BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #189830 przez Mała
Witam i ja 2w1.
Kurcze tak mnie wczoraj skurcze męczyły po tym maratonie i wszystko się rozeszło. A dzisiaj poszłam po wyniki do lab. i to samo co wczoraj brzuch twardy, ból na @. Ale mąż mi zapowiedział, że dzisiaj mu nie pasuje, żeby Olka się urodziła :ohmy: :silly:

Beti Fifi do schrupania :laugh:

Agusia życzę, żeby się jednak coś pokazało, a najlepiej to sama królewna :laugh:

Ciekawe jak Kasia?
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #189832 przez gosia2324
sms od Slowiczka

No doczekalam sie :)
odeszly mi wody aaaaa
jestem strasznie zestresowana,cala sie trzese! :)

Bedziemy mialy Natalke!!!!!!! :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 7 miesiąc temu #189843 przez Mała
No i super, będziemy mieć znów dziecko :ohmy: :ohmy: Trzymam kciuki oby poszło szybko.
13 lata 7 miesiąc temu #189844 przez gosia2324
Dobrze ze sie ruszylo, Slowiczek juz ponad tydzien po terminie!
Jak dostane jakas wiadomosc to dam znac :)
13 lata 7 miesiąc temu #189845 przez slowiczek
O udalo mi sie zalogowac :p jestem juz na porodowce ale nuda troche bo na razie nic sie nie dzieje..:p czekam na lukasza..zawsze sie balam ze przegapie wody ale przekonalam sie ze sie nie da, plynie to to strumieniami :p
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #189846 przez gosia2324
Slowiczku dasz rade :)
Wypchnij szybko Natalkę !!!!!!!!!!!!!!
13 lata 7 miesiąc temu #189861 przez mgielka22
Witam i ja 2w1 :D

Ale super znow cos sie dzieje :D

Slowiczku dopingujemy Ci z calych sil, dawaj szybko i fotke przesylaj :D

Beti Fifik po prostu do zjedzenia w calosci jak ciasteczko :D

Ja od 3 nie spalam chyba po pizzy ktora wczoraj zamowilismy... ale w nocy 2x meza wykorzystalam :D wiec nie mial gdzie uciec :D Teraz bedzie padal ze zmeczenia przez 10h w pracy :P

Dzis pomyje znow okna i firany zawiesze moze cos sie ruszy :) Buziaki dla Was :*
13 lata 7 miesiąc temu #189866 przez beti
Słowiczku, trzymamy kciuki!!!! Go Asia, Go Asia!!!!
13 lata 7 miesiąc temu #189877 przez mYSZA
Słowiczek wkońcu się doczekał;)

my wczoraj mieliśmy pierwszą tatusiową kąpiel. Ja chodziłam wokół jak histeryczna mewa, ale poradził sobie;P tylko u mnie Janek nie płakał a u Ttausia trochę tak bo mu już zimno było a tatuś wszystko wolniej roił niż mamunia.
tu zdjęcie z tatusiowego wodowania:
picasaweb.google.com/1010732470662419938...#5650082071538164514

a tu z wejścia smoka;)

picasaweb.google.com/1010732470662419938...#5650082548407114978

wiecie co- ja jednak narazie nie bede chyba szczepic na te pneumokoki i retrowirusy bo wyczytałam, ze dla wczesniaka to za duża dawka wirusów naraz. poczekam trochę

Janek z nami!
13 lata 7 miesiąc temu #189893 przez Pyśkaaaa
Słowiczku do boju do boju ach... ale Ci fajnie :laugh:

a tak wogole to witam w dwupaku po całkiem fajnej nocy :) jestem wyspana wypoczęta :)

dziewczyny cudowne wasze maluchy ach jak bym chciała już Franka przy sobie ale jeszcze z tydz i bedziemy ze wszystkim ogarnięci i niech wyłazi :)

Migielka Ty to jestes udana hehe męża dwa razy no nieźle... może i ja swego dziś dopadnę
13 lata 7 miesiąc temu #189897 przez mgielka22
Pyska ja mu powiedzialam zeby korzystal poki moze bo potem 6 tygodni celibatu :silly: wiec lepiej zeby sie teraz nacieszyl :P

Jejku jak ja bym chciala zeby cos sie ruszylo masakra...
13 lata 7 miesiąc temu #189908 przez klatina
Słowiczek, trzymamy kciuki :) Oby poszło szybko i lekko !!! :kiss:
Czekamy na nowego dzieciaczka :lol:

A ja całą noc miałam nieprzespaną. Non stop skurcze. Od rana napitala mnie głowa i brzuch, do tego mi niedobrze. Chyba taki dzień. Rozmrażam pyszne ciasta to sobie poprawię humor :)

13 lata 7 miesiąc temu #189911 przez mgielka22
Klatina a jakie ciasto polecasz :D
13 lata 7 miesiąc temu #189913 przez klatina
na serniczek zapraszam :laugh:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #189919 przez Agusia83
Hejka :laugh: widze, ze kolejny dzieciaczek do boju nam sie szykuje...cudownie...Slowiczku, trzymaj sie dzielnie....a my zaciskamy kciuki by poszlo szybko i sprawnie :laugh:

Wlasnie wrocilam z ktg....wyszly mi skurcze i to sporo ich...szczerze, troche ich czulam, od razu koktor wziela do mnie gabinetu na badanko....i tu sie idzie zastrzelic, bo te moje skurcze to fige z makiem daja, szyjka otwarta jak 3 tygodnie temu...masakra...ale doktor kazala sie zapisac na poniedzialek, powiedziala, ze moze nawet wczesniej sie zobaczymy...ze tu trza rodzic....teraz sie troche przestraszylam bo po jej badaniu leci mi sluz z krwia...nie brazowy, tylko z krwia...pewnie uszkodzila mi jakies naczynka szyjki, bo palce ladowala niesamowicie gleboko...i sie zastanawiam czy to nie jest nic groznego....

Myszka, zdjecia masz piekne...takie sytuacje trzeba uwieczniac dla potomnych :laugh:

ja tez stwierdzilam, ze na poprawe humoru zjem jakies dobre ciacho i kupilam ambasadora...juz prawie zjadlam spory kawalek a teraz mi niedobrze :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia