BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #111065 przez bewipo
Wygląda fajnie :) Próbowałaś go już?
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #111066 przez gosia2324
Czesc Wszystkim :)
DZiewczyny dzieki za rade, ide w spodniach ;)

moja mala tak sie ostatno rozbrykala ze szok :)
A zwlaszczea jak robie sobie cos do jedzenia to wierci sie strasznie ;)
Moj synek ( jeszcze nie umie mowic) ale jak go zapytam gdzie jest Dzidzia to podnisi mi bluzke i caluje po brzuch :* Kochany jest, choc w nocy niezle dal nam popalic ... Chce przychodzic do nas spac ok 1-2 w nocy jak sie przebudzi, i placzem budzi caly blok .

Pati-m ładne ubranka,
Slowiczek te wozki sa super, tylko cena trosze spora, ladnie sie prezentuje.
13 lata 8 miesiąc temu #111070 przez gosia2324
moj zakup... ( mam nadz ze zdjecie sie pokarze)
13 lata 8 miesiąc temu #111071 przez slowiczek
bewipo jeszcze nie próbowałam, ale koleżanka ma ten wózek i mówi, że jest super, tyle, że ciężki - co dla mnie akurat nie jest problemem, no i cena za komplet to jakieś 2800 zł, ale to jeszcze nie tragedia, planowalismy sie zamknać z wózkiem do 2500 więc może uda się znaleźć jakiś taki sklep albo wynegocjować zniżkę :P oczywiście zanim kupię to muszę przymierzyć czy dla mnie będzie ok, ale mam nadzieję, że tak bo się w nim zakochałam :D
13 lata 8 miesiąc temu #111073 przez bewipo
slowiczek to na jakieś promocje musisz polować :)
gosia zakup cudny :)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #111087 przez Agusia83
Pati, sliczne ciuszki, tez je widzialam na allegro i zastanawiam sie nad ich kupnem..haha

Gosia, sukieniunia, slodziutka... :woohoo:

Slowiczku, wozek tez mi sie bardzo podoba, ale nas chyba nie stac na taki wydatek...szkoda...ale moze cos fajnego tez sie uda znalezc lecz troszke taniej :silly:

Dziewczynki, chcialam Wam pokazac fotki...tak jak wczesniej pisalam...buziuchne mam taka jakby rentgenowska, bo zdjec 3d nie oplacalo sie drukowac, bardzo zamazane a buzka schowana :silly:

A na drugiej fotce jest serduszko malenstwa...akurat doktor sprawdzala kat pod jakim jest polozone w klp.

Zaluje, ze nie mam fotki nozki wyprostowanej. Zobaczylybyscie jakie dlugie giczalki ma nasz maluszek :silly: hahah...dl. nogi wynosila 10cm...I co jeszcze wazne, szyjka mi sie wydluzyla z 35mm na 45mm :lol: a lozysko mam na tylnej scianie macicy, wysoko i ma 1 stopien starzenia, czyli tak jak powinno byc.
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #111092 przez slowiczek
gosia - buciki wymiatają :D

Agusia - cieszę się że wszystko w porządku :D ja nie mam zdjęć z połówkowego ale mam filmik - i Wam pokażę, bo wrzuciłam ostatnio na yt :) nawet sobie maleńka ziewa, ciekawe czy zauważycie :P

13 lata 8 miesiąc temu #111103 przez Agusia83
Slowiczku, sliczna Twoja corcia :lol: . Na poczatku mi sie wydawalo, ze ziewa, ale chyba wowczas polykalam plyn, natomiast na koncu rozdziawila nieziemsko buzke i to chyba bylo ziewanie :silly: ..
Moj maluch tez taki ruchliwy, jak Twoja kruszynka....tylko, ze moj filmik trwa 45min...to nie bede was zanudzac...
13 lata 8 miesiąc temu #111106 przez monika1984lodz
Agusia sliczne zdjecia :)

Slowiczku ale masz slodka wiercipiete w brzuszku :) slodko sobie ziewala :)

ja juz sie nie moge doczekac nastepnego usg a tu trzeba czekac do 17 maja buuu strasznie dlugo...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #111107 przez slowiczek
pod koniec ziewała, zgadza się :D

Agusia - 45 minut - strasznie długo :D a wrzucałaś gdzieś ten filmik ? ja jestem fanką oglądania usg haha :D chyba już wszystko co jest na yt obejrzałam :D fajnie też, jak się nagrywa głos lekarza, bo takie filmiki też widziałam

mnie moja mała wczoraj wieczorem tak skopała, że hej - nagrałam nawet własny filmik z ruszającym się brzuchem, później go przegram to Wam pokażę :)
13 lata 8 miesiąc temu #111109 przez monika1984lodz
Agusia gdzie takie dlugie filmiki nagrywaja?? ja tez chce :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #111111 przez Agusia83
Monia, bo ja mialam nagrywane 2 usg genetyczne razem z 3d. I to badanko tyle trwalo...mam kilka ujec w 3d...ale smiesznie to wyglada...a nigdy nie ma buzi na pworst, tylko profil...a przy buzi reka i nogi..haha..niezle wygimnastykowane tez nasze dzieci... :silly: ja bym tak nie umiala.

Monia, szybko bedziesz miec kolejne usg, ja pewnie bede musiala poczekac do czerwca...

Slowiczku, nigdzie nie wrzucalam, teraz ogladam na kompie :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #111113 przez monika1984lodz
no ja wlasnie tez sobie wlaczylam nasza Niunie :) i znowu sie splakalam :) ale ostatnio u mnie to norma.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #111182 przez gosia2324
Agusia Slowiczek piekne macie pamiatki ... :)
Ja w poniedzialek musze zadzwonic do mojego lekarza i umowic sie na film maluszka,
Synkowi tez taki robilismy,dzieci beda mialy fajna pamiatke. :)
13 lata 8 miesiąc temu #111224 przez pati-m
Hej dziewczyny!
Wczoraj przez pół dnia próbowałam się zalogować na forum, ale albo mi coś komp szalał, albo coś z naszym portalem było nie tak i zrezygnowałam.
Jak tam u Was majowy weekend mija? U mnie okropna pogoda - leje deszcz! Ale humoru nic mi nie pospuje :) A wiecie dlaczego? Pamiętacie jak Wam jakieś dwa dni temu marudziłam, że mam doła, bo jeszcze nie czuję ruchów malucha? To już przeszłość! :D Wczoraj pierwszy raz poczułam mojego kochanego Kacperka! Czułam jakby chciał się odwrócić o 180 stopni :) Mieliście rację - to uczucie nie da się pomylić z niczym innym i przegapić :) Jak wariatka najpierw zaczęłam się śmiać, a potem się rozpłakałam z uśmiechem na ustach, aż mój mąż zszokowany pytał co się stało :silly: :kiss:

gosia - cudna ta sukieneczka i butki :D Ja jestem zakochana we wszystkich ubrankach dla dziewczynek i jak coś oglądam w sklepie to zawsze wzrok zawieszę na tych wszystkich sukieneczkach itp., a potem od razu mi się przypomina, że ja przecież małego mężczyznę noszę w brzuchu :D

Agusia - śliczna fotka z profilu Twojej gwiazdeczki :)

slowiczek - super ten film :) nawet nie wiedziałam, że podczas standardowego badania 2d można takie cudne chwile uchwycić :) a ziewanie przeurocze :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia