BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #215997 przez slowiczek
Beti, my jestesmy obie z wawy to mozemy sie odwiedzic :) daleko masz na ursynow?
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #216004 przez beti
Nieeee...tylko przez Wisłę :)
13 lata 2 miesiąc temu #216006 przez magdamagda1988
Ja jestem od poltora tyg mama i tez mam wrazenie ze gnusnieje... Chyba mam lekkiego baby bluesa...

Macie tak albo mialyscie ze nawet jak dzieciatka usna to nie mozecie spac. Ja tak mam maly usnie a ja nie moge spac bo zdaje mis ie ze go slysze caly czas a poza tym boje sie ze siezbudzi i znow zaatakuje mojego cyca..
13 lata 2 miesiąc temu #216031 przez slowiczek
beti - to jak wrócę do warszawy to bierz filipka pod pachę i wpadaj :) zapraszamy :kiss:

magda - początki są trudne ale będzie lepiej :) co do spania nie miałam takiego problemu, od razu padam ;)

mrowkomama.blox.pl/html poczytajcie sobie, mnie się strasznie spodobał ten blog, chichram się do siebie :) :woohoo:
13 lata 2 miesiąc temu #216140 przez monika1984lodz
Mala WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :*:*:*:*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #216159 przez beti
slowiczek napisał:

beti - to jak wrócę do warszawy to bierz filipka pod pachę i wpadaj :) zapraszamy :kiss:

magda - początki są trudne ale będzie lepiej :) co do spania nie miałam takiego problemu, od razu padam ;)

mrowkomama.blox.pl/html poczytajcie sobie, mnie się strasznie spodobał ten blog, chichram się do siebie :) :woohoo:

Jestem ZA, to czekam na info jak będziesz już w Wawie, jak śnieg nie spadnie to i jakiś spacer zaliczymy, a ja zapraszam do mnie do Wawra :)
13 lata 2 miesiąc temu #216178 przez Mała
Słowiczek ten blog super, a wpis o karmieniu piersią w 1000% się zgadzam.

Monia dziękuję.
13 lata 2 miesiąc temu #216286 przez beti
Dobry ten blog :D

Mała, co za święto dziś masz?? :)
13 lata 2 miesiąc temu #216347 przez gosia2324
Dziewczyny jestem Kuba w szpitalu :(((
To jakas masakra w piatek zaczal sie dusic i zadzwonilismy po karetke, lekarka powiedziala ze to angina a to bylo zapalenie krtani,
Pojechalismy o 21.00 do szpitala i juz tam zostal :(
Boze nie ma nic gorszego niz dziecko w szpitalu, biedny tak sie bal, maz z nim spi i siedzi caly czas, a ja tylko kursuje szpital dom,,, nakarmie mala i znow jade .
Dzis mielismy chrzciny Jagodki, mala byla kochana nawet na sekunde nie zaplakala :)

Mam nadzieje ze po dzisiejszej nocy z Kuba bedzie ok i jutro zabiore go do domu :****
Moj Kochany Synek :(((( :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #216354 przez beti
Gosia, kurcze, trzymam kciuki!!!! Biedny Kubuś i biedni Wy.... :( mam nadzieję, że jutro już będzie dobrze!!! Ucałuj go od forumowych cioteczek
13 lata 2 miesiąc temu #216359 przez monika1984lodz
Gosia trzymajcie sie :kiss: :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #216371 przez mgielka22
Hej Dziewczyny ja po dwudniowej akcji "leczenia" zatwardzenia u mojej malej, darla sie w nieboglosy bo kupy zrobic nie mogla, dzis juz z tego zmeczenia podsypiala az w koncu kupilam czopki i wyszla z niej ta plastelina, ile to sie dzidzia musi nameczyc...

Jejj Gosia wspolczuje, mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy:*

Ja tez zazdroszcze tym co maluchy spia w nocy moja to co 2h sie budzi na jedzenie a jak ma mokro to sie drze ile wlezie nawet jak ma tylko jedno siusiu straszna ksiezniczka neiwiem skad sie tak nauczyla, niedlugo na pampersy nie wyrobie potrafie nawet co pol godz zmieniac a raz to nawet 4 naraz poszly...

U mnie zaczela sie piekna pogoda ale zimna ok 10 stopni jest tylko...
13 lata 2 miesiąc temu #216415 przez pati-m
Melduję, że Kacper właśnie zjadł i mu się marudzenie włączyło. O spaniu nawet mowy nie ma. Ech... Chyba szykuje się nieprzespana noc tak jak dzisiaj :(

gosia - buziaczki dla Kubusia i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #216424 przez pati-m
Witam pierwsza choć wolałabym być ostatnia.
No i się nie pomyliłam - noc masakra. Kacper zasnął dopiero o 3, potem pobudka o 5 i 7 i teraz znów marudzi. Podmienili mi dziecko chyba :(
Ledwo żyję, oczy na zapałki... Ech...
13 lata 2 miesiąc temu #216430 przez slowiczek
u mnie ukochana, nudna noc :P od 22 do 3 spanie, karmienie i od 4 znowu spanie...

gosia - to oczywiste ze kubus szybciutko wyzdrowieje :) ale wiem, ze pobyt w szpitalu nie nalezy do przyjemnosci :( :kiss: a tym bardziej jest to trudne jak na głowie ma się jeszcze jednego malucha, trzymaj się kochana :*

pati - blaski i cienie bycia mamą :P odmieeeeni mu się, każdy czasem musi sobie pomaruudzić :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia