu heh aczkolwiek te różowe napisy dają jej dużo uroku
Scarlett86 też jestem ciekawa jak to wyjdzie z tymi naszymi porodami, kiedy się zaczną, który Bąbelek pierwszy wyskoczy z brzuszka sama jestem ciekawa czy urodzę zaraz po zdjęciu szwu w 37tyg czy będę gnić do 40tyg ale jeszcze troszkę niech tam nasze brzdące posiedzą
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i też polecam sprzedawcę babymarket24 z allegro:) paczka ładnie zapakowana, pani odpisała mi na maila i dzwoniła, bo nie mieli jakiegoś tam koloru czegoś Także również robię małą reklamę
Taka jestem zmęczona, coś mnie brzuszek pobolewa nawet, ale jeszcze muszę się nieco pouczyć na jutro..chociaż popatrzeć, może coś mi zostanie :/ No i na 8:30 i nie mogę się spóźnić!
Basiu, tak, to ja z mężem robiliśmy rekonesans w Smyku:) I TT są świeżutkie z Chin prosto;) My mieliśmy zamówić jedną z Canpola (polskie), a jedną Lovi (szwajcarskie), bo jakościowo fajne, te Lovi chyba fajniejsze nawet, ale Canpol w dwupaku, więc stwierdziłam, że 3 mi niepotrzebne póki co, dlatego na razie tylko Lovi, a Canpol kupię potem większe:) Fajnie wygląda, ma takie żłobienia, więc wygodnie ją chwycić i materiał nie wydaje się taki tandetny. Dlatego też polecam te 2 firmy i Avent też się dobrze prezentował w realu, natomiast nie mam doświadczenia i nie wiem, jak to będzie funkcjonować podczas samego karmienia, ale to pewnie też różnym maluchom różne butelki podpasują
Na pierwszy rzut oka polecam jeszcze to okrycie po kąpieli - jest naprawdę miękkie i wydaje się milutkie; podobnie szczotka z naturalnego włosia:)
Już podkładów, majtek jednorazowych, wacików ani pieluszek tetrowych nie fotografowałam:P
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogole z nudow przejrzałam pierwsze 18 stron naszego forum, tam jak pisałyśmy regularnie ja, Kasandra, Lidziun, Sylwia, Sabina, Jurada, Malinka i Gatta - chyba to wszystko. Później dochodziły nowe dziewczyny, część się wykruszyła ... Tak bardzo się bałyśmy o wyniki beta hcg i o to czy się serduszko uwidoczni, pamiętacie?
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Pesqu pamiętam ahhhh... tyle, że ja gdzieś od 30 strony Ile to stresu było... serduszko widziałam na pierwszym usg
Kasandra ale fajneeeee
Ja z kawką, dziś pospałam solidnie do 7
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Kasandra zamówilam wczoraj tez pieluszki i jeden wzór jaki wybrałam to białe biedronki
Zazanka widzę , ze ty tez taki ranny ptaszek:) jakie plany macie z mamą na dzisiaj?
Pewnie stęskniona juz jesteś za T.???
Pesq no tez czas wracam do poczatku forum... Boże ile to stresu było u mnie... Ze znow ciaza bezzarodkowa... Ah mam silna dziewczynke brzuszku... Miala wole przetrwania i wierze ze mój śp. Dziadziuś za tym stoi...<3
Ja dziś o 10 ruszam na grilla gdzies nad wode. Jupi!!!
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Pesq, Jurada ja wczoraj też sprawdzałam, dawno to już było, 400 stron już przeszło....a my już bliżej niż dalej i dalej piszemy:)
Zazanna , zazdroszczę wakacji wszystko co opisujesz ma taki fajny nastrój cieszę się że czas spędzasz bardzo udanie:)
My dzis ruszamy za chwilę do kościoła a potem na festyn psów - na dodatek znajomych miniaturka będzie wystawiona w konkursie więc tym więcej frajdy:) a po południu może grill? Jeszcze zobaczymy
Wczoraj wysprzatalismy wszystko co do poleczki (no prawie...) aż mieszkanie się wydaje większe:)
Idę robić śniadanie Miłej niedzieli kochane!
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój też w nocy fika jak się obudzę niechcący i go przyłapię
A my dziś do Mikołajek Ale jeszcze trochę się Mama musi rozbudzić, bo posiedziały wczoraj z właścicielką dłuuugooo A ja od 18 spałam do 7 rano dziś heh Ale głowa już nie boli. Bolała chyba od gorąca i za mało wody wypiłam, w nocy nadrobiłam całą butelkę
Meszku zrób zdjęcie na festynie psów-nigdy takiego nie widziałam i nie wiem jak to wygląda
Ja jem własnie skrzydełka z wczorajszego grilla na śniadanko mniam
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
jeśli chodzi o forum to ja też dopiero od którejś strony dołączyłam do wam. ale przeczytałam wtedy wszystko do początku i jedna z rzeczy, które mi wtedy utkwiły to to, że asiekasiek była wtedy cięgle chora pamiętam jak dosyć długo walczyła biedna z choróbskiem.
ale fakt wtedy każda niby cieszyła się z 2 kresek na teście ale wielki strach był żeby nic tym maleństwom się nie stało, żeby jakoś dotrwać do 2 trymestru bo wtedy będzie bezpieczniej... dotrwałyśmy ale i tak ciągle się martwimy...
ale cieszę się, że już tyle tygodni za nami...odkąd piszemy na forum doszły już dziewczyny z października, listopada, grudnia a nawet już styczeń 2016 się zaczął więc mamy się z czego cieszyć
dzisiaj u nas pada deszczyk i taka lekka burza gdzieś tu się kręci. a chciałam iść na 11.00 do kościoła więc mam nadzieję, że jakoś ten deszcz mnie ominie. albo będę skakać między kroplami a że u nas o godzinie 11.00 jest ostatnia msza tak więc nie mam za bardzo na co czekać.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Basiek już styczniówki ?? O raaanyyyyy