- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 12
Kasandra, super zdjęcie córci, ale miałaś szczęście że tak pięknie się pokazała
Jurada, ja też uważam że zmiana imienia nie powinna wchodzić w grę. Powinni oni jeszcze usłyszeć co o nich myślisz
Ja dziś nogi w górze i mnie odpadło puchnięcie.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
A mieszkamy na pierwszym piętrze na szczęście
Chciało mi się sałatki, a lodówka pusta i co ? I T. poszedł do sklepu <3 On zrobił grzanki z masłem czosnkowym, a ja sałatkę z fetą i tooonąąą pyszności
I jeszcze na śniadanko będzie <3
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
my żyjemy ale nie trawię takich upałów i miałam przez to fatalny humor. i ani big milki ani moje kaktusy lody nic nie pomagały. ale całe szczęście idzie wieczór i robi się troszkę przyjemniej
Sylwia cudowna sesja! naprawdę przepiękna zdjęcia i cudowną pamiątkę będziecie mieli
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasandra śliczna ta Twoja Agatka! piękną królewnę będziecie mieli! a jeszcze niedawno zachwycałyśmy się zdjęciami pęcherzyków, kropeczek z pierwszych zdjęć usg... ale te nasze maluszki się fajnie zmieniają i rozwijają
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Pan w castoramie polecił ze nawet jak Lena będzie gryzła łóżeczko to jest z atestem...
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony
Reszta schnie na dworze.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
i w tym momencie zaluje ze nigdy nie zdążyłam zrobic sobie sesji
dziewczyny byly szybsze
Agatka bedzie foto modelka juz w brzuszku trenuje cudna
No niestety nie pojechalam do nexta bo weszlam najpierw online i same wakacyjne ciuszki
jedyne co mi sie spodobalo to komplet pajacy 3 szt za 8 fuli z truskawkowem wzorkiem lub logo
no ale jak robilam kup to dostawa po 29 lipca wiec nie kupilam
W tyg i tak musze do miasta smigac na ostatnie prezentowe zakupy przed wyjazdem do ll wiec pewnie zajde do nexta
zreszta duzo teraz przecen wakacyjnych wiec mozna obkupic sie
Za to posiedzialam u siostry w ogrodku a dziewczyny poplywaly w baseniku i lapalismy słoneczko
poplotkowalismy pomarudzilysmy ot norma wyrobiona
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Basia ja z mężem ok 14 pojechaliśmy na budowę bo chcieliśmy przykryć drzewo na dach przed deszczem. Myślałam że padnę tam przez zaduch... ledwo oddychałam. Siedziałam w naszym przyszłym salonie i sapałam... koszmar!!!
Na forum z fb dziewczyny polecały pedicure frezarkowy i chyba sobie pójdę pod koniec tygodnia, bo takie mam pięty szorstkie dzisiaj próbowałam pumeksem itp. ale ciężko mi się schylić i tak wykręcić sobie stopę... ehhh co ta ciążą robi z kobietą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylwia]widziałam zdjęcia na fb no mi się podobają takie!! Sama chciałabym mieć taką pamiątkę. No ale wydatki i wydatki a Ty 2w1 widzę i ślubna i ciążowa:D
to mój mąż powiedział, że malowanie łóżeczka jest jego obowiązkiem:D Heh niech tatuś stara się
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Kasandra Twoja córcia będzie piękna
Zazanka a propo sajgonek to mi się przypomniało jak na Marywilskiej jeszcze w 5 miesiącu zajadałam się sajgonkami i o dziwo nic mi po nich nie było. A jak smakowały
Basia tak samo dziś ledwo żyłam w ten upał a jeszcze miałam gości, bo przyjechała szwagierka z mężem i dziećmi. Była wyraźnie zaniepokojona moją czerwoną twarzą i spuchniętymi nogami
Niedawno pojechali. Wzięłam sobie letni prysznic i troszkę mi lepiej. Fatalnie znoszę te upały i też jakbym mogła sobie zmierzyć to ciśnienie to byłabym spokojniejsza, ale już we wtorek powinien być. A jutro jak pojedziemy do rodziców to zmierzę sobie u nich. Zmierzę sobie zaraz po przyjściu i potem po odpoczynku i zobaczę co i jak.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Sylwia, super zdjęcia! widziałam już na fb i teraz tu, po prostu klasa:) My dziś pocykalismy sami sobie kilka w ramach weekendu, ale nic to w porównaniu z Waszymi:)
Jurada, ale z Ciebie pracus pewnie cały dzień zeszło z tym czekaniem... Ale za to jakie łóżeczko będzie piękne dla Lenki:)
A Wasze kocie historie mnie rozkładają na łopatki:) no i "wyskoczymy gdzieś na chwile" to już w ogóle:)
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W nocy tak mnie w pachwinie bolało, że jak wstawałam do łazienki to ledwo szłam Tak ciągnie potwornie.. Teraz rano też boli, ale dużo dużo mniej Teraz tylko tak, że czuję, a wczoraj myślałam, że będę płakać :/
Macie taki ból? Zdaje mi się, że on jest bardziej mechaniczny, ale już sama nie wiem czy panikować, czy nie ?
Oj Basiek pamiętam zdjęcie z mojego pierwszego USG gdzie pokazywałam wszystkim białą kropeczkę na czarnej plamce -serduszko <3
Juradka to poszalałaś z malowaniem Pięknie wygląda
Gloria fajnie, że odpoczęłaś z siostrą
Asiek ja też uwielbiam wszystkie ssaki -co więcej mam też słabość do gadów i płazów heh Marzy mi się jakiś duuużyyy jaszczur
No ale to się raczej nie spełni, bo je się karmi żywym pokarmem, a mi by było smutno.. weź wrzuć takiego pasikonika pięknego do terrarium ze świadomością, że zostanie zjedzony.. oj nie, to nie dla mnie
Ja muchy odławiam ze szklanki w zlewie żeby się nie topiły -jak już muszą ginąć to szybko i bezboleśnie, a nie powoli i w strachu
Zazdroszczę, że Cię mąż wybawił od wyginania.. ja się nie odważę jednak aby mnie ktoś tam dotknął maszynką Umarłabym ze strachu, że mnie niechcący zatnie
Meszku pokaż zdjęcie z weekendu !
U mnie teraz gonitwa dwóch tygrysów i jednego szakala Ja piję kawkę, a one jak zwykle poranne szaleństwo
Na szczęście pada deszcz i jest przyjemnie Uwielbiam deszcz
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak zostanie równo 50 to rozpocznę oficjalną panikę
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :* Ja na szczęście za sesję nie muszę płacić, bo robiła ją siostra mojego męża i mąż ( te na których jestem sama). Oni wariują na punkcie fotografii i w ogóle Filip juz nie jedną sesję z modelkami i ślubną ma za sobą, więc mozemy wykorzystać. On juz szuka gadżetów do sesji noworodkowej
Zazanka, chyba coraz wiecej przypadłości będziemy miały. Macica jest ciężka i jeszcze rośnie zeby Bartus mogl tluszczyku nabrać i to pewnie dlatego tak Cię boli.
Kasandra, jaka lasencja będzie z Twojej córeczki
Jurada, super łóżeczko:) Ja tez chce odświeżyć nasze, bo dostaniemy od siostry. Jednak co biel to biel <3