- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
ja swojemu tylko piszę w takim kupionym przez szwagierkę... ale wogóle uważam, ze to cudowne pomysły;)
ale za to sama robię kocyk- robię na na drutach-tj. robię takie różnorakie kwadraciki 10 na 10 cm i potem ebde zszywać wsam raz na zime;)
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Ale tak jak Wam pisalam, bardzo sie zdenerwowalam, ze cos nie tak....najgorsze chwile od kilku dni....
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj kupiłam w Smyku ten otulaczek z motherhood ( motherhood.pl/produkt/otulaczek.html ) i przenośny przewijak (o taki: motherhood.pl/produkt/podreczny-przewijak.html ) - na pewno się przyda i parę innych drobiazgów
Dorwałam w h&m te czapeczki i love dad, mum i są skarpetki z tej serii - kupię siostrzeńcowi do prezentu na dzień dziecka
Agusia - ja tez już się przyzwyczaiłam, że jak rano wstaję, leżę jeszcze w łóżku to czuję małą. Ostatnio też jakoś nie chciała "się odezwać" - stres na maksa, że coś pewnie się stało, ale po jakimś czasie dostałam kopniaczka, uuuffffff...
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ągusia to prawda otwieram oczy i tylko czekam az Franek mnie kopnie a wczoraj nawet skopal mojego K. jak do niego gadal... niesamowite
ęwelina cudasne te rzeczzy jeszce chwilka zleci ze hoho i bedziemy mili nasze skarby przy sobie
wczoraj czytalam artykuł o wczesniaku urodzonym w 25 tc i nawet nie zdawalam sobie sprawy ze takie maleństwo ma szane na przeżycie...
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
najmłodszy wcześniak, który przeżył był chyba urodzony w 22 tygodniu, ale to gdzieś za granicą a od 24 tygodnia lekarze mają obowiązek ratować malucha, bo wtedy są już realne szanse, że maluch da sobie radę i wyjdzie z tego cały i zdrowy lepiej jednak, żeby naszym dzidziom nie spieszyło się na świat zbytnio i kolejne miesiące dojrzewały w naszych brzuszkach a nie inkubatorach....
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Agusia, ja nigdy nie bylam na imprezce na ktorej byl rozbierajacy sie pan, ehh.. Moza masz zdjecia? haha
Na te albumiki nie moge sie napatrzec, az mi sie zachcialo taki zrobic, ale ja zawsze sobie cos wyobraze jak ma wygladac a jak zrobie wyglada inaczej i czuje lekkie rozczarowanie..
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
A ja juz po weselu, uwierzcie, wczoraj przespalam prawie caly dzien, z dwoma pobudkami, bo moj maz mial na mnie niesamowita chrapke, slowo, jeszcze go takiego nie widzialam...stwierdzil ze w tej ciazy jestem jeszcze bardziej pociagajaca, chociaz nie wyobrazal sobie jak moge byc bardziej pociagajaca niz bylam I chyba by mogl jeszcze kilka razy, bo mnie budzil pocalunkami, ale ja tylko mu pomrukiwalam i pochrapywalam, haha...A na weselu wytanczylismy sie, ze hoho, Maja cale wesele byla spokojna, bo ja jej zapodalam tyle wstrzasow, ze hej
Agusia, ja nigdy nie bylam na imprezce na ktorej byl rozbierajacy sie pan, ehh.. Moza masz zdjecia? haha
Na te albumiki nie moge sie napatrzec, az mi sie zachcialo taki zrobic, ale ja zawsze sobie cos wyobraze jak ma wygladac a jak zrobie wyglada inaczej i czuje lekkie rozczarowanie..
to tylko sie cieszyc kochana ze Maz taki na ciebie chetny jest...bo z Moim...to szkoda gadac jak narazie
Evelinka-sliczne zeczy dla Corci:)
a to oj Brzus;)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Marta, mam zdjecia z wieczora panienskiego, ale nie moge ich pokazac, bo pan prosil by nie ujawniac ich na necie...tak wiec musze uszanowac jego wole...ja tez bylam pierwszy raz swiadkiem takowych wystepow jest na co popatrzec...haha...ciekawa bylam jakby tak maz mi zatanczyl....hahaha
Paletak, pewnie, ze przychodz do nas i pisz razem z nami!
mam pytanko kulinarne...kupilam ostatnio kawalek lososia ale za chiny nie umiem go przyrzadzac...moze macie jakies propozycje? Bede wdzieczna.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...