- Otrzymane podziękowania: 100
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Miałam mieć dzisiaj wizytę, ale lekarz przełożył na jutro rano i czekam jak na szpilkach. Chciałabym zobaczyć już moją malutką
Widzę, ze ostro zabieracie się do kompletowania wyprawki Ja mam troszkę ubranek, ale na razie nie kupuję, zacznę za półtora tygodnia po ślubie
Jeśli chodzi o tabletki, to ja biorę Femibion (witaminy +DHA) i Aspargin 3*1. Mój ginekolog mówił, że nie trzeba brać witamin i zaleca tylko DHA, ale ostatnio wyniki krwi zaczęły mi lecieć, więc zaczęłam brać żeby nie dopuścić do anemii.
Pesq, dobrze, że nie boli Cię jak sobie wstrzykujesz tą insulinę Chociaż jeden pozytyw w całej tej męczarni. Tyle już przeszłaś w tej ciąży, że jakiś "bonus" Ci się należy Jeśli chodzi o obawy o dziecko, to chyba większość kobiet tak ma. Ja póki co niby nie mam powodów do stresu, a sama z siebie się denerwuję i przez ten ostatni tydzień przed wizytą na głowę dostaję z niepokoju
Zobaczcie jaki piękny filmik na fb ktoś udostępnia www.facebook.com/Stylisheve/videos/vb.10...urce=pages_video_set
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
asiulek_dolls napisał:
aaaa i jeszcze jedno! FRANIO ty maly slodziaku, ciocia bardzo cie prosi żebyś ładnie zjadał mleczko i obiecuje Ci ze będziesz miał za to najlepsza nagrode: mamusie 24h/dobę i to w najlepszym miejscu na swiecie, w domku!! jesteś bardzo dzielnym chłopcem i cieszę się ze juz niedługo będziesz mógł zamieszkac z mamusia i tatusiem
Najwyraźniej posłuchał cioci Dziś ładnie jadł a doktor powiedział, że możemy myśleć o wypisie w przyszłym tygodniu, pod warunkiem że dalej będzie jadł i miał wyniki w normie z dnia na dzień zmiana, szok!:-D
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
A z tym synuś mamusi to prawda. . Mój młody jak ma problem to tylko do mnie... Nie chce rozmawiać z tata:P
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ogarnęłam nieco pranie i kuchnię, umyłam podłogi i na balkonie też, bo się syf zrobił jakoś po deszczu. Jeszcze na dziś muszę zrobić parę rzeczy, pomalowac paznokcie, poprawić pracę, bo sama coś tam poprawiłam i wysłać do spr., no i jeszcze jedną rzecz na jutro do szkoły..i tak pewnie cały wieczór. Nie wyrobiłam się z bajką dla Agatki, ale nadrobimy;))) i chciałam powrzucać do koszyka na stronie apteki kilka rzeczy, ale pewnie też na pon muszę przesunąć...
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Pesq super ze Cię nie boli Chociaż jakiś plus w tym wszystkim
Basiu śliczne zakupy przewijak przeslodki
Ja mam dzisiaj jakiś pechowy dzień, wszystko mi z rąk leci, ubrudzilam się jak małe dziecko, pisze juz teraz posta trzeci raz bo dwa razy mnie wyrzucilo przed chwila
i żeby było śmiesznie to wychodząc dziś z kuchni, weszłam na korytarz i poślizgnelam się i zaliczyłam taka glebę że o matko -. - boli mnie cały pośladek i łokieć , sierota ze mnie nie z tej ziemi czytałam o tych waszych pysznościach dzisiaj i naszła mnie ochota na babeczki takie zwykłe z czekolada wiec zrobiłam na pocieszenie tego bólu całego
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Załącznik nie został znaleziony
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moja Chrzesniaczka
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
A Twój brzusio super ))
Bierzemy z Mamą jednego laptopa na urlop jakbyśmy chciały film jakiś obejrzeć w razie deszczowej pogody, więc na bank co jakiś czas do Was zajrzę A gdybym się jednak nie odzywała to znak, że jest piękna pogoda i wszystko dobrze -więc brak znaku będzie znakiem, że jest ok
Babeczki Ja jem własnie kanapeczki z pastą jajeczną, ogórkiem małosolnym i świeżą bazylią mniam
Dziś cały dzień jem zdrowe domowe posiłki, a i tak czuję się ciężka i przejedzona, więc nie wiem już o co chodzi... Może za dużo truskawek
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Skarlet piękny brzusio! Ja jeszcze 2 tyg i tez juz 7 miesiąc! Boże jak to leci!!!
Zazanka ja tez dzis jakas objedzona jestem... A wcale tak dużo nie wciągnęłam dzisiaj...
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Tylko tydzień różnicy między nami, a mój mały się na pewno ciut pośpieszy, bo po mamie niecierpliwy na pewno będzie
Ja bym jednak chciała jagodziankę.. jutro sobie kupię