BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #256731 przez monika1984lodz
Katy slub 10 maeca :)
juz wszystko zalatwione zostaly tylko zaproszenia i obraczki :)

Beti kojarze- jest jednym z faworytow

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #256738 przez Pyśkaaaa
dziewczyny jesteście niesamowite hahaha nie jestem w stanie was ogarnąc i odp na wszystko wiec co pamietam
Monia to juz nieiwiele
Lily sliczne sukienki :D
Katy Ty wiesz że ja te Twoje uwielbiam maluchy mua :*
Beti gratulejszyn konkursu :*
Migielka sekcja brrrr...
lece do sklepu :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #256767 przez basia89
hej dziewczyny :)
mój maleńki dzisiaj pierwszą noc spał w nowym łóżeczku. i ładnie spał :) a teraz spi w nosidełku przytulony do misia z bebilonu :) mój wielkolud waży ok 6600 hehe :) wcale nie dużo jak na to co się urodził :P on przecież ze wszystkich tutaj dzieci był największy :cheer:a teraz jakoś się chyba w normie mieści. ubranka już nosimy na 68 a mleko to tylko z butli pije, chyba że w nocy to z cyca. nerwowy jest przy cycu, chyba za wolno mu leci :angry:

monika za tymi obrączkami to radzę wam pochodzić i popatrzeć bo nam się udało kupić grube na 4cm próby 535 trochę ponad 600zł.

13 lata 2 tygodni temu #256769 przez basia89
13 lata 2 tygodni temu #256776 przez gosia2324
Monika jak szukasz obraczek to moge dac Ci namiar na zlotnika, wyslesz mu zdjecie obraczek jakie ma Ci zrobic, My wybralismy z katalogu KRUK za 3500zl, a On nam zrobil za 550 zl, placisz tylko za robocizne i zloto a nie za marke wiec sie oplaca, facet jest z Opoczna, 100 % sprawdzony, 2 razy zamawialismy u niego zloto,

Jak cos to pisz na Prywatne.
13 lata 2 tygodni temu #256782 przez basia89
gosia2324 ja dokładnie tak samo zrobiłam zamówiliśmy u faceta który nam robił sam. i nie płaciliśmy właśnie za markę tylko za samo złoto i robociznę. a obrączki śliczne :) chociaż my takie zwykłe wzieliśmy :)
13 lata 2 tygodni temu #256783 przez monika1984lodz
Mu nuz wybralismy :) tylko zamowic musimy ale czekamy na MAtke Boska pieniezna :P

to te co na glownym zdjeciu, dla M bez kamieni allegro.pl/zlote-obraczki-slubne-14-wzor...223-i1964174385.html

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 tygodni temu #256786 przez basia89
monia a i jak cokolwiek zamawiasz lub kupujesz to staraj się nie używać słowa ślubne bo ci dwa razy taka cenę dadzą :silly: np z bukietem, czy fryzurą czy makijażem. i to sprawdziłam na własnej skórze :)
13 lata 2 tygodni temu #256789 przez gosia2324
Katy sliczne maluchy :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #256792 przez monika1984lodz
dziekuje dziewczynki :)
Wiem wiem- i tak w szoku jestem , ze wszystko jakos tak sprawnie idzie.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #256806 przez Agusia83
Basiu, ale sie usmialam z demotywatorow :silly: chyba istna prawda...moja Emisia czasem tak wyglada...placze, ze az jej banki z noska i buzi leca... :laugh:

Katy jak zwykle zdjecia twoich pociecha cudasne...sliczne masz dzieciaczki!

Monia, bardzo ladne obraczki...proste a jednakmaja cos w sobie :laugh: pamietajcie tylko,ze zlotociagle idzie w gore i teraz ciezko kupic w miare tanie rzeczy...my mielismy nasz wzor,ale rowniez dalismy duzo naszego zlota i za obraczki wyszlo nas 550zl...ja mam 5mm a maz 6mm..

13 lata 2 tygodni temu #256811 przez monika1984lodz
no nam wyjdzie 900 zl za obie wiec i tak nie jest tak zle

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 tygodni temu #256829 przez Pyśkaaaa
Gosia ale ten Pan co robi obrączki to robi tylko na miejscu tzn tym z opoczna czy jakoś wysyłkowo tez mozna sie z nim skontaktować? bo chyba niedoczytałam...
Monika śliczne obrączki:)
13 lata 2 tygodni temu #256832 przez mgielka22

Monia to naprawde tanio ja osobiscie zlota niecierpie pod zadna postacia nosze tylko srebro wiec sie zdecydowalismy na srebro ale na rocznice chcemy zmienic obraczki na wolframowe :)

Beti ja tez mialam zaproszenia slubne z teatrem :D

Lily dawaj zdjecia sukni musze cos wybrac w koncu :P'

A i musze wam powiedziec ze zrobilam postep zapisalam sie dzis na AQUAAEROBIK 2x w tyg o 8 rano przed wyjsciem meza do roboty :D zobacze co z tego wyjdzie i ile zrzuce wtedy :P
13 lata 2 tygodni temu #256854 przez megi2501
Nie było mnie od wczoraj od popołudnia, a tu taki szał tematów :)

Mgiełka

Moniu mi się też podobają Wasze obrączki :)

Lily dawaj zdjęcia! Koniecznie potrzebuje coś na chrzciny na święta, a ceny masz super :ohmy: Rozmiar 36/38. Coś eleganckiego i takiego co powali. Kolor dowolny, byle nie zieleń. Brąz, fiolet, granat itp.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia