BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #198473 przez Suari
Dzięki Agus za odpowiedz, a jak mozesz to powiedz, który to taki, ja jestem na etapie wybierania :huh: :unsure:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #198478 przez Agusia83
Rodzilam w zeromskim...opieka bardzo dobra, jak lezalam na patologii tydzien nie mialam zadnych zastrzezen...a przy porodzie wkurzyla mnie ta doktorka..
13 lata 3 miesiąc temu #198481 przez Suari
Agusia83 napisał:

Rodzilam w zeromskim...opieka bardzo dobra, jak lezalam na patologii tydzien nie mialam zadnych zastrzezen...a przy porodzie wkurzyla mnie ta doktorka..

no niestety zdarzają się takie pindy :dry: dla niej niektóre rzeczy to pewnie już rutyna, ale ciekawe jakby się czuła jakby jej tak ktoś powiedział :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #198491 przez Mała
Agusia ja byłam nacinana i szwy potęgują dyskomfort w chodzeniu i siadaniu, ale z każdym dniem będzie coraz lepiej. Ja w poniedziałek miałam zdjęte szwy i już czuję się świetnie.
13 lata 3 miesiąc temu #198492 przez mgielka22
Pyska pisze sie :D dajemy nawet ta sama godzina :D
13 lata 3 miesiąc temu #198494 przez mgielka22
Agusia na hemoroidy jest swietny PROCTO-HEMOLAN w masci, mi po 3 dniach zniknal :D i juz nie krwawilam :D a wierz mi mialam z tym problem od bardzo dlugiego czasu :)
13 lata 3 miesiąc temu #198497 przez mgielka22
Mała napisał:

Agusia ja byłam nacinana i szwy potęgują dyskomfort w chodzeniu i siadaniu, ale z każdym dniem będzie coraz lepiej. Ja w poniedziałek miałam zdjęte szwy i już czuję się świetnie.

Kochana a po ilu sciagaja szwy???? i czy wtedy widac ze jest ladnei wszystko zagojone???
13 lata 3 miesiąc temu #198512 przez Mała
Ja miałam zdjęte w 7 dobie. Nie patrzyłam, jak tam wygląda, ale macałam i takie jajo-opuchlizna zeszła i jest już ok.
13 lata 3 miesiąc temu #198513 przez Pyśkaaaa
Migielka to ktora godz Ci pasuje :P to przemy :P

wiecie co ja to sie nie nastawiam na co kolwiek jutro jeszcze pojde do szkoły rodzenia a w pt sie przeterminuje hehe
13 lata 3 miesiąc temu #198522 przez mgielka22
Pyska ja tez sie nie nastawiam :) bo nie ma sensu potem sie denerwujemy tylko :)

A wlasnie dziewczyny ktore bylyscie "przeterminowane" i szlyscie do szpitala to musialyscie miec skierowanie od swojego prowadzacego lekarza czy normalnie zglaszalyscie sie do szpitala???
13 lata 3 miesiąc temu #198535 przez monika1984lodz
Agus tylko zabardzo nie siadaj na pupie!!! bo moze Ci sie tam porozrywac!!
Ja jestem na ieta w zdloz i w szerz :( do tego jeszcze szyjka mi pekla w trakcie porodu.Puki co boli i dyskomfort jest bardzo duzy ale da sie wytrzymac.tez mam szwy rozpuszczalne i mam nadzieje ze sie szykbo rozpuszca.

buziaki przekazane :)

Pati Kacperek slodziak :):*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #198539 przez monika1984lodz
mgielka ja skierowanie dostalam juz 36 tc. ale jesli jestes po terminine musza Cie przyjac

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198553 przez mgielka22
Wole nie byc po terminie :P ale warto wiedziec bo nie wiem jak to jest a lepiej sie zapytac :)

Ile bym dala zeby urodzic do konca tego tyg <rozmarzona>
13 lata 3 miesiąc temu #198556 przez Pyśkaaaa
Migielka a jaka date w karcie ciązy masz wpisaną wg OM czy USG :unsure:

wiem co czujesz moj termin za dwa dni i jak na razie oprocz wczoraj nic..
13 lata 3 miesiąc temu #198570 przez mgielka22
w karcie ciazy mam wg OM na 2X ale to juz 41tc wypada... a czytalam wszedzie ze wg USG jest bardziej wiarygodniej, poza tym na suwaku wypada mi idealny tydzien i dzien jak leci...
Dokladnie oprocz wczoraj tez nic mi sie nie dzieje...choc dzisiaj mialam powera i duzo lazilam po schodach, poprasowalam i duzo chodzilam wiec moze moze ale nie przywiazuje do tego wagi...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia