BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #107032 przez Pyśkaaaa
hey
my wczoraj pozno dojechalismy ale udalo sie :D tak wracajac do Facetow to prawda kazdy jest wyjatkowy :D i kazdy ma gorsze dni nami targaja hormony a nimi nerwy kiedy niewiadomo o co robimy afere... i czasami fajnie jest się pogodzić po sprzeczce ;) moj mimo fiola na punkcie aut na fioła na naszym punkcie :) a dzis mi nawet sniadanko zrobil :D a teraz wybieramy sie na spacer... i powiem wam ze ostatnio beczalam ze jestem brzydka nie mam sie w co ubrac itp itd to on zawsze mowi ze dla niego jestem najpiekniejsza i zabral mnie na zakupy :laugh:

slowiczku zazdroszcze Ci tych kopniakow...
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #107048 przez monika1984lodz
Dzien dobry dziewczynki.
Witam nowa kolezanke, Slowiczku gratuluje kolejnego tygodnia :)
Widze, ze temat panow pozostal hihi

Co do mycia okien to ja w tym roku jakos wytrzymam z brudnymi no trudno sie mowi.Moj M nie ma niestety czasu zeby je umyc bo wychodzi o 6:30 do pracy a wraca okolo 20 wiec tez bidula padniety jest.Nie mam serca prosic go, zeby jeszcze cos w domu robil.Ja co moge to ogarne, mimo ze robi sie coraz ciezej bo mnie wydelo odsttanimi dniami :)

Buziaczki Dziewuszki milego dnia :) :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 9 miesiąc temu #107053 przez Agusia83
Czesc wszystkim :lol: ...wlasnie czytalam staraczki i chyba zaraz umre z glodu....pisaly o golabkach...hmmm, ale mam na nie smaka, chyba bede musiala jutro zrobic :lol: Beda wowczas na czwartek i sobote :lol:

Monia, mnie tez ostatnio wydelo, znow na metrze krawieckim przybyl dodatkowy cm :silly: . Teraz wybieram sie na ciuszki i pozalatwiac sprawy bankowe, a popoludniu do lekarza. Powinnam chyba przyjsc z dyktafonem i nagrac serduszko maluszka :lol: , jak myslicie, mozna tak? Hahah, wiem, ze zwariowalam, lekko:P. A skoro dzis sroda to za rowny tydzien idziemy na usg. Niesamowite jak ten czas leci.
13 lata 9 miesiąc temu #107059 przez pati-m
Hej Dziewczyny :)
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Powoli i na raty znoszę do domu rzeczy na święta, bo nie chce wszystkiego kupować w ostatniej chwili.
Za godzinkę śmigam do lekarza i jak zawsze stresik jest :) Ale oczywiście jestem dobrej myśli, bo nie może być inaczej :) Trzymajcie kciuki :)

Miłego dnia :kiss:
13 lata 9 miesiąc temu #107085 przez bewipo
Hej. Myślałam, że to tylko mi brzuszek urósł, a niby nic nie przytyłam wagowo.
Ja mojego jutro zagnam do mycia okien. Chociaż u mnie to i tak za 3 dni będa zakurzone, bo niedaleko budowa jest.
Trzymam kciuki za lekarzy :)
13 lata 9 miesiąc temu #107086 przez monika1984lodz
Pati trzymam kciuki :) daj znac pozniej :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 9 miesiąc temu #107087 przez Mała
Dziewczyny czekam na relacje z wizyt.
Mój mąż wczoraj wrócił w dość dobrym stanie. Nie dał się namówić kolegom i wypił tylko tyle ile uważał za stosowne, a ja w niego zwątpiłam i myślałam że pójdzie na maksa :laugh:
Mój mył okna jakiś miesiąc temu, a dziś zaczęli obok budowę i nie ma sensu ich drugi raz myć.
13 lata 9 miesiąc temu #107088 przez bewipo
Mała moje własnie były myte jakieś 2 tyg temu, a wyglądają tragicznie. No ale chociaz od środka trzeba, bo ostatnio dziecko było w odwiedzinach i się przyklejało do szyb ;)
13 lata 9 miesiąc temu #107091 przez kasia79
Agusia ja też w środę do lekarza :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #107092 przez kasia79
Jeśli chodzi dyktafon to chyba tak głupio trochę, może spróbuj po kryjomu.
13 lata 9 miesiąc temu #107131 przez magdamagda1988
Agusia na nagralam na telefon z dyktafonu po prostu polozylam kolo siebie :)
13 lata 9 miesiąc temu #107148 przez mYSZA
ja myślę,że wcale nie głupio i nie ma się co z tym kryć! ludzie z kamerami przychodzą i jakoś ich nikt nie wygania;P

3mam kciuki za wizyty!

mój reaguje tylko na pukanie mojego męża, a na moje nie;/ już trzyma sztamę z tata!
mnie ostatnio też wydęło, kończy mi się szafa też powoli... patrzyłam na allegro i tam można dostać całe zestawy po 25 ciuchów markowych za rewelacyjne ceny np. 350 zł za 20 markowych ciuchów- i nie, że wszystkie używane, no niektóre to z metkami nadal.
tyle że minusem jest to, że naraz trzeba wydać tyle kasy;/

Janek z nami!
13 lata 9 miesiąc temu #107193 przez monika1984lodz
ja tam kupuje tuniki najzwyklejsze :) tylko spodnie i leginsy mam typowo ciazowe.
A jesli moge kupic tunike za 15 zl. to po co ja mam przeplacac

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 9 miesiąc temu #107195 przez monika1984lodz
jakos nie po polsku to napisalam hehhe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 9 miesiąc temu #107222 przez beti
Trzymam kciuki za Wasze badania, ja bym się wcale nie przejmowała czy wypada brać dyktafon, jutro mam USG i mąż będzie na telefon wszystko nagrywał, w końcu to Wasz brzuch, Wasze dziecko i Wasza pamiątka :-))))
Ja mam jutro jeszcze test obciążenia glukozą... już się obawiam, bo na początku ciąży miałam hipoglikemię :-((

Ja też w tunikach i leginsach śmigam, a brzuszek w ciągu tygodnia zrobił się monstrualny, że ludzie mi nie wierzą, że dopiero przełom sierpnia i września rodzę ;-)))
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia