- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiek jakbym wyszła wtedy za mąż, to teraz byłabym rozwódką, miałabym ciężką depresję i nie poznałabym T. Tak, więc kiedyś muszę im podziękować.. nota bene ta data nie była szczęśliwa, bo ich małżeństwo przetrwało niecałe dwa lata, a teraz się ciągają i w ogóle nie mogą dogadać.. A szkoda.. tacy zakochani byli.. eh.
Scarlet o matko co za babsztyl o.O Pozwij ją za łapkę
Kasia w sumie to powinnyśmy się cieszyć, że nas papugują, to oznacza, ze jesteśmy dla nich wzorem
Kasandra jak słodko z rączką przy buźce <3
Więcej jagodzianek proszę zajadać !!!
Meszku jaka superowa !!!
Rany ja normalnie też idę po filc, bo takie super rzeczy z niego robicie, że SZOK !!!
A my byliśmy na spacerkach Zgadnijcie gdzie
Załącznik nie został znaleziony
A potem jeszcze poszliśmy na lody
T. się chyba zgodził dla świętego spokoju, bo mu wczoraj marudziłam, że a to na lody a to coś... Więc dziś hurtem
I poszliśmy kupić Grażołce nowe szelki, bo pogryzła zapinkę w starych i teraz ma piękne nowiutkie krwostoczerwone szeleczki <3 Wygląda jak dama Dziś już 2 tygodnie jej cieczki.. mam nadzieję, że zbliżamy się do końca, bo tęskni mi się za wejściem do parku.. a tak tylko opłotkami chodzimy.. a za nami i tak chmara kawalerów -.-'
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
My dziś rano zaliczyliśmy Pepco. I choć nawet jeszcze 10 nie było to już taki skwar, że ledwo doczłapałam do domu i myślałam, że ducha wyzionę. A teraz rolety pozasłaniane, wiatrak włączony i nie wiem czy się dziś gdziekolwiek ruszymy
A tak było fajnie bez tych upałów... Ciekawe do kiedy potrwają
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie wiem jak reaguję na chińskie, bo bardzo rzadko jem, ale same rozumiecie -zachcianka ciązowa
Tylko nie rozumiem jak mogło zachcieć mi się czegoś czego nigdy nie jadłam i nie wiem jak smakuje Ale dlatego też nie brałam całego zestawu itd. tylko same sajgonki z surówką i sosem i zjadłam dwie, a T. zjadł trzecią i jeszcze się z piesełem podzieliliśmy Moje wrażenia są następujące: dobre, ale bez szału.. Raczej nie zostanę fanką Mam też nadzieję, że nie będzie mnie nic bolało po tym. Za to lody........... mmmmmmmmmmmmm niebo w gębie.... <3 Mialam karmel, truskawkę i zabajone i ten karmel rozwalił system.. jakbym wiedziała, że bedzie taki pyszny to wzięłaby tylko takie kulki
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Nerka sie nie denerwuj. Bedzie ok.
Zaz i co bylas pod poniatowskim po sajgonki?
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jurada napisał: Kasandra no to faktycznie Agacia malutka.
Nerka sie nie denerwuj. Bedzie ok.
Zaz i co bylas pod poniatowskim po sajgonki?
Tak Zgodnie z Twoim zaleceniem <posłuszny>
A na lodach w tej cukierni tam na rogu (trochę schowanej za tym z kwiatkami) obok kawiarni po drugiej stronie ulicy po skosie od chinczyka heh -ale wyjaśniłam
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego popołudnia
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Sylwia super zdjęcia! Chcemy wiecej...
A ja na raz pomalowałam łóżeczko... Czekam godzinkę i biorę się za druga warstwę
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Rita to niezła kociczka ze tak trzeba było ja okiełznać mój jest grzeczny koteczek na szczęście. ale jak piesek czeka pod drzwiami na pana ten nasz to uwielbia pole i polować. pisałam wam o ptakach na balkonie częściach wewnętrznych myszy przed drzwiami. kot zabójca:)
a opowiem wam dzisiaj znowu coś. dzisiaj byłam na odrobaczeniu znowu z kotem u weterynarza bo on dużo tego je świństwa wiec wole takie rzeczy robić systematyczne. i czekam z tym kotem a od weterynarza wychodzi pan z pudelkiem i siada kolo mnie. a tam w środku co ptaszek taki większy co na polu lata (nie wróbel i gołąb:P) i mówi że ten ptaszek właśnie zmarł nie dało się uratować itp a w leciał w okno... a mój kot jak zaczął machać ogonem i patrzeć się na tego trupa:) kurcze w sumie brawo dla Pana ze poszedł do weterynarza i chciał uratować go. ale sobie pomyślałam że mój kot miałby podwieczorek z niego... i jakby nie był zamknięty to by rzucił się na to pudełko
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kassandra ale mała się pokazała!!! no wreszcie jakieś dziecko nie wstydliwe;) no chociaz to chłopaki i córcia Jurady to raczej oni są bezwstydni:P twarzy nie pokażą tylko co mają między nóżkami.
Jurada mój mąż dzisiaj maluje łóżeczko w końcu ostatnia warstwę; )
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasandra jaka ładna !!! Będziecie mieli Dzidziusia jak "z reklamy" !
Juradka a tą farbą możesz malować ? Tak z ciekawości pytam, bo i tak odłożyliśmy te moje drzwi, ale w razie jakbym coś chciała pomalować...
O matko Asiek natura mnie czasem zabija.. rany biedny ptaszałek, a z drugiej strony normalny kotałek
Moja poluje na muchy albo ćmy jak czasem wpadną.. ale ona taka pierdółka, więc wszystko przy okazji rozwala.. Z balkonu raz spadła o.O
T. po nią pobiegł i siedziała pod wejściem do klatki wystraszona.. A potem był żart roku i T. chodził za nią mówiąc "Krysia wyskoczymy gdzieś na chwilę?" -nie wiem czy juz Wam tego nie opowiadałam, jeśli tak to przepraszam za powtarzanie
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Sylwia jakie piekne zdjecia Kasandra sliczna corcia Jak buzke ladnie widac
My caly czas robimy remont. W grudniu sie wprowadzilismy przed swietami i caly czas cos .
Zazanna ale bym sobie zjadla sajgonki
Ja ostatnio mam podobnie z jedzeniem. Nigdy nie lubilam zelek a teraz je wcinam az sie dziwie ze mi smakuja