BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #993555 przez kasandra9
Kasiu, inspiracja do uszycia rozumiem;)?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #993559 przez jurada
Kasandra a za 3 mc to juz wszystkie będziemy na pewno tulić swoje maluchy... :D

9 lata 5 miesiąc temu #993560 przez jurada

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #993563 przez kasandra9
hahah, to niezła ta koleżanka, patrzcie, jaka mądralińska..:P jakby nie zauważyła, że Ty już masz syna i tak wiesz więcej od niej:D
Kończy mi się mój Elancyl na rozstępy, chyba zamówię od razu z Gemini i domówię co tam trzeba, czyli Bepanthen, maść na sutki Medela Purelan, chyba jeszcze jakiś roztwór soli morskiej do noska się przyda? i Alantan krem od urodzenia. 5 rzeczy w sumie. I 200 zł. nie moje.

9 lata 5 miesiąc temu #993564 przez Lidziun
co do bolini, bo widze ze tu ktoras uzywa, no nie chce byc jakas tam, ale ja bym nie uzywala, wiadomo olek jak olek uczulony na wszystkie plyny, ale po bobini nawet amelka dostala uczulenia, chociaz ona nie ma ani azs ani alergii, ja do prania mam lovele a do plukania jelp, no ale wiadomo kazde dziecko jest inne

ubranka te sa typowo chrzcinowe, wlasnie 5-10-15 ma wyprzedaz takich ubran i dla chlopca i dziewczynki

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #993565 przez Sylwia-89
Kasia_Asia, dobrze, że reklamujesz nosidełko. Jakieś jaja sobie robią. Pewnie udało im się wepchnąć niejednej osobie takie niewykończone, więc wysyłają. To są duże pieniądze, więc jak najbardziej trzeba walczyć o to żeby i jakość była odpowiednia, a wózek bardzo ładny :)

Jurada, Lidziun odpoczywajcie i korzystajcie z uroków lata :)

Lidziun, biały komplecik przepiękny!!! :D

Co do rozstępów, to dzisiaj zauważyłam też na moim brzusiu, tak niżej :unsure: No cóż, panienka coraz większa to i wiięcej miejsca potrzebuje ;)

Kasandra, jeśli chodzi o depilację tam, to też zawsze się zastanawiam jak to wygląda, szczególnie jak do lekarza idę, bo często robię to poomacku, albo z małym lusterkiem, ale to i tak nie to samo

Dzisiaj jedziemy na sesję brzusiową :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #993566 przez kasandra9
hehe, dokładnie, to nie to samo;) ja jeszcze bez żadnego lusterka się staram, ale może zapodam;))) Co do rozstępów, to u mnie na szczęście nie ma nic :) jedynie jakieś stare, ale ciążowo cisza, całe szczęście! Naprawdę, za ten krem powinni komuś dać nobla!:)
Sesja, ooooooo!!! u nas w końcu nie wiem kiedy będzie, miała być nad morzem, ale w końcu cisza, nie wybieramy się ani teraz, ani za tydz. Pewnie w sierpniu, może wówczas się uda, a jeśli nie nad morzem, to na pewno i tak będę chciała coś na miejscu:)))) Koniecznie!!!!!!:)

9 lata 5 miesiąc temu #993567 przez pesq
Misie pluszowe moje żyje i to calkiem nieźle bo mam tu pól pola warzyw i porzeczki które obniżają cukier :)

Czytam ale nienawidzę pisac z telefonu... W poniedziałek zacznę szaleć na nowo. ;)

Mąż juz jest teściowie pojechali na weekend a wieczorem przyjada znajomi :)

Jurada ja mam na fb znajoma ze studiów co miesiąc temu urodziła i ciągle pisze do mnie rzeczy w stylu ciesz sie puki możesz najgorsze przed tobą itd. Co ona tam wie tylko straszy juz jej unikam.

U mnie rozstępy ze hoho

Tęsknię laski! :kiss:

9 lata 5 miesiąc temu #993568 przez ana23
Hej dziewczynki piękne te wasze rzeczy ją rzadko pisze bo ciągle lata i szukamy mieszkańców a bo termin nas goni a tu jak na złość nic nie ma. Co do snów to ją nie mam dziwnych tylko erotyczne bardziej z to mojemu G. śniło się ostatnio że jak dpałam to mi brzuch pękł i było widać dziecko i tak się tym przestraszył że aż wstał zadwiecic w pokoju z zobaczyć czy wszystko ok i potem i z do rana nie mógł zadbać.
I mam do was sprawę poleciła by mi ktoras jakiś dobry przepis na ciasto czekoladowe bo mam straszna ochotę :cheer:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #993570 przez kasandra9
Pesq, podeślij trochę tych warzyw i porzeczek - już lata ich nie jadłam nic a nic:) No i fajny wieczór Wam się zapowiadA:)
PS. skąd Ty masz rozstępy, skoro nie przytyłaś?? Żartujesz chyba dosłownie!!!!!
No i jak mieszkanko wyszło po malowaniu:)??? Pewnie mąż pokazywał jakieś foty czy coś:)))))))))

Melduję, że pościeli nic się nie stało - minky, podusia i kostka tez nie ucierpiały nic a nic:)))))))))) Schną sobie na balkoniku:)

9 lata 5 miesiąc temu #993571 przez Zazanna
Juradka w ciągu dnia mam wrażenie, ze się wlecze, a potem nagle patrzę i następny tydzień zleciał :P

Kasia_Asia zdecydowanie reklamuj –to nie jest normalny wygląd fotelika, musiał im się trafić jakiś trefny…

Kasia mi wszystko spuchło i w ogóle jest teraz bardziej kulista niż kanciasta ;)

Kasia_Asia wózek świetny i śliczny –ale …mój lepszy :evil: :evil: :evil:

Basiek tak, to łóżeczko .. ZAMÓWIŁAM ! :D Dziś rano ;)

Melisa ja mam tak: tetry białe 10, tetry kolorowe 5, flanelki 5 :)

Lidziun miłego wyjazdu :*

Zrobiłam sobie makaron z pomidorami z puszki i świeżą bazylią … mniam :)

Kasia_asia na pewno się okaże, że nitki się plączą i wszystko jest z kosmosu –z moją tak było :P Miałam szyć aby się nie nudzić w ciąży, a póki co nie siadam do niej, bo nie umiem ustawić naciągu i mi się nitki urywają i nie mam do tego cierpliwości teraz i zacznę się uczyć szyć jak już urodzę :P
A teraz jak potrzebuję coś zszyć na niej to najpierw mi T. ustawia wszystko żeby mnie szlag nie trafił –tak to jest jak się zawsze szyło ręcznie heh ;)

Kasandra ja bym wybrała komódkę –ze względu na szufladki, jakoś tak mi łatwiej układać te maciupie rzeczy w szufladach niż na półeczkach :)
Kasandra <3

Agata ja bym nie robiła drugi raz, to tylko kilka dni :)

Juradka to nie gadaj z mądralińskimi ;) Swoją drogą też nie lubię jak mi ktoś coś narzuca…. Wrrr

Kurcze ja użyłam tylko proszku do prania Dzidziuś i nie kupiłam nic do płukania.. Kupiłam tylko odplamiacz dla dzidziusiów, ale to w razie plam będę używać :)

Sylwiaaaa pokaż nam potem zdjęcia !!! :D

Pesqu my bardziej :D Zajadaj porzeczki zabierz na zapas do domku ! :)

Mama mi zrobiła stópki i nawet nogi depilatorem... :blush: Głupio mi było.. ale teraz jestem laska :)
Przerobiłam sobie spodnie i zaraz ide pod prysznic i zrobię sobie dziś makijaż i może wyciągnę T. na lody wieczorem jak już będzie chłodniej.. w końcu jutro nie musi wstawać wcześnie :)
I u rąk sobie pazurki zrobiłam :)

I łóżeczko przyjdzie w przyszłym tygodniu... tyle szczęścia .... ahhhh :D

9 lata 5 miesiąc temu #993573 przez Sylwia-89

Zazanna napisał:
Kasia_Asia wózek świetny i śliczny –ale …mój lepszy :evil: :evil: :evil:

Zazanka, uwielbiam te Twoje teksty :laugh: :laugh: :laugh:

A zdjęcia oczywiście pokażę ;)

9 lata 5 miesiąc temu #993574 przez kasandra9
haha, a ja Wam powiem, że mój najlepszy i nikt takiego nie ma! :P:P:P <3

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #993575 przez asiekasiek
Jurada ja nie lubię narzucać komuś moje pomysły, wierzenia, rady itp... i nie lubię jak mi ktoś narzuca... więc rozumiem cie że wkurzona jestes :S
Co do rozstępów ja używam Tołpy, na razie nie mam rozstępów żadnych, ale produktu jeszcze nie będę zachwalać:D bo podobno jak urodzi się dziecko to rozstępy wtedy lubią wyjść z nie nacka :S i się śmieją z nas i mówią " a masz myślałaś, że nie będziesz mieć nas :evil: haha" <-- heh mam nadzieję, ze mnie to nie spotka ;) więc Tołpę będę chwalić po porodzie :( :(
Pesqto chate wolną macie:D to wbijamy na imprezkę do Pesq:D!! za niedługo poniedziałek i do nas wróicisz w końcu :kiss: :kiss:
Ana ja ciasta czekoladowego nigdy nie robiłam, ale z chęcią z jakiegoś przepisu skorzystałabym :)

9 lata 5 miesiąc temu #993576 przez pesq
-miśka a co ty robisz?
-pokazuje ziomalkom z forum bembolek i rozstępy :cheer: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

(uf aż się spocilam wrzucając to przez tel.)
Załączniki:
Podziękowania: kasandra9

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia