- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gloria właśnie wiem o tym, że trzeba przyzwyczajać, w sumie dzieci jak siostry przyjeżdżają to kot ucieka nie lubi ich... zobaczymy jak to będzie... jak będę w szpitalu z dzidzią to będę chciała żeby mąż ubranka po małej przywoził do domu, żeby zwierzołki mogły już przyzwyczaić się z zapachem...
Basia no fakt taki większy można na pół złożyć i jest wtedy grubszy...i radziłabym Ci kupić kocyk w szare groszki ale z niebieskim Minky bo fakt mógłby mieć traumę chociaż syn siostry w wieku 4-rech lat miał szał co różowe śmiałaś się z niego ale przeszlo mu to juz uffff... sensorek śliczny właśnie jakąś przytulankę misia trzeba by kupić małej...
Sylwia no to niezła aparatka jesteś
Kassandra w tym trymestrze i ja się gorzej czuje nie mogę spać, ciągle coś kłuje mnie w prawym boku też cycki bolą mnie i wiele innych dolegliwości mam i taka ociężała jestem:( ale jakoś przejść przez to trzeba...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Spie jak zabita. Raz się budzę na siusiu.
Plecy nie bolą, piersi tez nie...
Moze żyje juz tym ze jeszcze 12tyg i koniec i napawam się tym stanem
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Lidziun też mi się ten zestaw śpiochów podobał, fajne ciuszki
Asiek czyli też nie dasz sobie w kaszę dmuchać
Asiek tylko ten polprazol na zgagę jest na receptę, ale może w aptece Ci coś zaproponują. A jak nie to zapytaj swojego gina na następnej wizycie o to.
Sylwia zakręcona z drugiej strony fajna niespodzianka
Kasandra też zamawiałam ten 100x75 większy też wejdzie do wózka a jak coś to się zawinie
Asiek Scarlett i ja pierwsze do porodu, a Ty chyba z tego co pamiętam trzecia jesteś w kolejce
a wiecie co moja mamuśka sobie swoim sposobem wyliczyła, że urodzę 20 sierpnia, ta data wyszła jej jakoś na podstawie tygodnia w którym pierwszy raz poczułam ruchy Jasia swoją drogą ciekawe czy jej się sprawdzi
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
i bardzo ładny kocyk wybrałaś
ja wezmę coś z niebieskim albo z miętą, nie będę dziecka przecież krzywdzić tym różem
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia no fakt jestem tak jakby trzecia bo jeszcze kilka dziewczyn jest przede mną, ale one już dawno przestały pisać ale widzę, że Agata, Lidziun i Jurada są tuż tuż za mną jejku jak Twoja mama to liczyła ?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zdziwiłabym się gdyby było inaczejPowinnam sie nakryć kocem w zebrę, oczywiście mam:)
jak się Agatka urodzi będziecie musiały sobie zrobić sesję z zebrami na czele
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kasia Kłótliwcu Ty nasz <3
Lidziun jaki brzusio !
Ten pajacyk w środku –zakochałam się I owieczki też cudne..
Co jak co pięknie mój obiadek nie wyglądał –bo tak maziowato heh –ale był pyszny
A zaraz zjem jeszcze trochę, bo właśnie gotuję chłopakom ziemniaczki i trochę sobie też nałożę
Pesq no proszę, to Ty też potrafisz zawalczyć o swoje I dobrze A ten chłopak to jakiś dziwny.. widzi brzuszek i co i niby Ty masz biegać? Zero empatii…
Kasia ja też nie czytam, omijam wszelkie takie tematy chyba, że są z happy endem, a tu się nie zapowiada.. To obecnie nie na moje siły..
Asiek jak Koootaaałłł <3 <3 <3
Oj zdziwi się I jeszcze będę siedziała równiutko 40 minut, będę zadawała pytania aż do ostatniej minuty. Jak ona tak to ja też tak. Może zrozumie aluzję i nie potraktuje tak nikogo więcej
Juradka jakie to CUDOWNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super !!! <3
Rany jak to dobrze, że mi przychodzi sms o wizycie dzień przed I jeszcze zapisuję sobie w notatniczku
Basiek Franio jest śliczny, też chcę
Kasandra leżaczki takie z „materacykiem” to rewelacja ! Na urlopie na takim siedziałam i po prostu bajka –nic mnie nie bolało i było ekstra A jak siadałam na krześle ogrodowym, to po 15 minutach miałam dość i płakać się chciało i właściciele mi właśnie wyprali specjalnie ten materacyk do leżaczka żebym miała wygodnie i mogła wieczory spędzać w altance
Ja póki co (odpukać) czuję się bardzo dobrze.. Stres mi troszkę odpuścił i staram się cieszyć moim stanem Aczkolwiek wszystko mnie boli i puchnie i spać nie mogę i zgagę mam często Ale problemy łazienkowe się skończyły od kiedy są truskawki, a to mi spędzało sen z powiek i bez tego jest cudownie
Aaaa i zapomniałam… zaczynam mieć problem z aplikowaniem luteiny Troszkę ciężko mi ..sięgnąć
Kasandra i jak się leży??
Ja dziś też pospałam Moja piesałkowatość wytrzymała z tej okazji SIEDEM godzin bez siusiania <dumna>