BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #984522 przez kasandra9
haha, niezłe jesteście:D ja patrzyłam i już nie mam czego zamówić raczej:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #984529 przez basiek149
a do mnie odezwał się dziś ten kupujący Świat___Dziecka. zadzwonił bardzo miły Pan pytał w czym jest problem, nie prosił mnie w ogóle o unieważnienie komentarzy tylko chciał rozwiązać problem :) ja już nie będę bawiła się w odsyłanie tych rzeczy, które mi nie podpasowały, zwłaszcza, że pieluszki już sobie wyprałam ale powiedział, że jeśli będę jeszcze coś od nich zamawiała to mam darmową dostawę :D i jeszcze jakiś gratis dla maluszka dorzucą.
miły z ich strony, że w ogóle zareagowali aczkolwiek i tak już nic od nich nie wezmę. ;)

9 lata 7 miesiąc temu #984532 przez glooria
bardzo fajnie z ich strony to chyba na cis jeszcze sie skusisz

u nss dzisiaj wieje i leje dobrze ze wczoraj jednak pojechałam do miasta bo dzisiaj pewnie by mi sie nie chcialo

no i odebrałam wczoraj pizamke ciazowa z nexta w ramach dnia dziecka dla mojej nienarodzonej i jestem happy wiec i ona
www.next.co.uk/g1j208s1#695613g6j

9 lata 7 miesiąc temu #984537 przez jurada
Ja mam wizytę za tydzien a w ten piatek mam mocz :-/ zla jestem bo musze jechac do przychodni tylko po to żeby zostawić próbkę :-/

9 lata 7 miesiąc temu #984547 przez me.ch
Hej,

Jurada, wspolczuje, nie nawidze takich "bezsensownych" wyjsc.....

Pesqu, super ten stanik!! sliczny :)

U nas dzis deszczowo i smutno, szaro buro jakos az nic sie nie chce. Na szczescie mam wolne w tym tygodniu, wiec sobie odpoczne po wizycie naszych milusinskich - spac nam nie dali konkretnie, wiec mielismy maly podglad w przyszlos pewnie;)

niestety przywiezli chyba jakis katar ze soba, no i oczywiscie ciotka musiala to przejac, wiec moj pierwszy dzien urlopu siedze i smarkam. Moze i dobrze, ze pogoda srednia bo i tak pewnie nigdzie bym nie wyszla.... - nie wiecie czy mozna brac wit C w ciazy?

Jak wszystkie tak siedziecie i kupujecie, to i mnie zlapalo - zamowilam przewijak, smoczki i posciel do lozeczka (wzielam juz na pozniej, bo na poczatek planuje spiworek) :)

teraz czekam na dostawe moich cudeniek ;p

Załącznik nie został znaleziony

przewijak wzielam twardy, chyba Basiek ma cos podobnego tylko inny wzor, w zeberki o ile dobrze pamietam :)

posciel - ten sam wzor co moja poducha, zeby pasowalo, potem zreszta chyba bede jej uzywac dla dzidziusia tez, bo jeden z maluchow tak ja sobie upodobal do spania ze mysle ze to bedzie dobry gadzet na drzemki albo jak bedzie siedzial ze mna w kuchni np, bo mozna ja zwiazac na koncach i sie robi taka lezka w ktorej on moze spac/siedziec :)

z ubraniami nadal sie wstrzymuje, bo podobno po tych dwoch brzdacach sporo tego bedzie i nie chce przegiac, a pielegnacyjne rzeczy typu nozyczki czy szczotka kupie w polsce, bo jakos mi sie wydaje ze tansze beda, wiec tez narazie nie moge i tym sposobem juz powoli nie mam czego kupowac...

Na szczescie za miesiac juz bedziemy urzadzac pokoik itp wiec juz tuz tuz... :)

kupilam sobie tez 3 koszule do noszenia w ciazy (ale nie ciazowe) ale nie wiem na jak dlugo sie przydadza bo pewnie brzuch teraz jeszcze sporo urosnie, staralam sie brac z zapasem, ale jakos tak nie wiem czy sie udalo :D na szczescie jak po ciazy je troche zweze to beda w sam raz do noszenia "normalnie" wiec sie nie martwie:)

9 lata 7 miesiąc temu #984548 przez kasandra9
Dziewczyny, płakać mi się chceeee ;(

9 lata 7 miesiąc temu #984550 przez kropka 889
Kasandra co się stało?

9 lata 7 miesiąc temu #984551 przez glooria
mech super posciel
sama bym chciala pokupowac ale to bez sensu bo mam niezniszczone więc szkoda kasy na nowe

kasandra co sie stalo

co do wit chyba wolno bo przeciez domowe sposoby to bomba z wit c

9 lata 7 miesiąc temu #984554 przez kasandra9
No właśnie nic się nie stało;( Chyba te głupie hormoniska!

9 lata 7 miesiąc temu #984556 przez glooria
no straszne to jest :(

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #984558 przez me.ch
Kasandra, ja oglądam greys anatomy i tez rycze, a do tego przez zatkany nos. A mój maluszek kopie dziś jak oszalały, a ja zamiast się cieszyć to się martwię czy to napewno ok.. Macie też tak czasem że ma super aktywny dzień? Bo normalnie to wiecie, rano, południe wieczór trochę kopniakow i tyle a teraz normalnie bryka non stop prawie.

9 lata 7 miesiąc temu #984561 przez pesq
Super pościel! W sumie mam taką samą tylko biała wiec co innego mogłabym uważać :p

Kasandra ja też ze skrajności w skrajność.. Płacze albo ciesze się a za chwilę wsciekam.

Meszku - moja ostatnio albo prawie cały dzień cicha albo fika jak szalona cały dzień. Tak czy inaczej wtedy i wtedy się martwię :p

Brzuch mnie nadal boli prawie codziennie.. Albo jak na okres albo jak jajniki. Ale dwóch lekarzy mówi ze wszystko ok to chyba ok.

9 lata 7 miesiąc temu #984573 przez kropka 889
A jednak zakupy zrobiłam dzisiaj :)
I 200 zł mniej w portfelu.
My leniuchujemy sobie ale zaraz trzeba jakiś obiad zrobić.
U nas piękna pogoda

9 lata 7 miesiąc temu #984576 przez pesq
Kasandra - moglabys polecic jakis podrecznik do nauki niemieckiego od podstaw? Jakos tak mnie naszło. Sama nie wiem czy zamawiac der die das albo alles klar bo one niby sa od podstaw ale dla podstawowki chyba... daj jakas rade :P

9 lata 7 miesiąc temu #984584 przez jurada
Pesq właśnie z tych podręczników uczyłam sie w szkole :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia