BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #993577 przez asiekasiek
hej hej Kassandra lepszy ma Zazanna bo Pajero :) ale to mój najlepszy pod względem koloru i firmy adamex pajero B) B) B)
hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #993579 przez asiekasiek
Pesq to chyba twój maż za głowę chwycił się, co my robimy na tym forum :silly: :silly: :silly:

9 lata 5 miesiąc temu #993580 przez asiekasiek
popycham <zmęczona>

9 lata 5 miesiąc temu #993581 przez asiekasiek
popycham <całaspoconajestem>

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #993582 przez asiekasiek
ufffff popchnęłam :D

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #993583 przez glooria
Oj tam oj tam moj najlepszy bo 5 lat ma
trojke dzieci w nim wychowam i jeszcze tzn do tej pory jest modny
he he he

Jak za piec kat tez mi to napiszecie to sie wyrówna
pozdrawiam z roboty jeszcze tylko niedziela i żegnaj praco na rok

9 lata 5 miesiąc temu #993584 przez kasandra9
hahaha, Asiu, to się napociłaś z tym poprychaniem!:D ja przewalałam rzeczy w szafie na górze (wiem, nie powinnam:P), ale szukałam mojego "kreatywnego" pudełka - decoupage, filce, materialy, itp., no ale filców nie mam niestety żadnych, widocznie przy ost. sprzątaniu wyrzuciłam, bo stwierdziłam, że nie będę nic robić. :P Pozostałe rzeczy na samej górze umieszczone są i zimowe, bo niby teraz niepotrzebne:P do jednego pudła nie zajrzałam, ale tam chyba czapki są;)
Pesq, no kurde, to dopadło Cię :( Agatka-Gagatka :) Kurde, ja nie umiem wstawić zdjęć w tekst, żeby nie było załącznika widocznego:P A brzusio masz ślicznie ciążowy!!!:)
A tak, meżowie to muszą mieć z nas niezły ubaw tak na marginesie;)))))

9 lata 5 miesiąc temu #993585 przez Rita87
Cześć Ciężaróweczki :)
o rany jaki tu dziś ruch :) do wszystkiego to się mi na pewno nie uda odnieść, ale wszystko przeczytałam :P

My też już zamówiliśmy łóżeczko i w końcu wózek :woohoo:
Teraz jeszcze muszę sfinalizować kwestie pościeli i materacyka, ale to już chyba wybrane :)

Kasia_Asia fotelik rzeczywiście do reklamacji, a wózek super, ale widzę, że każdy wózek najpiękniejszy :laugh:

Melisa, ja mam 4 tetrowe białe (mniejsze) i 6 białych (większych) 2 tetrowe kolorowe, 5 flanelek i 3 flanelko-ceratki.

Lidziun, ciuszki super, mam podobny pikowany kombinezonik :) Ja biorę Prenatal (jak to co masz nie zda egzaminu to możesz spróbować) i na szczęście problemów z żelazem nie mam, ale wiem, że niektórym jest po nim niedobrze. Odpoczywaj sobie na działeczce i korzystaj :)

Kasandra, co do układania to będę zaraz sama testować jaki system najlepszy, więc póki co nie doradzę ;) ja na swoje usg też tak czekałam, że już myślałam, że naprawdę sie nie doczekam. A jak przyszło co do czego to się stresowałam czy wszystko jest ok, bo przecież 10 tyg Stasia nie widziałam i też nam przemykało przez myśl, że może okazać się dziewczynką :laugh: Co do mebli to jestem podobnego zdania co Zaz, że chyba komódka wygodniejsza niż otwierane drzwiczki i półeczki.

Sylwia, ale fajnie z tą sesją, ja muszę też coś pomyśleć i pstryknąc kilka fotek na pamiątkę :)

9 lata 5 miesiąc temu #993587 przez kasia_asia
Oj Lidziun, zmatrwilam się trochę bo już po kupieniu i wypraniu znalazłam podobne opinie, że bobini do prania może uczulac. No będziemy obserwować, wyjdzie w trakcie.
Zazanna jaką masz maszynę? Może kupilam taką samą. Wybrałam Singer Simple, bo miała dobre opinie i podobno najłatwiejsza w obsłudze przez takich amatorów jak ją ;) Zobaczymy jak będzie i czy będę miała w ogóle czas jak Dzidziuś się urodzi. A tyle chciałabym dla niego zrobić :)
Ufff jak gorąco! :unsure:

9 lata 5 miesiąc temu #993588 przez kasandra9
Ja dopiero skończyłam ogarnianie "z grubsza";) teraz jemy brzoskiwnię i grejpfruta;) No i dopiero prasowanko:)

Kasiu888 - u Ciebie dziś dokłądnie 50 dni do porodu, a u Asi - 60:)))) u Mysi 70:))) dużo dziś okrągłych;)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #993589 przez Zazanna
Chyba dla każdej jej „bryka” jest najlepsza :P –W końcu z jakiegoś powodu je wybrałyśmy :D
W każdym razie mam nadzieję, że nie uraziłam nikogo moim żartem :)

Ja mam na udkach rozstępy –już na pewno… od środka –trudno, lenistwo wyszło B)

Pesqu faktycznie wyglądamy tak samo -mamy taki sam brzuś :D I super grzywa ! :)
Ja mam właśnie takie nitki czerwone dokładnie takie same na udkach :)
To i ja wrzucam brzuś w dzień ukończenia 30 t.c. :D Oto ja i moje prawie 90 kg B) :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gloria przebiłas nas wszystkie hahah :D

Kasia_Asia ja mam Łucznik Milena 419 –bo jak kupowałam, to jakaś starsza pani oglądała też maszyny i się jej spytałam i się okazało, że to krawcowa i szukała nowej, bo jej się popsuła i powiedziała, że jak to ma być moja pierwsza maszyna i do nauki to on mi tą poleca, bo nawet tych ściegów co na niej są to nie ogarnę za szybko heh ;) I potłumaczyła mi itd. Więc wzięłam tą :)

9 lata 5 miesiąc temu #993590 przez Kasia888
Kasandra faktycznie rany 1,5 miesiąca już tylko zostało!!! :woohoo: :silly:
Meliska ja mam 10 białych tetrowych, 3 kolorowe flanelowe, 3 kolorowe tetrowe.
Pesq fajnie, że zapowiada Ci się fajny wieczór.
Ja korzystam z chwili spokoju, bo mąż z teściową akurat skoczyli do centrum handlowego a ja jakoś nie miałam chęci, poza tym chciałam ugotować obiad. I w efekcie obiad już zrobiłam, zjadłam a ich jeszcze nie ma :blink: będę musiała im odgrzać jak wrócą.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No i zamówiliśmy w końcu ciśnieniomierz z gemini do tego wkładki poporodowe, majtki, płyn do kąpieli dla maluszka hipp czyli parę takich drobiazgów, które mi umknęły przy ostatnim zamówieniu.
Kasia-Asia wózek fajny, naprawdę wszystkie mi się podobają, choć jakoś kolorystycznie to chyba najbardziej Zazanki ;) a swojego jeszcze nie mam, więc nie powiem, że mój naładniejszy ;)
Kasandra możliwe, że jak szalałaś to mała śpi, ja wczoraj też sporo chodziłam i Jasiek mało dawał o sobie znać, za to zrobił mi dziś pobudkę o 5 rano i oczywiście musiałam coś zjeść a potem znowu spać ;)
Sylwia pomysł z sesją super, do mnie mają przyjść w pon koleżanki i jedna wymyślła, że zrobi mi parę zdjęć (ma jakąś lepszą lustrzankę) więc będę się musiała zrobić na bóstwo :woohoo:
Aa i jeszcze co do układania, u mnie są w szuflady w szafie, więc coś pomiędzy klasyczną komodą a szafą z półkami. I tam trzymam rzeczy, a grubsze pajacyki, kombinezonik na wieszakach po drugiej stronie ;)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #993591 przez asiekasiek
Kassandra już każda zbliża się do terminu jak fajnie :silly: :silly: :silly:
Rita jaki wózek zamówiłaś kolor??
Zazanna nikogo nie uraziłaś żartem :D ja zaczęłam się śmiać jeszcze jak Kassandry wpis przeczytałam :silly: a później Gloria swój dała :silly: :silly:
Podziwiam Cię że w taki upał chodzisz w długich spodniach!!! Ślicznie wyglądasz!! i masz policzki tzn. ja mam pucołowatą twarz i chociaż jak ważyłam 50 kg( piękne czasy) to zawsze pucki mam i nie widać mi kości policzkowych :(
Pesq Ty też ślicznie wyglądasz :D wcześniej nie pisałam, bo byłam za bardzo pochłonięta pisaniem kto ma lepszy wózek ;)
A wózeczki są wszystkie śliczne :D

Dziewczyny robiłam obiad mężowi i co musiał mi olej prysnąć na rękę, mam kropki na prawej ręce :( przez całą ciąże tyle razy już się poparzyłam że szok :angry: :angry: :angry:

9 lata 5 miesiąc temu #993593 przez kasandra9
Zaz, pierwszy raz Cię widzę - uroczo wyglądasz i wcale nie widać tych 90kg szczerze mówiąc, nigdy bym Ci tyle nie dała! Choć brzusio sporawy już, ale chociaż Bartuś ma luzik i sobie tam szaleje;))))
Zjadłam owoce i leżałam na sofce trochę, mała się odzywa, ciekawe, czy jej smakuje czy kręci się i mówi mamoooooooooo co to za szajs, daj coś porządnego!:P

9 lata 5 miesiąc temu #993594 przez basiek149
jejciu Zaz! jak ty ślicznie wyglądasz! w życiu nie dałabym ci tych kg, które rzekomo sobie przypisujesz ;)

pesq rozłożyłaś mnie :D

-miśka a co ty robisz?
-pokazuje ziomalkom z forum bembolek i rozstępy :cheer: :lol:

i również bardzo ładnie wyglądasz Kochana!

ja tam nie mogę na siebie patrzeć już... marzę żeby wrócić do swojej wagi i wyglądu sprzed ciąży. i jak urodzę to obowiązkowo fryzjer i muszę się do ładu doprowadzić żeby sama ze sobą dobrze się czuć :)

jaka walka na wózki tutaj :D aż strach się chwalić hehe... ale ja jeszcze nie mam czym. ciągle czekam na swój eh.

i jutro albo w poniedziałek chłopaki jadą po mebelki Kubusiowe do Ikea :woohoo: ale się cieszę :) mam nadzieję, że jednak pojadą jutro :evil:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia