- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
pesq koniaka moze jakiegos?
zre wlasnie kanapke z tunczykiem i ........kukurydza....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
U nas ja bym sobie ten odkurzacz poszła i kupiła tego dnia co się zepsuł ..ALE Mój T. jakbym sobie sama kupiła, to by chodził i zrzędził, że złe, że za drogo, że mogłam to przemyśleć, że dlaczego nie zapytałam, że to mężczyzna jest od takich spraw itd. Więc jak się psuje to mu mówię, a w nim się budzi „Samiec Alfa” : „Że JA nie naprawię ???” –no i miesiąc później ja się wściekam i wtedy sprzęt pojawia się w domu
Natomiast zdarza się, że kupuje on rzeczy, których ja bym nie kupiła, bo uważam to za zbędny wydatek i mogę się obejść bez nawet jeśli bym chciała Np. grill domowy –mi było szkoda, a on kiedyś trafił na taki fajny w dobrej cenie i kupił Więc narzekać też nie mogę
Już mi podłoga schnie ufff WSZYSTKO wymyłam Pralka się ślizga na kafelkach więc odsunęłam, poszło lżej niż stolik w kuchni heh
Tylko kratki pod sufitem nie umyłam, bo się boję wchodzić na drabinę aby nie spaść
Pesqu super wiadomości !!! Mam nadzieję, że się troszkę uspokoiłaś
A mną się nie martw, wszystko robię powolutku i co chwilę przerwy Podczas sprzątania zdążyłam wypić dwie herbatki itd.
Moje zamówienie zostało wysłane już ! Ale pewnie w poniedziałek dostarczą dopiero ehh Fajnie by było jakby dziś…No ale się nie nastawiam
Aaa i zapomniałam, T. mi dziś zawiózł mocz do badania i zobaczymy jak te leukocyty nieszczęsne.. Dziś pobrałam próbkę WZOROWO, więc wynik nie może być zafałszowany
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też nie mam pomysłu na prezent Alkohol i czekoladki zawsze w modzie
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
merryberry.pl/en/4-czesciowe-komplety/206-ubranko-zebra.html
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
W ogóle dzisiaj dzień porzadków też się zabrałam: pozmywałam w kuchni, wytarłam kurze, wstawiłam pranie i już się zmęczyłam
Gloria właśnie nie chcę, więc uznam, że rzeczywistość będzie odwrotna
Agatagama dobrze, że wyniki masz w normie.
Pesq widzisz mówiłam, że będzie dobrze to teraz będziesz miała spokojny weekend, ale znając życie i tak sobie coś znajdziemy, żeby się martwić
Anisia koniecznie się przebadaj, tak jak mówiłam 4 to kiepski wynik...
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
sabina napisał: w takim razie koryguje i przepraszam dziekuje Sylwia :*
Sabinka nie masz za co przepraszać Nie gniewam się
Pesq super, że wyniki nie są najgorsze, więc teraz oddech i odpoczywaj po tych stresach
Czy któraś z Was bierze żelazo? Ja wczoraj dostałam nakaz zażywania, bo wyniki morfologii mi lecą. Najlepsze jest to, że przeczytałam na opakowaniu, że nie powinno się mieszać tych tabletek z kawą, herbatą, jajkami, nabiałem itd. itd. czyli właściwie nic nie powinnam jeść, bo żelazo się nie wchłonie...
Ja właśnie zrobiłam zamówienie na allegro na ubranka dla małej i w trakcie jakiś błąd wyskoczył... Jak ja to lubię... Musiałam wysyłać obszernego maila żeby naprostować...ehhh...W ogole jakiegoś pecha dzisiaj mam. Boli mnie ta ręka.. Wstałam na śniadanie i w ciągu 15 minut przytrzasnęłam palec, ugryzłam się w policzek od wewnątrz przy gryzienie (nie wiem w jaki sposób, ale zgonię na aparat ortodontyczny), poza tym cały czas spadał mi pomidor z kanapek tak, że połowa na podłodze się znalazła i tyle z jedzenia było...
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
nie chcialo mi sie gdybac i poszlam na łatwiznę
Mezus usypia emilke i sam odleciał
Ja wstawilam ryż i zaraz robie sałatkę z kurczakiem i zurawima
mniam mniam
Mech czekamy na wiesci
pesq super ze wizyta udana i wyniki w normie
I teraz jedtes spokojniejsza
Sylwia jest jakiś czas podany kiedy powinno sie brac zelazo przed lub po posiłku
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
My nadal dwa w jednym - może nas dziś do domu wypuszcza ale zobaczymy, na obchodzie dopiero powiedzą
Wyniki wydają się ok, nie za wiele mogą zrobić poza podawaniem nam antybiotyku i kontrola, wiec możliwe że nas puszcza i każą przychodzić co dwa trzy dni na check.
Jeszcze pediatra ma przyjść pogadać o tym co jakby jednak Kornel się wcześniej urodził, ale jednak z dwa dni do nas idzie więc zobaczymy jak pójdzie:) nie wychodzę dopóki z nami nie pogadaja bo wolę być przygotowana..
A tymczasem, muszę wybrać nowy wózek, bo moje dotychczasowe typy wszystko polskie firmy których tu na żywo nie obejrzę - a skoro zostajemy w uk to trzeba będzie kupić bryka tutaj;)
Kochane, polecacie jakieś firmy - nie polskie?
A jakieś konkretne typy na dobry wózek w uk? Gloria? Sabina? Scarlett?
Będę wdzięczna za pomoc bo coś czuję że wylądowałam z tym w liściach... A tutka chciałam, bo i ładny i w ogóle , ale jak na żywo nie mogę zobaczyć to nie wiem.....
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
mech w szpitalu???ale dlaczego??co sie dzieje???
sylwia ja biore zelazo slyszalam ze powinno sie go zazywac pol godziny przed posilkiem po prostu bo ogolnie zarcie utrudnia wchlanianie
glooria salatka z zurawina brzmi ekstrawagancko
mech co do wozka podoba mi sie z mothercare o taki www.mothercare.com/Mothercare-Orb-Pram-a...4183,default,pd.html
lub cosatto www.mothercare.com/Cosatto-Giggle-2-Trav...7038,default,pd.html
ale my kupimy dopiero we wrzesniu cokolwiek nie mamy miejsca zeby magazynowac wszystko
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidaku Ty, ajj masz dziś dzień.. połóż się, odpocznij i nie przejmuj latającym pomidorem
Gloria daj przepis na sałatkę –nie znam takiej Żurawina ze słoiczka, czy zwykła? Bo mam zwykłą Też chcę taką sałatkę
Meszku dobrze, że dwupaczek ! Z wózkami nie pomogę niestety.. Daj znać koniecznie po obchodzie co i jak...
A powiedz tak z ciekawości -jak tam jedzenie szpitalne u Ciebie ? Tak samo pyszne jak polskie?
Ja sobie wymyśliłam, że już jak pójdę rodzić to powiem aby mi nie przynosili jedzenia, to od razu będę chudnąć na tym szpitalnym haha
Bo jak byłam w 15 tc, to powiem szczerze... porcje jak dla dziecka.. dojadałam po każdym posiłku, a jak na mnie jadłam naprawdę bardzo mało..
A teraz odpoczywam, poszłam na łatwiznę i zrobiłam sobie pyzy z mięsem (z mrożonki) z kiełbaską i cebulką smażoną -mniam Miałam robić obiad, ale jeszcze się nie kąpałam, nie byłam na zakupach itd. i ten obiad to będzie za jakieś 4 godziny, bo jeszcze chcę odkurzyć jak już wywlekłam najdłuższy przedłużacz w domu (nie lubię zmieniać gniazdka jak odkurzam) i bym umarła z głodu do tej pory
A wczoraj oglądałam kobietę kota i usnęłam łeeee -pierwszy raz widziałam i mi się podobało Gusta mi w ciąży powariowały T. spał a ja nie mogłam, bo pół dnia przespałam, więc oglądałam
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Pesq, super ze wyniki ok, mam nadzieję że Cię to trochę uspokoiło i teraz możesz w spokoju glowkowax nad prezentem dla teścia:)
Ja też polecam flaszkę, albo może jakieś fajne coś, typu zestaw do kawy (jakąś fajną kawa ziarnista, plus mały młynek i np kubek?) albo cokolwiek innego lubi, herbata albo coś? Ja lubię składać takie prezenty sama bo często gęsto ludzie sami nie wiedzą że tego chcieli;))))
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna