BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #993619 przez Zazanna
Dziewczyny ile Wy macie ubranek !!! Jak na to patrzę, to ja mam za mało.. :blink:

Aaaaa i przyszedł mój prezent imieninowy od T. :D 17 dni po terminie ale zawsze :D
Dostałam 4 obudowy do telefonu :D Niebieską, zieloną, czarną i fioletową :woohoo:
Bo ja lubię sobie zmieniać :) I wtedy telefon wygląda jak nowy <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #993622 przez Kasia888
Zazanka ślicznie wyglądasz, kwitniejesz w ciąży :woohoo:
Pesq też ślicznie ;)
Mech wooow, ubranka, wszystko pięknie poukładane jestem pod wrażeniem ;)
Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #993625 przez kasia_asia
Dziewczynki, jak pięknie wyglądacie w ciąży, a Zazanka po prostu wow!
Mech, piękne te perełki z szafy :) Też pochwalę się kilkoma moimi, ale to już po weekendzie.
Walka o najpiękniejszy wózek trwa, to zabawne :)
Piękne szuflady :) Zazdroszczę, ja mam tylko regał, na razie wynajmujemy i nie ma miejsca nawet na własne nowe meble.

9 lata 5 miesiąc temu #993631 przez asiekasiek
RIta to jak przyjdzie wózeczek no to obowiązkowo focie:D
Zazanna i tak nie zmienia to faktu że ślicznie wyszłaś:D to super jakbyście przeprowadzili się do domu z ogródkiem!! Nie ma to jak kawałeczek zieleni. Piesek wybawi się, a może kociczkę też zaczniesz wypuszczać do ogrodu to będzie wniebowzięta!! Pewnie będziesz się bała żeby nie uciekła B) ja o swojego kocurka bałam się na początku :( przez pół roku wypuszczaliśmy go tylko na chwilkę, w sumie była zima i był mały i wolał siedzieć na grzejniku:) przyszła wiosna oswajał się z otoczeniem wychodził, ale do jesieni zawsze wołałam go żeby przyszedł do domu. Czasem nawet o 22 szukałam go z latarką ;) pare rzy w nocy nie udało mi się go znaleźć i i nagle 23 czy 24 w nocy słyszę pojedynek kotów gdzieś niedaleko. Heh potrafiłam wyskoczyć lecieć na ratunek mojemu i go złapać. Ale nie powiem mój kocurek wygrywał B) bo parę razy widziałam go w akcji B) B) a raz nie przychodził też do domu ja przyjechałam z pracy to była 23 mąż mówi że wołał kota ale go nie ma. Ja z ryjkiem na niego że słabo go wołał!! W koncu przyznał się że przywołał psa sąsiada Tunę, taki ala wilczur i pogoniła mojego kotka :( szukałam go dwie godziny. Gdzieś słyszałam miaułeczenie ale wiedziałam skąd, myślałam że leży gdzieś biedny poturbowany:( poszłam do męża wydarłam się że ma mi iść pomóc i wychodzimy z domu i latrake miałam włączoną i poświeciło mi się na drzewo u sąsiadki i zobaczyłam oczy na samym czubku drzewa:) Heh okazało się że wyszedł na 4metrowe drzewo na samym czubku siedział wystraszony. Byłam w stanie dzwonić po straż pożarną B) B) B) ale powoli schodził schodził przeskoczyłam przez ogrodzenie u sąsiadki i kotek był bezpieczny:) a teraz wychodzi na całe noce i przychodzi sobie pojeść. Jedynie w zimie jest w domu cały czas i wychodzi za potrzebą, bo z kuwety mało co korzysta.

Ale się rozpisałam :D wybaczcie :)

9 lata 5 miesiąc temu #993634 przez glooria
Fajnie miec ogródek
tez bym chciała

He z wozkiem to taki zart ale zycze wam zebyscie tez byly zadowolone po tylku latach co ja i nie chcialybyscie zamienic na inny model

Co do prania wozka poczytajcie instrukcje ale pewnie mozna sciagac bo dzieci strasznie brudza siedziska zwlaszcza jak juz same jedza

Pieknie wygladacie i pieknie poukladsne w szafkach jeju kiedy ja sie za to zabiorę
najpierw dziewczyny musze ulokowac razem i zwolnić lozeczko ehhhhh

Jutro mam wolne i w niedziele ostatni dzień pracy
I hulaj duszo hulaj
a w poniedzialek usg
ale mam plany :)

Zazanna chyba nadajemy na tych samych falach wlasnie zalozylam nowa i teraz moj telefon jest zolty jak daszek w wózku

9 lata 5 miesiąc temu #993637 przez kasandra9
Też bym chciała mieć kawałeczek ziemi:)
U nas zjedzone, ogarnięte, podleję kwiatki na balkonie przed jutrzejszymi afrykańskimi upałami ( <beczy>) i idę się kąpać, potem brwi, paznokcie...;) zeberki na razie schowane, bo dopiero jutro pewnie uda się kupić klej:)
Wymyśliłam też pomysł na napis "Agata", dziś jak jeszcze będę mieć siłę zaczynam!:P

PS. Pesq, skorzystałam z Twojego pomysłu i piję wodę z plastrem grejpfruta i super! Dostałam kilka listków mięty i bdb!!!:)

9 lata 5 miesiąc temu #993638 przez jurada
Aaa sliczne macie te ciuszki i szafeczki... Ja to muszę scisnac rzeczy D żeby Lenke gdzies umieścić.

Pamiętacie jak pisałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wszyscy mi mówią żebym nie zmieniala imienia i żeby u mnie tez byla Lenka

9 lata 5 miesiąc temu #993641 przez Zazanna
Łoo Asiek ja kotki nie wypuszczę, bo ona "po przejściach" jest.. może na smyczce będę ją brać :)
Ale Stefanek zdecydowanie będzie kotełem wychodzącym :) W ogóle to całe życie miałam koty wychodzące, więc dla mnie to trudne trzymać je w domu, ale Krysia już się raczej nie nadaje na dwór niestety..

ooo Gloria ja właśnie żółtą zdjęłam, bo już się pobrudziła :D Ale żółta to jedna z moich ulubionych i co jakiś czas do niej wracam :D

Kasandra a jaki pomysł wymyśliłaś ?? Chwal się :D

Juradka pewnie, że nie zmieniaj.. Niby dlaczego miałabyś zmienić ? To jej problem, a nie Twój.. No i do Twojej Lenki to imię pasuje i kropka. Już się ciocie forumowe przyzwyczaiły :) <3

A w ogóle to Mama mi powiedziała, żebym kupiła laktator, bo na początku będzie potrzebny :blink: A ja nie chciałam kupować, bo myślałam, że to zbędny wydatek na początku, a Mama mówi, ze już w szpitalu używała... No i stwierdziłyśmy, ze skoro będę karmić piersią to nie potrzebuję jakiegoś wypasionego, bo użyję go kilka razy, więc będę miała ręczny. I Mama powiedziała, żebym już sobie głowy nie zawracała, to mi kupi :)
Tak więc jednak będę miała :) A jeśli się okaże, że jednak używam na co dzień i potrzebuję bardzo to wtedy kupię bardziej "wypasiony" :)

A w ogóle to jem makaron... ten co w dzień.. o TEJ porze B)
No trudno -weekend B) Na fejsie dziewczyna jakaś wstawiła śmieszny obrazek w tej kwestii heh -zaraz poszukam i Wam wrzucę ;)

9 lata 5 miesiąc temu #993642 przez Zazanna

Załącznik nie został znaleziony

Podziękowania: pesq, kasandra9, kasia_asia

9 lata 5 miesiąc temu #993644 przez kasandra9
Zaz, pokażę, jak chociaż zacznę:P

9 lata 5 miesiąc temu #993646 przez me.ch
Dzieki dziewczyny:) zmeczylam sie przy tym prasowaniu ale sie oplacalo :D no i obliczen wynika ze musze dokupic jaka bluze czy cos na wierzch cieplejszego i moze jakies spioszki a tak to wszystko co na poczatek potrzebne jest :)

Kasandra, ja tez mam ten sterimar baby:) a w ogole to Ty tez dalas czadu z tym prasowaniem dzis :) szacun :) no i masz niezla sterte trzeba przyznac :)

Ritka, jak Ci dobrze ze masz taka kochana mame na miejscu na dodatek :) moja niestety jest daleko wiec wspiera nas na odleglosc, ale i tak musze przyznac ze wczuwa sie bardzo nawet pomimo 20000km odleglosci :) A literki mam z ebaya, ale mysle ze i na allegro mozna cos takiego znalezc :)

Asiek, od dzis tylko kanapki, bo bedziesz w skrawkach jak dzidzi przyjdzie :) koniec ze smazeniem!! :)

Zazanka, ogrodek to jest to :) trzymam kciuki zeby sie udalo!!! :) a fotke z brzuchem wrzuce ale musze najpierw zrobic jakas..... :)

Kasandra, a jaki masz pomysl na napis? i jak tam zeberki?: :D

Jurada, z ta szwagierka to jest jakies przegiecie moim zdaniem.... zwlaszcza ze z tego co pamietam to Ty wybralas to imie pierwsza. Nie zmieniaj, Twoja Lenka to jest Lenka i tyle :)

Swoja droga, przypomnialo mi to, ze przed naszym slubem ja juz wybralam obraczki bardzo wczesnie i strasznie mi sie podobaly, a brat mojego P nawet nie byl jeszcze zareczony wtedy, a potem nagle nie dosc ze sie zareczyli i wryli z terminem przed nas - to jeszcze wzieli te obraczki ktore my juz mielismy wybrane i tez sie wtedy niezle wkur..... i nawet im o tym powiedzielismy i nie chcieli zmienic.
Wiec podejrzewam, ze musisz byc niezle wsciekla na nich, zwlaszcza ze to jest powazniejsze niz jakies tam pierscionki..... Ja jestem zbulwersowana, zwlaszcza ze to taka mala roznica wieku i taka bliska rodzina :/

Zaz, ja doszlam do wniosku co do laktatora ze albo sie przyda bo jak nie bede miala pokarmu to zeby go "wzbudzic" a jakbym miala za duzo to zeby sie pozbyc wiec suma sumarum chyba sie przyda....
A obrazek wymiata :D no i smacznego makaronu :)

9 lata 5 miesiąc temu #993647 przez pesq
Apropo rysunku Zaz - nie bawią mnie w tym stanie spotkania towarzyskie. Siedzą i pija co chwile ze za Agatkę za Agatkę... A mnie wszystko boli ledwo siedzę i denerwują mnie pijani ludzie... Nie wiem dziewczyny co mam za humory ahh..

9 lata 5 miesiąc temu #993650 przez kasandra9
Oj, biedna Pesq, to imprezka dla Ciebie nieudana:( co to za przyjemność, jak ledwo co siedzisz, przeproś niedługo i powiedz, że musisz się położyć i już:)

9 lata 5 miesiąc temu #993652 przez asiekasiek
Dzień dobry:)

mąż pojechał na działkę odebrać te krokwy na dach. a ja już kanapkę zjadłam i nie wiem czy chce mi się spać czy nie :P
Pesq no mnie też zbytnio nie bawią jakieś spotkania gdzie wszyscy opijaja się. a ja siedzę o suchym ryjku i właśnie wszystko mnie boli:(
wczoraj moja piękna przed snem podsunela mi pupke pod same zebra no na samej górze miałam ja. i teraz mnie boli góra jak nigdy...

9 lata 5 miesiąc temu #993653 przez jurada
Hej dziewczyny. Cos tu spać nie mogę. Zasnęłam kolo pierwszej a wstalam o 5.00

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia