- Otrzymane podziękowania: 245
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na spokojnie, kupicie sprzęt i będziesz sobie sprawdzać, a teraz pij dużo wody i tak jak Kasandra mówi, nie stresuj się niepotrzebnie.....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kasandra super kolorki !!! Ale będziecie mieli pięknie <3
Meszku stópki rządzą !!! BOSKO !!! i to z linką i praniem też super
Do Ikei pojedziemy w takim razie w następny weekend Już się „umówiliśmy” heh
A w następną niedzielę mamy rocznicę i T. już marudzi, że to "rocznica męki pańskiej" -.-'
Ale i tak mu nie odpuszczę
No i teraz najgorsze, że nie wiem jeszcze kiedy się dokładnie przeniesiemy, więc ja mi przyjdzie łóżeczko i komódka to nie będę wiedziała, czy składać, czy się wstrzymać... Ale chyba poskładam, a w razie przeprowadzki po prostu będę "kazała" chłopakom wszystkie rzeczy Malutka i moje przewieźć na pierwszy rzut żebym miała wszystko w jednym miejscu -i wtedy się po prostu włoży malutkowe rzeczy do łóżeczka np. i już nie będę go rozkręcać...
O rany trzymajcie kciuki aby się udało z tą przeprowadzką !!! <3
A dziś na obiadek będą żeberka duszone w sosie własnym i ziemniaczki i surówka -ale jeszcze nie wiem jaka. Póki co żeberka się marynują od dwóch godzin
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
A ja jeszcze póki mąż w łóżku byl zrobilam Agaci opaski dwie:) i przykleilam zebrom uszy;) paski później, bo to troche skomplikowane:)
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
sesja rewelacyjna, zdjęcia boskie!!!
świetną pamiątkę będziecie mieli!
nie no normalnie zakochałam się w tych twoich zdjęciach <3 są bardzo w moim klimacie <3 piękne!
chłopaki przywieźli szafę i komodę dla Kubusia mieli kupić jeszcze taki słupek komodę ale już nie było ale mój T. mówi, że w Ikea normalnie szaleństwo, ludzi multum, właśnie na dziale dziecięcym, z rąk sobie wyrywają... tragedia. mówi, że gdyby wziął ostatnia szafę to na pewno by w ryj dostał że komuś zabrał... ale ważne, że chociaż to 2 rzeczy mamy, najbardziej mi na tej komodzie zależało i ją mam a te słupek najwyżej sobie już po promocji kupimy na spokojnie. ważne, że Kubuś będzie miał już teraz swoją komodę i będę mogła wszystkie jego rzeczy w jednym miejscu trzymać
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przesłodkie, przecudowne, przeagatkowe
Ja właśnie rozkminilam, że mam worek z ciuchami których nie nosimy już. Może się zbiorę i coś dla Kornelka zmajstruje używając tych materiałów
Basiek, dziękuję super ze juz komoda jest! tylko pamiętaj, bez szaleństw;) No i czekamy na zdjęcia jak juz wszystko gotowe będzie:)
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia widzisz jaki ci ładnie brzuszek się zaokrąglił a tez pamiętam jak na początku mówiłaś, że masz taki malutki a teraz synek potrzebuje coraz więcej miejsca i brzuszek ślicznie rośnie
Meszku a wy sami robiliście sobie te zdjęcia czy mieliście jakiegoś specjalnego fotografa? nie no bo tak mi się te twoje zdjęcia podobają, że nie mogę się napatrzeć. rewelacja
co do komody to mam nadzieje, że mąż chociaż ją w tym tygodniu mi ją złoży. nie odpuszczę mu chociaż ostatnio gnębię go żeby skończył listwy przy panelach w salonie i tym się ostatnio zajął. ale teraz musi mi komodę złożyć i nic mnie nie obchodzi będę miała w końcu zajęcie bo i sobie w końcu ciuszki mojego smyka popiorę, poprasuję i będę mogła układać a w przyszły poniedziałek znowu moja mama przyjeżdża tak więc będę mogła jej się wszystkimi nowościami pochwalić
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Meszku Wasze domowe studio rządzi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nie umiem wstawić filmu
Wrzucę na fejsa na naszą grupę A jeśli któraś z Was umie to niech mi powie jak
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kasandra - Agatka drobniutka ale nie jakaś mega mała, pamietaj praktycznie każda nas przerabiała za duże główki, za szybkie serduszka, za małe lub za duże inne sprawy jak na ten wiek ciąży... Dobrze że rozumiesz, że to nic nie znaczy..
Sylwia - cudowne zdjecia brzuszkowo-ślubne I piekna suknia!
Mech - aaaaaaaaaaaaaaah arystko Ty jedna Znowu pozamiatałaś fotkami
Zaz - boli mnie w pachwinach i wszedzie gdzie sie da.... a moj tez jadlby arbuza bo uwielbia, gdyby nie to, że nie pozwalam na arbuzy w domu bo je kocham a nie moge jeść
Basiek - dziś pomyślałam o Tobie, że niedawno mówiłaś jak to dużo czasu do 30 tygodnia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Poza tym niestety to wstrętne kłucie pod prawym żebrem nie ustąpiło - pisałam Wam o tym z trzy albo cztery dni temu, od tamtego czasu nadal mnie łapie - tak piecze przez godzine, czasem kilka godzin i ustępuje na jakis czas i tak w kółko.. dodatkowo pojawił się wczoraj mega gorzki smak w ustach i mam go ciągle - jak po strasznie gorzkiej zielonej herbacie albo.. pogryzionej nospie . Myślałam żeby jechać na izbę przyjęć ale poźniej doszłam do wniosku że tam to mnie spławią i wyśmieją, jaki to nagły przypadek.. wiec jutro zadzwonie do ginekologa i pójdę niech zobaczy co i jak. Trochę kasy szkoda bo chodzę prywatnie, ale nie ma co, lepsze to niż się męczyć i denerwować.
A pokoje wyglądają trochę inaczej niż miały, ale jest dobrze Jutro przynosimy łóżeczko i składamy . Najgorzej że tyle rzeczy widzę do zrobienia typu umycie okien, żyrandoli, powycieranie farby gdzieniegdzie na półkach i listwach.. a na nic nie mam siły bo od razu boli cos Mąż każe zostawić powiedział że on to porobi.. ale nie dziś . Kurde nie lubie nie dziś
Faaaaaaaajnie z Wami znowu być!
Aha - jutro wrzucę zdjęcia kocyka, kostki i przy okazji łóżeczka i może czegoś tam jeszcze
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to zaszaleliście Boli na bank nie od tego
A z lekarzem masz rację, lepiej pójść niż się denerwować
To czekamy teraz na zdjęcia Matkooo tez już chcę robić zdjecia
A za tydzień wypłata i będę mogła pójść po pozostałe ciuszki Choć jak pomyślę o prasowaniu to już mi nie jest tak wesoło Ale z drugiej strony teraz będę miała mniej, więc się tak nie umęczę
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Pesq, dobrze, ze wrocilas;) pokaz jak mieszkanko;) i czekam ba Kubusiowe meble u Basi:)
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez nie lubie "nie dzis" ale moze po prostu dzis sie zrelaksuj i tyle
I dzieki za komentarz mily, zreszta wszystkim jeszcze raz dzieki :*
Basiek, no walsnie, Ty mowilas niedawno jeszcze ze byle do 30 tygodnia, a wlasciwie juz wszystkie dojechalysmy albo prawie ze
Czas leci, szybciej niz sie to wydaje na codzien
Zaz a u nas tez arbuzy, tylko piesolka do zjedzenia ich nie ma, wiec sama pozeram
U mnie tez wiecej prasowania czeka, ale dopiero w nastepnym tygodniiu jak drugi rzut z Polszy dotrze az mi sie nie chce na sama mysl
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do odliczania do 30tyg to fakt.... wtedy jak to pisałam to wydawało mi się tak odległy czas a tu się udało dotrwać ale wiecie same jak to jest jak lekarz czymś nastraszy to później czas się wlecze niemiłosiernie.
co do mebelków to na razie mogę wam tylko pokazać link ze strony Ikei, który kupiliśmy. ewentualnie zrobić zdjęcie kartonów, które obecnie stoją na przedpokoju i czekają na złożenie. ja też strasznie nie lubię czekać i mieć wszystko na już... gdybym mogła to sama bym zaczęła sobie te mebelki składać eh... ale liczę, że jak troszkę mu potruję to się zmobilizuje i szybko będą efekty
a tymczasem link mebelków
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19873733/#/S69876654
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79873725/