- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111066 przez gosia2324
Czesc Wszystkim
DZiewczyny dzieki za rade, ide w spodniach
moja mala tak sie ostatno rozbrykala ze szok
A zwlaszczea jak robie sobie cos do jedzenia to wierci sie strasznie
Moj synek ( jeszcze nie umie mowic) ale jak go zapytam gdzie jest Dzidzia to podnisi mi bluzke i caluje po brzuch :* Kochany jest, choc w nocy niezle dal nam popalic ... Chce przychodzic do nas spac ok 1-2 w nocy jak sie przebudzi, i placzem budzi caly blok .
Pati-m ładne ubranka,
Slowiczek te wozki sa super, tylko cena trosze spora, ladnie sie prezentuje.
DZiewczyny dzieki za rade, ide w spodniach
moja mala tak sie ostatno rozbrykala ze szok
A zwlaszczea jak robie sobie cos do jedzenia to wierci sie strasznie
Moj synek ( jeszcze nie umie mowic) ale jak go zapytam gdzie jest Dzidzia to podnisi mi bluzke i caluje po brzuch :* Kochany jest, choc w nocy niezle dal nam popalic ... Chce przychodzic do nas spac ok 1-2 w nocy jak sie przebudzi, i placzem budzi caly blok .
Pati-m ładne ubranka,
Slowiczek te wozki sa super, tylko cena trosze spora, ladnie sie prezentuje.
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111071 przez slowiczek
bewipo jeszcze nie próbowałam, ale koleżanka ma ten wózek i mówi, że jest super, tyle, że ciężki - co dla mnie akurat nie jest problemem, no i cena za komplet to jakieś 2800 zł, ale to jeszcze nie tragedia, planowalismy sie zamknać z wózkiem do 2500 więc może uda się znaleźć jakiś taki sklep albo wynegocjować zniżkę oczywiście zanim kupię to muszę przymierzyć czy dla mnie będzie ok, ale mam nadzieję, że tak bo się w nim zakochałam
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #111087 przez Agusia83
Pati, sliczne ciuszki, tez je widzialam na allegro i zastanawiam sie nad ich kupnem..haha
Gosia, sukieniunia, slodziutka...
Slowiczku, wozek tez mi sie bardzo podoba, ale nas chyba nie stac na taki wydatek...szkoda...ale moze cos fajnego tez sie uda znalezc lecz troszke taniej
Dziewczynki, chcialam Wam pokazac fotki...tak jak wczesniej pisalam...buziuchne mam taka jakby rentgenowska, bo zdjec 3d nie oplacalo sie drukowac, bardzo zamazane a buzka schowana
A na drugiej fotce jest serduszko malenstwa...akurat doktor sprawdzala kat pod jakim jest polozone w klp.
Zaluje, ze nie mam fotki nozki wyprostowanej. Zobaczylybyscie jakie dlugie giczalki ma nasz maluszek hahah...dl. nogi wynosila 10cm...I co jeszcze wazne, szyjka mi sie wydluzyla z 35mm na 45mm a lozysko mam na tylnej scianie macicy, wysoko i ma 1 stopien starzenia, czyli tak jak powinno byc.
Gosia, sukieniunia, slodziutka...
Slowiczku, wozek tez mi sie bardzo podoba, ale nas chyba nie stac na taki wydatek...szkoda...ale moze cos fajnego tez sie uda znalezc lecz troszke taniej
Dziewczynki, chcialam Wam pokazac fotki...tak jak wczesniej pisalam...buziuchne mam taka jakby rentgenowska, bo zdjec 3d nie oplacalo sie drukowac, bardzo zamazane a buzka schowana
A na drugiej fotce jest serduszko malenstwa...akurat doktor sprawdzala kat pod jakim jest polozone w klp.
Zaluje, ze nie mam fotki nozki wyprostowanej. Zobaczylybyscie jakie dlugie giczalki ma nasz maluszek hahah...dl. nogi wynosila 10cm...I co jeszcze wazne, szyjka mi sie wydluzyla z 35mm na 45mm a lozysko mam na tylnej scianie macicy, wysoko i ma 1 stopien starzenia, czyli tak jak powinno byc.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111103 przez Agusia83
Slowiczku, sliczna Twoja corcia . Na poczatku mi sie wydawalo, ze ziewa, ale chyba wowczas polykalam plyn, natomiast na koncu rozdziawila nieziemsko buzke i to chyba bylo ziewanie ..
Moj maluch tez taki ruchliwy, jak Twoja kruszynka....tylko, ze moj filmik trwa 45min...to nie bede was zanudzac...
Moj maluch tez taki ruchliwy, jak Twoja kruszynka....tylko, ze moj filmik trwa 45min...to nie bede was zanudzac...
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111106 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia sliczne zdjecia
Slowiczku ale masz slodka wiercipiete w brzuszku slodko sobie ziewala
ja juz sie nie moge doczekac nastepnego usg a tu trzeba czekac do 17 maja buuu strasznie dlugo...
Slowiczku ale masz slodka wiercipiete w brzuszku slodko sobie ziewala
ja juz sie nie moge doczekac nastepnego usg a tu trzeba czekac do 17 maja buuu strasznie dlugo...
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111107 przez slowiczek
pod koniec ziewała, zgadza się
Agusia - 45 minut - strasznie długo a wrzucałaś gdzieś ten filmik ? ja jestem fanką oglądania usg haha chyba już wszystko co jest na yt obejrzałam fajnie też, jak się nagrywa głos lekarza, bo takie filmiki też widziałam
mnie moja mała wczoraj wieczorem tak skopała, że hej - nagrałam nawet własny filmik z ruszającym się brzuchem, później go przegram to Wam pokażę
Agusia - 45 minut - strasznie długo a wrzucałaś gdzieś ten filmik ? ja jestem fanką oglądania usg haha chyba już wszystko co jest na yt obejrzałam fajnie też, jak się nagrywa głos lekarza, bo takie filmiki też widziałam
mnie moja mała wczoraj wieczorem tak skopała, że hej - nagrałam nawet własny filmik z ruszającym się brzuchem, później go przegram to Wam pokażę
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111109 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia gdzie takie dlugie filmiki nagrywaja?? ja tez chce
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #111111 przez Agusia83
Monia, bo ja mialam nagrywane 2 usg genetyczne razem z 3d. I to badanko tyle trwalo...mam kilka ujec w 3d...ale smiesznie to wyglada...a nigdy nie ma buzi na pworst, tylko profil...a przy buzi reka i nogi..haha..niezle wygimnastykowane tez nasze dzieci... ja bym tak nie umiala.
Monia, szybko bedziesz miec kolejne usg, ja pewnie bede musiala poczekac do czerwca...
Slowiczku, nigdzie nie wrzucalam, teraz ogladam na kompie
Monia, szybko bedziesz miec kolejne usg, ja pewnie bede musiala poczekac do czerwca...
Slowiczku, nigdzie nie wrzucalam, teraz ogladam na kompie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111113 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no ja wlasnie tez sobie wlaczylam nasza Niunie i znowu sie splakalam ale ostatnio u mnie to norma.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111224 przez pati-m
Hej dziewczyny!
Wczoraj przez pół dnia próbowałam się zalogować na forum, ale albo mi coś komp szalał, albo coś z naszym portalem było nie tak i zrezygnowałam.
Jak tam u Was majowy weekend mija? U mnie okropna pogoda - leje deszcz! Ale humoru nic mi nie pospuje A wiecie dlaczego? Pamiętacie jak Wam jakieś dwa dni temu marudziłam, że mam doła, bo jeszcze nie czuję ruchów malucha? To już przeszłość! Wczoraj pierwszy raz poczułam mojego kochanego Kacperka! Czułam jakby chciał się odwrócić o 180 stopni Mieliście rację - to uczucie nie da się pomylić z niczym innym i przegapić Jak wariatka najpierw zaczęłam się śmiać, a potem się rozpłakałam z uśmiechem na ustach, aż mój mąż zszokowany pytał co się stało
gosia - cudna ta sukieneczka i butki Ja jestem zakochana we wszystkich ubrankach dla dziewczynek i jak coś oglądam w sklepie to zawsze wzrok zawieszę na tych wszystkich sukieneczkach itp., a potem od razu mi się przypomina, że ja przecież małego mężczyznę noszę w brzuchu
Agusia - śliczna fotka z profilu Twojej gwiazdeczki
slowiczek - super ten film nawet nie wiedziałam, że podczas standardowego badania 2d można takie cudne chwile uchwycić a ziewanie przeurocze
Wczoraj przez pół dnia próbowałam się zalogować na forum, ale albo mi coś komp szalał, albo coś z naszym portalem było nie tak i zrezygnowałam.
Jak tam u Was majowy weekend mija? U mnie okropna pogoda - leje deszcz! Ale humoru nic mi nie pospuje A wiecie dlaczego? Pamiętacie jak Wam jakieś dwa dni temu marudziłam, że mam doła, bo jeszcze nie czuję ruchów malucha? To już przeszłość! Wczoraj pierwszy raz poczułam mojego kochanego Kacperka! Czułam jakby chciał się odwrócić o 180 stopni Mieliście rację - to uczucie nie da się pomylić z niczym innym i przegapić Jak wariatka najpierw zaczęłam się śmiać, a potem się rozpłakałam z uśmiechem na ustach, aż mój mąż zszokowany pytał co się stało
gosia - cudna ta sukieneczka i butki Ja jestem zakochana we wszystkich ubrankach dla dziewczynek i jak coś oglądam w sklepie to zawsze wzrok zawieszę na tych wszystkich sukieneczkach itp., a potem od razu mi się przypomina, że ja przecież małego mężczyznę noszę w brzuchu
Agusia - śliczna fotka z profilu Twojej gwiazdeczki
slowiczek - super ten film nawet nie wiedziałam, że podczas standardowego badania 2d można takie cudne chwile uchwycić a ziewanie przeurocze
Moderatorzy: ilona