- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hahahaha
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
trojke dzieci w nim wychowam i jeszcze tzn do tej pory jest modny
he he he
Jak za piec kat tez mi to napiszecie to sie wyrówna
pozdrawiam z roboty jeszcze tylko niedziela i żegnaj praco na rok
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Pesq, no kurde, to dopadło Cię Agatka-Gagatka Kurde, ja nie umiem wstawić zdjęć w tekst, żeby nie było załącznika widocznego:P A brzusio masz ślicznie ciążowy!!!
A tak, meżowie to muszą mieć z nas niezły ubaw tak na marginesie;)))))
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
o rany jaki tu dziś ruch do wszystkiego to się mi na pewno nie uda odnieść, ale wszystko przeczytałam
My też już zamówiliśmy łóżeczko i w końcu wózek
Teraz jeszcze muszę sfinalizować kwestie pościeli i materacyka, ale to już chyba wybrane
Kasia_Asia fotelik rzeczywiście do reklamacji, a wózek super, ale widzę, że każdy wózek najpiękniejszy
Melisa, ja mam 4 tetrowe białe (mniejsze) i 6 białych (większych) 2 tetrowe kolorowe, 5 flanelek i 3 flanelko-ceratki.
Lidziun, ciuszki super, mam podobny pikowany kombinezonik Ja biorę Prenatal (jak to co masz nie zda egzaminu to możesz spróbować) i na szczęście problemów z żelazem nie mam, ale wiem, że niektórym jest po nim niedobrze. Odpoczywaj sobie na działeczce i korzystaj
Kasandra, co do układania to będę zaraz sama testować jaki system najlepszy, więc póki co nie doradzę ja na swoje usg też tak czekałam, że już myślałam, że naprawdę sie nie doczekam. A jak przyszło co do czego to się stresowałam czy wszystko jest ok, bo przecież 10 tyg Stasia nie widziałam i też nam przemykało przez myśl, że może okazać się dziewczynką Co do mebli to jestem podobnego zdania co Zaz, że chyba komódka wygodniejsza niż otwierane drzwiczki i półeczki.
Sylwia, ale fajnie z tą sesją, ja muszę też coś pomyśleć i pstryknąc kilka fotek na pamiątkę
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 12
Zazanna jaką masz maszynę? Może kupilam taką samą. Wybrałam Singer Simple, bo miała dobre opinie i podobno najłatwiejsza w obsłudze przez takich amatorów jak ją Zobaczymy jak będzie i czy będę miała w ogóle czas jak Dzidziuś się urodzi. A tyle chciałabym dla niego zrobić
Ufff jak gorąco!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu888 - u Ciebie dziś dokłądnie 50 dni do porodu, a u Asi - 60:)))) u Mysi 70:))) dużo dziś okrągłych;)
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
W każdym razie mam nadzieję, że nie uraziłam nikogo moim żartem
Ja mam na udkach rozstępy –już na pewno… od środka –trudno, lenistwo wyszło
Pesqu faktycznie wyglądamy tak samo -mamy taki sam brzuś I super grzywa !
Ja mam właśnie takie nitki czerwone dokładnie takie same na udkach
To i ja wrzucam brzuś w dzień ukończenia 30 t.c. Oto ja i moje prawie 90 kg
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gloria przebiłas nas wszystkie hahah
Kasia_Asia ja mam Łucznik Milena 419 –bo jak kupowałam, to jakaś starsza pani oglądała też maszyny i się jej spytałam i się okazało, że to krawcowa i szukała nowej, bo jej się popsuła i powiedziała, że jak to ma być moja pierwsza maszyna i do nauki to on mi tą poleca, bo nawet tych ściegów co na niej są to nie ogarnę za szybko heh I potłumaczyła mi itd. Więc wzięłam tą
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Meliska ja mam 10 białych tetrowych, 3 kolorowe flanelowe, 3 kolorowe tetrowe.
Pesq fajnie, że zapowiada Ci się fajny wieczór.
Ja korzystam z chwili spokoju, bo mąż z teściową akurat skoczyli do centrum handlowego a ja jakoś nie miałam chęci, poza tym chciałam ugotować obiad. I w efekcie obiad już zrobiłam, zjadłam a ich jeszcze nie ma będę musiała im odgrzać jak wrócą.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No i zamówiliśmy w końcu ciśnieniomierz z gemini do tego wkładki poporodowe, majtki, płyn do kąpieli dla maluszka hipp czyli parę takich drobiazgów, które mi umknęły przy ostatnim zamówieniu.
Kasia-Asia wózek fajny, naprawdę wszystkie mi się podobają, choć jakoś kolorystycznie to chyba najbardziej Zazanki a swojego jeszcze nie mam, więc nie powiem, że mój naładniejszy
Kasandra możliwe, że jak szalałaś to mała śpi, ja wczoraj też sporo chodziłam i Jasiek mało dawał o sobie znać, za to zrobił mi dziś pobudkę o 5 rano i oczywiście musiałam coś zjeść a potem znowu spać
Sylwia pomysł z sesją super, do mnie mają przyjść w pon koleżanki i jedna wymyślła, że zrobi mi parę zdjęć (ma jakąś lepszą lustrzankę) więc będę się musiała zrobić na bóstwo
Aa i jeszcze co do układania, u mnie są w szuflady w szafie, więc coś pomiędzy klasyczną komodą a szafą z półkami. I tam trzymam rzeczy, a grubsze pajacyki, kombinezonik na wieszakach po drugiej stronie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita jaki wózek zamówiłaś kolor??
Zazanna nikogo nie uraziłaś żartem ja zaczęłam się śmiać jeszcze jak Kassandry wpis przeczytałam a później Gloria swój dała
Podziwiam Cię że w taki upał chodzisz w długich spodniach!!! Ślicznie wyglądasz!! i masz policzki tzn. ja mam pucołowatą twarz i chociaż jak ważyłam 50 kg( piękne czasy) to zawsze pucki mam i nie widać mi kości policzkowych
Pesq Ty też ślicznie wyglądasz wcześniej nie pisałam, bo byłam za bardzo pochłonięta pisaniem kto ma lepszy wózek
A wózeczki są wszystkie śliczne
Dziewczyny robiłam obiad mężowi i co musiał mi olej prysnąć na rękę, mam kropki na prawej ręce przez całą ciąże tyle razy już się poparzyłam że szok
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zjadłam owoce i leżałam na sofce trochę, mała się odzywa, ciekawe, czy jej smakuje czy kręci się i mówi mamoooooooooo co to za szajs, daj coś porządnego!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
pesq rozłożyłaś mnie
i również bardzo ładnie wyglądasz Kochana!-miśka a co ty robisz?
-pokazuje ziomalkom z forum bembolek i rozstępy
ja tam nie mogę na siebie patrzeć już... marzę żeby wrócić do swojej wagi i wyglądu sprzed ciąży. i jak urodzę to obowiązkowo fryzjer i muszę się do ładu doprowadzić żeby sama ze sobą dobrze się czuć
jaka walka na wózki tutaj aż strach się chwalić hehe... ale ja jeszcze nie mam czym. ciągle czekam na swój eh.
i jutro albo w poniedziałek chłopaki jadą po mebelki Kubusiowe do Ikea ale się cieszę mam nadzieję, że jednak pojadą jutro