- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #191499 przez mgielka22
Pyskaaa to zalezy gdzie rodzisz, ja nic nei place i za znieczulenie i za porod rodzinny!!! Ide na Brochow bo poki co po opiniach i rankingu tam sa najlepsi specjalisci i jako jedyny szpital ma znieczulenie we Wroclawiu wiec jak cos tez Ci to proponuje jesli chcesz 
Wiem te naturalne srodki to o dupe kant rozbic nic kompletnie nie dziala zaden spacer, zadne schody, zaden sex ani ten cholerny obrzydliwy olej...bleeee
Smerfetko licz ok 10 pampersow dziennie...

Wiem te naturalne srodki to o dupe kant rozbic nic kompletnie nie dziala zaden spacer, zadne schody, zaden sex ani ten cholerny obrzydliwy olej...bleeee
Smerfetko licz ok 10 pampersow dziennie...
Temat został zablokowany.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #191506 przez gosia2324
mYSZA napisał:
Skad ja to znam ... :0 Ja dzis karmilam, odkladalam do wozke, znow karmilam, znow odkladalam i tak od 1.00 do 3.30 ...
Przy mnie spala a sama za pierona 
Juz mialam ochote włożyć ja z powrotem do brzucha
Beti- wózek się super prezentuje;) a jeszcze lepiej rodzice!
ja jestem po ciężkiej nocy. Moje małe lwiątko postanowiło dzisiaj za wszelką cenę spać z rodzicami i nie było mowy o odkładaniu do kosza. jak tylko usnął na rękach albo przy piersi to go odkładaliśmy, i natychmiast otwierał oczy, wydawał okrzyk rozpaczy i wszystko od nowa się zaczynało... za to już wiemy że go nie zgnietliśmy;P...ale niewygodnie się spało, kark mnie na maxa boli;/
Skad ja to znam ... :0 Ja dzis karmilam, odkladalam do wozke, znow karmilam, znow odkladalam i tak od 1.00 do 3.30 ...

Juz mialam ochote włożyć ja z powrotem do brzucha

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #191507 przez Marta M
Ja tez zabralam dzisiaj mala na taras..i wiecie co?? Chyba mnie zawialo, bo cos kark mi sie spina..

JA SZCZERZE POLECAM ZZO, a bylam jemu przeciwna...ZBAWIENIE
I w sumie tak krytykowalam ten szpital, ale jednen plus byl: za nic nie placilam, ani za znieczulenie ani za porod rodzinny, nie musialam miec nic swojego, dawali pampersy, ubranka, podklady, a i na wyjscie dostalam dwie paczki, smoczki, kosmetyki
Moja ksiezniczka miala aktywne popoludnie, przez kilka godzin: cyc, odbijanie, kupa, wymiotki, siki, cyc i tak wkolo...co zalozylam pieluche to musialam sciagnac i zakladac nowa, co odlozylam od cyca musialam znowu wyciagac...
A to Maja wczoraj:
I dzisiaj:

JA SZCZERZE POLECAM ZZO, a bylam jemu przeciwna...ZBAWIENIE

I w sumie tak krytykowalam ten szpital, ale jednen plus byl: za nic nie placilam, ani za znieczulenie ani za porod rodzinny, nie musialam miec nic swojego, dawali pampersy, ubranka, podklady, a i na wyjscie dostalam dwie paczki, smoczki, kosmetyki

Moja ksiezniczka miala aktywne popoludnie, przez kilka godzin: cyc, odbijanie, kupa, wymiotki, siki, cyc i tak wkolo...co zalozylam pieluche to musialam sciagnac i zakladac nowa, co odlozylam od cyca musialam znowu wyciagac...
A to Maja wczoraj:
I dzisiaj:
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Marta M.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #191509 przez Marta M
Jutro mam wizyte poloznej o 10tej
I jutro Maja konczy tydzien, wow 
Powiem wam ze moj maz codziennie kapie, przewija, w nocy wstaje z nami, podnosi ja do odbicia, zmienia pieluchy, gotuje obiady, upiekl mi sernik i jablecznik, pojechal do sklepu, kupil biustonosz do karmienia, niesamowity jest...KOCHAM GO
Ale wyznanie Wam sypnelam, wiem, ze wszystkie kochamy swoich mezow 
I maz byl dzisiaj w urzedzie i mamy nowego obywatela: Maja Izabela
Dziewczyny do boju, niedlugo polowa wrzesnia
fanka, Monia, Agusia dajecie!!!

Powiem wam ze moj maz codziennie kapie, przewija, w nocy wstaje z nami, podnosi ja do odbicia, zmienia pieluchy, gotuje obiady, upiekl mi sernik i jablecznik, pojechal do sklepu, kupil biustonosz do karmienia, niesamowity jest...KOCHAM GO

I maz byl dzisiaj w urzedzie i mamy nowego obywatela: Maja Izabela

Dziewczyny do boju, niedlugo polowa wrzesnia

fanka, Monia, Agusia dajecie!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Marta M.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #191516 przez megi2501
MAŁA GRATULACJE!!!!!!! Wreszcie Kochana!!!
Martuś z mamą widziałyśmy zdjęcie i szczerze, jest bardzo podobna do Twojego męża. Nie możemy się napatrzyć. Ma dopiero tydzień prawie, a wygląda na dziewczynkę z 3-tygodniową. Te oczka takie otwarte...Naprawdę świetnie, a mąż cudowny. Szczęściara
Pyśka u mnie też nie ma znieczulenia. Mała urodziła i teraz my, mamy taki sam termin tylko.
Cały dzień bolał mnie brzuch na @. Ciekawe czy to się rozkręci...
Martuś z mamą widziałyśmy zdjęcie i szczerze, jest bardzo podobna do Twojego męża. Nie możemy się napatrzyć. Ma dopiero tydzień prawie, a wygląda na dziewczynkę z 3-tygodniową. Te oczka takie otwarte...Naprawdę świetnie, a mąż cudowny. Szczęściara

Pyśka u mnie też nie ma znieczulenia. Mała urodziła i teraz my, mamy taki sam termin tylko.
Cały dzień bolał mnie brzuch na @. Ciekawe czy to się rozkręci...
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #191554 przez Pyśkaaaa
GRATULUJE MAŁA! OLENKA SLICZNA
Megi ale jej zazdroszczę u mnie sie nie zapowiada...więc kochana przepuszczam Cie
Gosia jej Jagódka cudownie wygląda na małego aniołka rosnie coreczka tatusia
Marta ależ fajna ta Twoja Maja ach.. ach.. a mąż cudowny istny anioł...

Megi ale jej zazdroszczę u mnie sie nie zapowiada...więc kochana przepuszczam Cie

Gosia jej Jagódka cudownie wygląda na małego aniołka rosnie coreczka tatusia
Marta ależ fajna ta Twoja Maja ach.. ach.. a mąż cudowny istny anioł...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #191563 przez katy25
wow Mała !!! GRATULUJE!! ależ sie uwinęłaś!! a termin miałaś 2 dni przede mna albo i na równo no ładnie, ładnie... mówię Wam że ja będę na końcu!! 
Oleńka super!!
Marta Twoja mała ma takie włosy jak moja Ines jak sie urodziła:)
gąszcz! Śliczna dziewczynka!
Gosia Twoja Jagódka prześliczna - uwielbiam ją oglądać

nie no, słuchajcie jestem pod wrażeniem, że pierworódki i te, które po raz drugi zostały mamami rodzą tak szybko!! Może nie powinnam sie bać???
ach...
co do pampersów - ja spakowałam małą paczkę huggisów tam jest chyba 27 sztuk - wiadomo, że za dużo ale...
właśnie musze przepakowac jednego pampersa do torby z naszykowanym ubrankiem! o tym zapomniałam...
A ja dziś zrobiłam murzynka, byłam na zakupach, zaopatrzyłam lodówkę w razie co;)
Jutro rano jade na badania - OSTATNI RAZ:)
DOBRANOC DZIEWCZYNKI I JESZCZE RAZ GRATULUJE OLEŃKI!

Oleńka super!!
Marta Twoja mała ma takie włosy jak moja Ines jak sie urodziła:)

Gosia Twoja Jagódka prześliczna - uwielbiam ją oglądać

nie no, słuchajcie jestem pod wrażeniem, że pierworódki i te, które po raz drugi zostały mamami rodzą tak szybko!! Może nie powinnam sie bać???
ach...
co do pampersów - ja spakowałam małą paczkę huggisów tam jest chyba 27 sztuk - wiadomo, że za dużo ale...
właśnie musze przepakowac jednego pampersa do torby z naszykowanym ubrankiem! o tym zapomniałam...
A ja dziś zrobiłam murzynka, byłam na zakupach, zaopatrzyłam lodówkę w razie co;)
Jutro rano jade na badania - OSTATNI RAZ:)
DOBRANOC DZIEWCZYNKI I JESZCZE RAZ GRATULUJE OLEŃKI!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez katy25.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa