- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240137 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry chociaz pochmurny
Nuna ma uczulenie na plyn do kapieli bu
Martus przytulam Cie mocno, moze ten pediatra troche przesadzil, moze to wcale nie jest ten syndrom, a jesli tak to pisza, ze on mija z czasem.Jednak mam nadzieje, ze to nie to.
U nas z tymi bioderkami to bylo tak, ze moj lekarz powiedzial, ze nie ma sensu robic dwa razy usg bioderek i ze da mi skierowanie zebym zrobila to badanie na przelomie listopada i grudnia .Numer jednak wyszedl taki, ze moj lekarz obecnie jest na zwolnieniu lekarskim do odwolania i prawdopodobnie juz nie wroci do przychodni a szkida bo to naprawde bardz sensowny facet,a kobitka ktora przejela jego pacjentow tymczasowo powiedziala, ze nie bedzie mi skierowan wystawiac.
Ale sie rozpisalam
Nuna ma uczulenie na plyn do kapieli bu
Martus przytulam Cie mocno, moze ten pediatra troche przesadzil, moze to wcale nie jest ten syndrom, a jesli tak to pisza, ze on mija z czasem.Jednak mam nadzieje, ze to nie to.
U nas z tymi bioderkami to bylo tak, ze moj lekarz powiedzial, ze nie ma sensu robic dwa razy usg bioderek i ze da mi skierowanie zebym zrobila to badanie na przelomie listopada i grudnia .Numer jednak wyszedl taki, ze moj lekarz obecnie jest na zwolnieniu lekarskim do odwolania i prawdopodobnie juz nie wroci do przychodni a szkida bo to naprawde bardz sensowny facet,a kobitka ktora przejela jego pacjentow tymczasowo powiedziala, ze nie bedzie mi skierowan wystawiac.
Ale sie rozpisalam
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 1 miesiąc temu #240141 przez Marta M
widac jej bialko nad oczkiem...tak jakby zrenica z teczowka to slonce i zachodzi jej pod dolna powieke a bialko pojawia sie ponad...powiedziala ze ten syndrom swiadczy czesto o wodniakach w glowce..nie rozumiem...w szpitalu miala usg glowki, nic przeciez nie widzieli..
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240142 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Majeczka cudo- jak cukiereczek.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240151 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
skoro w szpitalu nic nie wiedzieli i nie stwierdzili tej przypadlosci to widocznie taka jest uroda MAjeczki, ale najlepiej isc do tego neurologa i na ti usg dla pewnosci bedzie dobrze
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 miesiąc temu #240167 przez slowiczek
rzeczywiście Martusia cały czas się was trzymają jakieś zmartwienia tulimy mocno z NAtalką Ciebie i MAjeczkę i zapewniamy, że wszystko będzie dobrze czasem lekarze przesadzają a poza tym takie u takich maluszków często zdarzają się różne dolegliwości które mijają z czasem
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240183 przez LILY
Mgiełka no co Ty moja siostra w ogóle nie karmiła swojej córeczki, może tylko tydzień i w opiece pomaga jej teściowa a Lenka to typowa córusia mamusi. JAk moja siostra gdzieś wyjdzie i jak wraca to Lenka się na nią dosłownie rzuca z ogromnym uśmiechem
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240189 przez LILY
Zupelnie nie rozumiem tych lekarzy że nie chcą dawać skierowan, przeciez oni powinni nam pomagac!!!
U nas lekarka nie chciala dawac to zmienilismy ja na lekarza w innej miejscowosci i nie ma żadnego problemu ze skierowaniami.
A prywatnie badanie bioderek u nas 40zł kosztuje u dobrego specjalisty
U nas lekarka nie chciala dawac to zmienilismy ja na lekarza w innej miejscowosci i nie ma żadnego problemu ze skierowaniami.
A prywatnie badanie bioderek u nas 40zł kosztuje u dobrego specjalisty
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez LILY.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240219 przez ewelinaa
Dzień Dobry w czwartek
Marta - buziaczki dla Ciebie i Majki, tak jak pisały dziewczyny najlepiej iść do dobrego neurologa dziecięcego i jeszcze raz wszystko sprawdzić
Lekarze często przesadzają - mnie straszyli wzmożonym napięciem mięśniowym i nieprawidłowymi bioderkami, a okazało się, że wszystko jest ok. Także trzymam kciuki
A Majeczka śliczna dziewczynka
Monia - nie rozumiem dlaczego lekarz nie chce wypisać skierowania, przecież usg bioderek każdy maluch musi mieć wykonane.
Ja prywatnie płaciłam 80 zł.
Powtórka jak skończy 3 miesiące.
Marta - buziaczki dla Ciebie i Majki, tak jak pisały dziewczyny najlepiej iść do dobrego neurologa dziecięcego i jeszcze raz wszystko sprawdzić
Lekarze często przesadzają - mnie straszyli wzmożonym napięciem mięśniowym i nieprawidłowymi bioderkami, a okazało się, że wszystko jest ok. Także trzymam kciuki
A Majeczka śliczna dziewczynka
Monia - nie rozumiem dlaczego lekarz nie chce wypisać skierowania, przecież usg bioderek każdy maluch musi mieć wykonane.
Ja prywatnie płaciłam 80 zł.
Powtórka jak skończy 3 miesiące.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240237 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
pojdziemy prywatnie na to usg pod koniec listopada i tyle
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240238 przez basia89
Marta M napisał:
marta naprawdę czasami trzeba wziąść poprawke na to co mówią lekarze. ja z moim małym tez swoje użyłam i niepotrzebnie się zamartwiałam bo wszystko jest ok. mały się rozwija dobrze. a Majeczka to śliczna dziewczynka i jak ładnie pozuje do zdjęć. ten mój łobuz jak tylko aparat widzi to przestaje się np uśmiechać i zawsze jakaś mine śmieszna robi
dzisiaj jest marudny, ale i tak jest z niego aniołek. szczerze powiedziawszy czasami się zastanawiam czy ja mam dziecko no i jak na swóje prawie 2miesiące jest bardzo ciekawski świata
mój będzie mieć w pon kolejne usg bioderek bo jedno mu się jeszcze porządnie nie wykształciło. nadal go muszę szeroko pieluszkować, no i codziennie powinien po 6godz leżeć na brzuchu. co jest w jego przypadku niewykonalne
Mgiełka mój mały jak wracam ze studiów i tylko mnie usłyszy to się odrazu budzi bo wie że to mama i chce na ręce i do cyca. a ja co drugi tydz jestem cały weekend poza domem i też z dziadkami przeważnie siedzi ale wie że mama jest najlepsza więc naprawdę nie masz się czym przejmować mamy nikt nie zastąpi nawet najlepsza babcia ani dziadek
widac jej bialko nad oczkiem...tak jakby zrenica z teczowka to slonce i zachodzi jej pod dolna powieke a bialko pojawia sie ponad...powiedziala ze ten syndrom swiadczy czesto o wodniakach w glowce..nie rozumiem...w szpitalu miala usg glowki, nic przeciez nie widzieli..
marta naprawdę czasami trzeba wziąść poprawke na to co mówią lekarze. ja z moim małym tez swoje użyłam i niepotrzebnie się zamartwiałam bo wszystko jest ok. mały się rozwija dobrze. a Majeczka to śliczna dziewczynka i jak ładnie pozuje do zdjęć. ten mój łobuz jak tylko aparat widzi to przestaje się np uśmiechać i zawsze jakaś mine śmieszna robi
dzisiaj jest marudny, ale i tak jest z niego aniołek. szczerze powiedziawszy czasami się zastanawiam czy ja mam dziecko no i jak na swóje prawie 2miesiące jest bardzo ciekawski świata
mój będzie mieć w pon kolejne usg bioderek bo jedno mu się jeszcze porządnie nie wykształciło. nadal go muszę szeroko pieluszkować, no i codziennie powinien po 6godz leżeć na brzuchu. co jest w jego przypadku niewykonalne
Mgiełka mój mały jak wracam ze studiów i tylko mnie usłyszy to się odrazu budzi bo wie że to mama i chce na ręce i do cyca. a ja co drugi tydz jestem cały weekend poza domem i też z dziadkami przeważnie siedzi ale wie że mama jest najlepsza więc naprawdę nie masz się czym przejmować mamy nikt nie zastąpi nawet najlepsza babcia ani dziadek
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240247 przez LILY
monika1984lodz napisał:
he he moj facet jak byl maly to zasypial tylko z pieluszka, nazywal ja pielusia przytulisia (potem byla podusia przytulisia) i najlepiej jak nie byla prana bo on chcial zeby zawsze tak pachniala
pojdziemy prywatnie na to usg pod koniec listopada i tyle
he he moj facet jak byl maly to zasypial tylko z pieluszka, nazywal ja pielusia przytulisia (potem byla podusia przytulisia) i najlepiej jak nie byla prana bo on chcial zeby zawsze tak pachniala
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240253 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Nunowa pieluszka musi pachnac mlekiem bo jak jej czysta dawalam to nie bylo opcji hehe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240263 przez ewelinaa
Monia - Nuna ślicznie wygląda
A moje dziecko zasnęło, zdążyłam się wykąpać i ona stwierdziła, że już się wyspała I leży w łóżeczku i gada do karuzeli
Któraś z Was (bardzo przepraszam, ale nie pamiętam kto ) pisała, że dziecko układa główkę w jedną stronę. U Kingi też tak było - bo łóżeczko stoi przy ścianie i podchodziliśmy do niej tylko z jednej strony, więc w tę stronę częściej główkę układała. Ale przyczepiłam z drugiej strony czarno-białą książeczkę o taką allegro.pl/interaktywna-ksiazeczka-dwust...-mj-i1874928279.html i też tam się patrzy
A jak leży to gadam do niej raz z jednej strony raz z drugiej - i jest ok.
A moje dziecko zasnęło, zdążyłam się wykąpać i ona stwierdziła, że już się wyspała I leży w łóżeczku i gada do karuzeli
Któraś z Was (bardzo przepraszam, ale nie pamiętam kto ) pisała, że dziecko układa główkę w jedną stronę. U Kingi też tak było - bo łóżeczko stoi przy ścianie i podchodziliśmy do niej tylko z jednej strony, więc w tę stronę częściej główkę układała. Ale przyczepiłam z drugiej strony czarno-białą książeczkę o taką allegro.pl/interaktywna-ksiazeczka-dwust...-mj-i1874928279.html i też tam się patrzy
A jak leży to gadam do niej raz z jednej strony raz z drugiej - i jest ok.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240267 przez pati-m
Ja też się witam
U nas noc ok. Poza tym, że Kacper wstał o 12 i do 2 postanowił poimprezować. Ale jak już zasnął o 2 to spaliśmy do 7, jedzonko i znów spanko do 10
Marta - trzymam kciuki za Majeczkę, będzie dobrze Śliczna z niej dziewczynka
Monia - widzę, że Emilka ma pieluchowego przyjaciela, hihihi
U nas noc ok. Poza tym, że Kacper wstał o 12 i do 2 postanowił poimprezować. Ale jak już zasnął o 2 to spaliśmy do 7, jedzonko i znów spanko do 10
Marta - trzymam kciuki za Majeczkę, będzie dobrze Śliczna z niej dziewczynka
Monia - widzę, że Emilka ma pieluchowego przyjaciela, hihihi
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona