BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201004 przez Smerfetka
Witam Was dziewczyny i melduję, że jestem rozpakowana :)
21.09.2011 po 18 godzinach porodu przyszedł na świat Leo :)
Waga 3470 g, 57 cm :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #201023 przez Mała
Smerfetka gratuluję!!!

Megi 100 lat temu Kamilowi podawałam Aftin, tylko nie wiem czy to takim maluchom też się podaje.

Gosia a w co Ty się ubierasz na chrzciny? Ja jak pomyślę, że muszę się wybrać na zakupy i coś sobie kupić to aż mi się odechciewa wszystkiego :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #201101 przez monika1984lodz
Smerfetka gratulacje :)

U nas jak zwykle po kapieli i papusianku Nunulka pokazuje co potrafi hehhe wcale spac nie chce :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #201153 przez Agusia83
Hej dziewczynki przed 22 napisala do mnie Mgielka, ze skurcze ma co 4,5 minut, bole cholerne, ale rozwarcie nadal na cm....
mam nadzieje, ze nie bedzie sie dlugo meczyc..

Smerfetka, serdeczne gratulacje...tez sie biedaczko nameczylas....ale najwazniejsze, ze maluszek juz na swiecie :laugh:

Moja malutka teraz spi, wiec i ja ide bo za 2 godziny wstanie i bedzie awanturke robic :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #201177 przez gosia2324
Mała napisał:

Smerfetka gratuluję!!!

Megi 100 lat temu Kamilowi podawałam Aftin, tylko nie wiem czy to takim maluchom też się podaje.

Gosia a w co Ty się ubierasz na chrzciny? Ja jak pomyślę, że muszę się wybrać na zakupy i coś sobie kupić to aż mi się odechciewa wszystkiego :dry:

mam fajna sukienke, ale niestety odpada, muszę założyć spodnie i jakas bluzkę,
Jagoda nie umie jesc butelka i jak jej sie zachce marudzic w kosciele to musi dostac cycka :dry:
Z bluzka pojdzie szybko :)
13 lata 3 miesiąc temu #201178 przez gosia2324
Od Mgielki

Jest Dzidzia! 2.10 przyszla na swiat :)
3750 i 52 cm :)_
7 godz meczarni ale dalam rade!

GRATULUJEMY!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #201192 przez Mała
Witam.
Ale wiadomości z rana :ohmy: Mgiełka gratuluję, a jednak wyprzedziłaś Pyśkę!!!

Gosia no właśnie, ja też stwierdziłam, że chyba spodnie i bluzka. Z bluzką łatwiej wydostać cyca, jak Olka sobie zażyczy na "już teraz". O matko ale teraz jaką tą bluzkę, na guziki myślisz?
13 lata 3 miesiąc temu #201193 przez slowiczek
Mgielka, gratulacje :) !!!

Ale wspaniale - moja dzidzia jeszcze spi :D tyle ze ze mna w lozku...chyba to na nia tak dziala :p
13 lata 3 miesiąc temu #201228 przez Ani-ta
Witam w ostatni tydzień września :)
Gratuluje Mgiełce oraz Smerfetce :laugh:
Mgiełka to wstrzeliła się w swój termin idealnie :laugh:
A u mnie nadal nic już jestem przeterminowanym dwupakiem :blush:
13 lata 3 miesiąc temu #201231 przez gosia2324
Mała napisał:

Witam.
Ale wiadomości z rana :ohmy: Mgiełka gratuluję, a jednak wyprzedziłaś Pyśkę!!!

Gosia no właśnie, ja też stwierdziłam, że chyba spodnie i bluzka. Z bluzką łatwiej wydostać cyca, jak Olka sobie zażyczy na "już teraz". O matko ale teraz jaką tą bluzkę, na guziki myślisz?

chyba tak, musze polazic po sklepach, w spodnie 36 juz sie dopne, ale przez te cycki nie moge zapiac zadnej koszuli :dry: .za 3 tyg chrzcimy, musze cos poszukac .
Wy tez 16go ?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201233 przez gosia2324
Smerfetka Gratulacje!!!!!!!!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #201239 przez angellika1
Dziewczyny czy sa jakieś DOBRE wiesci od MArty????

Martus trzymamy kciuki za malutką bedzie dobrze musi byc dobrze!
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201240 przez Mała
Gosia my chyba jednak 6.11, bo inaczej nam nijak nie pasuje. 16. 10 trochę za wcześnie, 23.10 Kamil będzie po zabiegu migdałków i jakby coś było nie tak, wolę nie ryzykować, 30.10 Olka będzie po szczepieniu i też jakby miała być zaraz chora to lepiej dać spokój, no i zostaje 6.11. W czwartek jedziemy do rodziców, bo tam będziemy chrzcić i będziemy załatwiać lokal i księdza.

Jak ja Ci zazdroszczę tych spodni 36, ja też wchodzę już w dwie pary spodni sprzed ciąży, ale do 36 to mi daleeeeeko :(

Maja jeszcze dzisiaj ma mieć jakieś badania i dopiero będzie wiadomo co i jak. Na pewno będą dobre te wyniki, trzymam kciuki.
13 lata 3 miesiąc temu #201243 przez gosia2324
Mała napisał:

Gosia my chyba jednak 6.11, bo inaczej nam nijak nie pasuje. 16. 10 trochę za wcześnie, 23.10 Kamil będzie po zabiegu migdałków i jakby coś było nie tak, wolę nie ryzykować, 30.10 Olka będzie po szczepieniu i też jakby miała być zaraz chora to lepiej dać spokój, no i zostaje 6.11. W czwartek jedziemy do rodziców, bo tam będziemy chrzcić i będziemy załatwiać lokal i księdza.

Jak ja Ci zazdroszczę tych spodni 36, ja też wchodzę już w dwie pary spodni sprzed ciąży, ale do 36 to mi daleeeeeko :(

My Kube chrzcilismy 8. listopada i byla nie nagorsza pogoda.
Zreszta w kosciele i tak zwsze jest zimno i trzeba jakis kombinezonik cieply ubrac
13 lata 3 miesiąc temu #201275 przez megi2501
Witam,

Martuś będzie dobrze :ohmy: Myślimy o Was i mocno zaciskamy kciuki :ohmy:

Mgiełka WRESZCIE!!!!Wielkie GRATULACJĘ!!!

Smerfetka bardzo serdecznie GRATULUJĘ!!!

Mam problem. Drugi wieczór z rzędu akcja- krzyk Julki trwający prawie dwie godziny. Jeść nie chciała. Wydaje mi się, że ją brzuszek boli, co wieczór. Tak, to jest cudowna. Budzi się co 3-4 godzinki. Aniołek Nasz. Ale te wieczory- 20-21 :( Czy miał ktoś taki problem :unsure:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia