- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Ale, wszystkie 50, 56 i 62 wyprasowane, kocyki, przescieradla, rozki i inne gadziety tez. Wieksze ciuszki narazie wyprane ale prasowanie jeszcze przede mna, poki co olalam bo co za duzo to nie zdrowo, a na poczatek i tak nie beda potrzebne, wiec pomyslalam ze zrobie potem
No i komoda Kornelkowa zorganizowana:)
Kasandra, ja chcialam rozdzielic 56 i 62 na pol ale okazlo sie to nie mozliwe bo za duzo zbieznosci - a tych mam akurat najwiecej poki co, wiem ze w drugim rzucie z polski beda jeszcze jakies wieksze ciuszki, ale jak juz pisalam tymi sie zajme potem. Wiec ulozylam je po prostu typami - krotkie body, dlugi rekaw body, spodenki, spioszki i polspioszki dalam razem jako "doly", no i takie pajacowe na kolejna kupke i jakos to bedzie, pewnie wyjdzie pozniej jak jest najwygodniej, poki co ma to sens w mojej glowie iwec chyba ok
Zazanka, Pesq, super brzuszki macie moze sie tez skusze i cykne cos ladnego.... Ale moze poczekam na Sylwie az sie swoimi pochwali i potem az zachwyt zejdzie troche hehehe:)
zapomnialam co napisalyscie..... ach. no tak, owoce tez poprosze, porzeczki mniam
Meliska, ja mam 25 w sumie, bo mnie ponioslo przy zakupach... mam wrazenie ze to moze byc troche ilosc na wyrost a pranie robilam w bialym jeleniu plyn do prania + plyn do plukania
Kasia, ten ochraniacz dokladnie taki jak moja mata edukacyjna <3 jest jakis link do zakupu moze czy tylko zdjecia? bo ja ta mate kupilam na ebayu i watpie ze znajde...
Kasandra, fajne te mebelki mi sie wizualnie podoba ta z kwadratowymi 4 szufladkami
Wiecej postow nie pamietam, Amen.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ten z dedykacja dla Forumowych Cioteczek:)
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na gorze roze.... znaczy sie koszyk z podrecznymi rzeczami do przewijania/kapieli - pieluszki, waciki (ktore akurat wyladuja na koniec gdzie indziej ale ze nie chce zeby sie kurzyly to narazie dorzucilam do kosza), kilka podkladow, krem do ciala i krem do pupki, olejek do kapieli i oliwka (jeszcze nie wiem czy bede uzywac ale lepiej wyglada w koszu niz pasuje w szufladzie wiec jest tam), sol fizjologiczna i kilka tetrowych zeby byly pod reka w razie W oraz grzechotka, jakby trzeba bylo odrocic uwage;) :
Narazie wszystko zafoliowalam, zeby mi sie nie kurzylo
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
1. kosmetyki, wiecej tetry, laktator i wkladki laktacyjne na prawo i inne takie:)
2. ubranka na "juz" - w naszym przypadku pewnie wiekszosc za duza ale co tam mam kilka roznych sztuk na ok 50cm tez wiec te malutkie dalam na sama gore, a reszta to ta niepodzielna mieszanka 56 i 62:)
3. ubranka "na potem" - te juz wyprane ale jeszcze nie wyprasowane oraz kocyki po prawej:
4. przescieradla i reczniki oraz rozki:
a w bonusie, kolo komody stoi lezaczek:
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasandra, ja mam ten roztwor do noska bo czytalam ze duzo latwiej taki zapchany nochalek wyczyscic jak sie najpierw napsika
Jurada, przeciez Ty nie wygladasz wcale gorzej niz Zaz masz zgrabny brzuszek i wszystko poza tym zupelnie normalne, na kazdym zdjeciu przeciez widac ze z Ciebie sexy mama:)
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Mech Ty to masz porządeczek wszystko pięknie zorganizowane i słodkie ciuszki
Ja sobie darowałam płyn do płukania, bo czytałam, że wszystko musi być dokładnie wypłukane nawet z dzieciowego proszku, także postanowiłam sobie odpuścić
Kasandra a Ty jak byłaś w sosnowcu to czemu nie wpadłaś na lemoniadę do kato, co?
Pesq nie martw się rozstępami, taka już chyba kolej rzeczy, jak będą miały wyjść to prędzej czy później wyjdą...
mojej bratowej wyszły tydzień przed porodem, a tej przyjaciółce co teraz miała cesarkę, przez 2 ostatnie dni brzuch urósł o 4 cm i też jej powychodziły. Ja liczę się z tym, że na pewno przy nawale pokarmu na piersiach mi powyskakują.Oczywiście smaruję się, żeby potem nie mieć do siebie pretensji, ale chyba nie ma złotego środku...niestety ;P
Jurada a pipkę córeczki widać pięknie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Dopiero będziemy jeść zupkę no i potem układamy:)
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
A gdzie kupiłas te fajne wagonki? Może Stasiowi bym takie sprawiła
Pesq, Zaz, super fotencje a na nich lasencje Jak to by powiedział nasz przyjaciel: "fiu fiu" - zaćwierkał elemelek
A Ty Zaz to jesteś pewna, że wagę masz sprawną? Albo może Twoje zwierzołki Ci robia psikusa i stają za Tobą na wadze?
Asiek, wzięłam w końcu gondole i śpiworek aqua i czarną spacerówkę i do tego biało-czarną torbę. Mój D. dziś rozmawiał ze Stasiem i mówi mu tak: "Nie martw się synu, będziesz miał super męską furę, czarną tak jak tata" Tylko się wkurzyłam, bo byłam pewna, że w zestawie będzie fotelik MaxiCosi, a się okazało, że do MaxiCosi trzeba dopłacić 200zł i wzięliśmy w końcu BeSafe, bo podobno przeszły te same testy i są tak samo dobre. Tylko, że MaxiCosi już miałam upatrzony taki fajny kolorek, a BeSafe jest oczywiście dostępny tylko czarny No ale już tam trudno... i tak wyszła za całość pokaźna sumka ale wózek też będzie prezentem od dziadków, więc rodzice w wydatkach naprawdę bardzo nas odciążyli.
Ja dziś też układałam ubranka dla Stasiorka mojego. Ale mnie moja kochana mamunia wszystko poprała i poprasowała, bo ja bym w życiu rady nie dała (dlatego Was naprawdę podziwiam, bo ja trochę pochodzę i już brzuś pobolewa albo twardnieje i po tym wszystkim co się działo wcześniej to teraz już chyba za bardzo się oszczędzam). Prała w Yelpie. Ja mam jeszcze kilka rzeczy do wyprania i chyba wypróbuje Lovele, bo mam próbkę. Wstępnie są ułożone, ale muszę je jeszcze raz sobie posortować chyba, to przy okazji pochwalę się co fajniejszymi Większość moja mama upolowała, bo ja dopiero niedawno wzięłam się za wyprawkę i skupiłam na innych rzeczach. A że głównie poleguję, to też za ciuszkami ciężko chodzić. Eh gdyby nie ta moja mama to nie wiem... <3
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Oglądam "Małolaty u taty", heh, prasowałam i się wkręciłam, a powinnam iść się kąpać!!!!!!!!!!
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Z tym poparzaniem to tragedia… ja to już proszę chłopaków o odlanie ziemniaków etc. jak są w domu, bo inaczej zawsze się dotknę… :/
Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa :* Następnym razem zrobię fotkę po przebudzeniu w dresach i przodem
Basiek koniecznie się pochwal jak mebelki dotrą !
Pesqu miłego wieczorku ! :*
Meszku nie czekaj, dawaj fotkę brzusia !!!
Meszku dresiki pierwsze te szare są cudowne !!! I też mam tą książkę
Koszyk wygląda pięknie.. i wszystko jest takie ..profesjonalnie
Juradka no 86-87 póki co Poza tym przecież Ty świetnie wyglądasz Ramionka wąziutkie i zgrabny brzuś <3
Rita sprawną… u lekarza pokazuje o kilogram więcej, więc się trzymam mojej
Nie, a tak poważnie Dziewczyny to po prostu jakoś tak szczupło wyszłam na zdjęciu –nie przeczę, fajnie, że zdjęcie ok, bo kiedyś obejrzę i powiem łooooo ale byłam laska w ciąży, ale na żywo jestem większa No i z przodu to widać, bo wtedy widać jak mi udka nachodzą i że urosłam na szerokość No i głowę „napięłam” aby podbródki się wygładziły hahah
Nie no zawstydziłyście mnie i teraz się tłumaczę jak jakiś podlotek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.