- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sabina
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 33
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189
A miałam jechać na targ po warzywa świeże, nie takie z supermarketu...ale nie wiem, bo zanim zjem i się zbiorę...ale tak czy siak muszę jakiegoś zakupa zrobić dziś. Będę gotować krupniczek...i nie wiem, co jeszcze zrobić...nie mam kompletnie weny na gotowanie, nawet nie wiem, co bym zjadła...:/
Sylwia, to faktycznie, w tej grupie (bo to chyba na FB) sporo tych rozpakunków przedwczesnych! Dobrze, że my się dzielnie trzymamy, choć Kornelek nas ciągle straszy, no ale jeszcze dzielnie się chłopak skrywa u Meszka:) Oby jak najdłużej!!!
Dobrze Zazanko, że już u Was lepiej;) też nie lubię się kłócić, choć z moim to nie ma kłótni, ew. ja niby krzyknę (wg niego:P), ale czasem jakieś kilka godzin - ma ze dwa dni milczenia (poza cześć/tak/nie) bywa...trzeba przyznać, że my faktycznie od nich oczekujemy różnych rzeczy, a oni pewnie sami nie wiedzą już, jak nam dogodzić, bo do końca nigdy nas nie zrozumieją. Nie mogę powiedzieć, bo mój bardzo się stara i o mnie dba, choć czasem mówię, że hormoniska głupie mi "każą" coś zrobić albo że "chce mi się płakać nie wiem czemu" itd., ale u nas lekiem na wszystko jest...położyć się!!!!!! Na choroby, fochy -> idź się połóż i faktycznie, potem się wstaje i już wszystko wygląda lepiej

Juradka, to nieprzyjemna noc za Tobą...współczuję:/
Ja kupiłam te pieluchy Rossmannowskie - newborn, ale nie rozpakowałam jeszcze:P choć też mnie kusiło:P
Pesq, tak naprawdę to Ci zazdroszczę tej wagi, że wszystko prawdiłowo z Twoją Agatką, a Ty nie tyjesz...a na mnie wszystko patrzy ostatnio (bo na początku nie miałam apetetu wcale), a ja muszę się powstrzymywać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra, trzeba iść chyba coś zjeść i się ogarniać na te zakupy...
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

Oooo to ja się u nas w cukierni zapytam też

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Na 13:40 diabetolog wiec musze sie nawpierdzielac

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasandra a jak ty znosisz to jego milczenie dzień-dwa? Matko ja nie mogę godziny wytrzymac..

Co do piersi to na maltanie jest napisane aby już 2 miesiące przed porodem hartować sutki.. Będziecie to robić? Bo ja isę nie mogę zdecydować
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W ogóle to położne mówiły, że jak np. matka pali podczas ciąży, to potem one to widzą, bo dziecko inaczej wygląda, a łożysko, to w ogóle wszystko zdradzi....no i że np. takie dzieci matek palących w ciąży potem bardziej krzyczą, bo mają...głód nikotynowy!! I tak sobie myślę, że coś w tym może być...przecież kofeina, nikotyna przenikają też do maluchów i one potem chcą...papieroska czy kawę....moja tego potrzebować nie będzie, ale na pewno po tą "super zdrową żywność" + ostre przyprawy, to będzie wołać!

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245

A tiramisu, bez urazy ale moja mama robi najlepsze na swiecie w zwiazku z czym ja sie za nie nawet nie zabieram, bo po co - to jest jej specjal!

Ja rozpakowalam pieluchy, tez mam te 2-5 kg, pod prestekstem ze nie bede przeciez calej paczki 40 pieluch pakowac do szpitala tylko wezme mniej

Zazanka, no to czekam na prezenty, w koncu
wiec to prawie jak wigiliasroda to taki maly piatek

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
O matko to Bartuś będzie czekoladoholikiem

- patio
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Kombinezon
olx.pl/oferta/kombinezon-rozmiar-56-CID88-IDaO9dd.html
Butelka
olx.pl/oferta/butelka-antykolkowa-tommee...s-CID88-IDaOa3r.html

Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zaz, ja mam tak jak Ty, chciałabym, żeby od razu wróciło do normy, więc gadam normalnie, zadaję pytania. Zazwyczaj max to jego "tak/nie" trwa dzień, sporadycznie dłużej, no ale jakoś tak samo wraca do normy...zaczyna "rozwijać" to "tak/nie"

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313

- sabina
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 33
moje bd jablkoholikiem

w ogole dzis o 7 kuchnie szorowalam....teraz ide pranie rozwiesic i zaraz po dziecko do przedszkola.....ostatnio panie przedszkolanki zaczynaja mi narzekac a to nie slucha a to zaczepia .....nie wiem co mi sie z dzieckiem dzieje
co do hartowania brodawek .....ja mialam wlasnie takie popekane i bolace OKROPNIE !ale to wszystko zalezy ......kazdy reaguje inaczej .....ale ja bd smarowac nauczona doswiadczeniem
- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zaz, moja tesciowa mi powiedziala tez zeby sutki hartowac i to jakimis hardcorowymi sposobami np wykrochmalone szmatki wkladac do stanika itp i powiedziala mi to juz kilka razy i ze jej corka sobie to zaniedbala i ze potem miala strasznie popekane i bolesne.... sama nie wiem co o tym myslec moze o tym poczytam dzis.
Kasandra, czy ja sie moge wprosic na obiad? bym bardzo chetnie takiego burgerka zjadla

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-