BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #258452 przez mgielka22
Mala ja sie musialam upewnic, bo bym szalu dostala z niepewnosci... nie wiem ile bede musiala czekac na 2@ pierwszy mialam po 6 tyg...
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #258453 przez Pyśkaaaa
Witam sie i ja :)
Gosia super krawat :) szkoda że moj tez nie chodzi...:( tylko jak to Ty napisałaś "na luzie"
Mała wsółczuję i życzę siły :kiss: a co do sąsiadki to nakop ja w tyłek jak jej będzie przzeszkadzało przecież to niemowlak i nic na to nie poradzisz...
Fanka trzymam kciuki za męża aby sobie poradził :*
Bewipo ale kruszynka my dzis wazyliśmy Franka i waży 6200 mały klocuszek :D

nasz Franek dziś przeszedł samego siebie jak padł o 22.30 to sie obudził o 8.30... :) a z cycuchów mleko ciekło że hoho generalnie moje dziecko przesypia noce ale tak długo jeszcze nigdy nie było i myślę że to zasługa wieczornego masażu jaki mu zrbiłam :D

dziewczyny czy któraś z was robiła sama może zaproszenia na ślub? i zna jakąś stronkę gdzie sprzedają materiały?
13 lata 4 miesiąc temu #258454 przez LILY
Pyśkaaaa napisał:

Witam sie i ja :)
Gosia super krawat :) szkoda że moj tez nie chodzi...:( tylko jak to Ty napisałaś "na luzie"
Mała wsółczuję i życzę siły :kiss: a co do sąsiadki to nakop ja w tyłek jak jej będzie przzeszkadzało przecież to niemowlak i nic na to nie poradzisz...
Fanka trzymam kciuki za męża aby sobie poradził :*
Bewipo ale kruszynka my dzis wazyliśmy Franka i waży 6200 mały klocuszek :D

nasz Franek dziś przeszedł samego siebie jak padł o 22.30 to sie obudził o 8.30... :) a z cycuchów mleko ciekło że hoho generalnie moje dziecko przesypia noce ale tak długo jeszcze nigdy nie było i myślę że to zasługa wieczornego masażu jaki mu zrbiłam :D

dziewczyny czy któraś z was robiła sama może zaproszenia na ślub? i zna jakąś stronkę gdzie sprzedają materiały?

Moja siostra sama robiła. Ozdobny papier kupiła w sklepie papierniczym, do tego wstążka :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 4 miesiąc temu #258462 przez beti
Pyśka, wpisz sobie scrapki na allegro :)
13 lata 4 miesiąc temu #258469 przez mgielka22
Pyska ja sama robilam :D i wczoraj na chrzest tez sama zrobilam :D
Ja w ogole bawie sie w robienie kartek na kazda okazje :D to takie moje male hobby :)
13 lata 4 miesiąc temu #258472 przez mgielka22
PS a jaki masaz zrobilas moze tez zastosuje i moja bedzie spala a nei si ebudzila ???:P w koncu w tym samy wieku sa :D
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258476 przez LILY
Dostała dziś taką sukienkę od kolegi do sprzedania. Jakbyście znały jakąś dziewczynę która ma studniówkę to się polecam, albo na poprawiny może być :)

Rozm 38-40, na większy biust :)

Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258478 przez LILY

Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #258507 przez gosia2324
Witam sie i ja... dzien jakos zleciał, obiad u mamy,potem maly spacer u nas było piękne slonce, ale wiało jak byk ...

U nas noc była nie naj lepsza :(
Wstawałam do Jagódki chyba z 4 razy. Juz 3-4 noce takie miala :dry:
A dzis kupilam jej 2 zupki warzywna i ziemniaczki ze szpinakiem, i czekamy na 2.01
Kurcze dopiero sie rodzla a za chwile bedzie zupy wpitalala :silly: :blink:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258510 przez slowiczek
jestem i ja :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

moje dziecko jest dziś tak grzeczne (pomijając, że nam przeszkodziła :P), no jakby jej nie było, spacerek też u nas był, ale zimno jak nie wiem co :(

zaraz będę robić sałatkę grecką mniam mniam mniam :side:

kasia, z nerkami NAPRAWDĘ nie ma żartów, raz miałam zapalenie nerek, jeden z najgorszych bóli w życiu + potem brałam leki przez pół roku :dry:

zdjęcia naszej maleńkiej Anitki poprosimy :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #258512 przez pati-m
Witam :)
Ja tylko na chwilkę. Cały dzień mnie nie było bo goście goście od obiadku :) A teraz zasiadam do poprawek związanych z pracą. Wyobraźcie sobie, że w czwartek mam obronę, a promotorce się przypomniało, że mam coś jeszcze poprawić! :angry: Dziś mi wysłała, a jutro mam odesłać! Także lecę kochane! Odezwę się jutro.

buziaki :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #258513 przez slowiczek
Pati, to trzymam kciuki :)

ja mam do rozwiązania case z rachunkowości zarządczej :( niech te studia już się skończą :X
13 lata 4 miesiąc temu #258515 przez gosia2324
Slowiczku to usypiaj Natalkę i powtórka :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #258520 przez slowiczek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 4 miesiąc temu #258529 przez Mała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia