- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pati padlam i nie wiem czy wstane a jeszcze jak sobie wyobrazilam Twoja mine heheheheeh
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a co do tego dziecka to znam wiele przykladow wlasnie z pracy w przedszkolu
przypomina mi sie jedna...kolezanka ktora ma krecone wlosy rtaz przyszla do pracy w wyprostowanych a jedna dziewczynka do niej "o w koncu Pani umyla wlosy" i to w obecnosci rodzicow...tak sie na nia popatrzyli jakby naprawde mysleli ze sie nie myje n:P:P i wiele wiele innych
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madzia
Pati padlam i nie wiem czy wstane a jeszcze jak sobie wyobrazilam Twoja mine heheheheeh
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
monika1984lodz napisał:
Madzia
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pierwsze co moja bratowa urodzila o 2:40 dziewczynke 56cm i 3900 wazy 10pkt i wszystko ok
Bylismy u neurologa z Lila i jest wszystko w jak najlepszym porzadku odruchy ma na 7 mc
Jutro ide do fryzjera sie sciac bo juz mnei wkurzaja te wlosy a tak to nie beda przeszkadzac
Dzieciaczki cudne uwielbiam wszystkie i zacalowalabym
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
melduję się po 2 dniach nieobecności, podczytywałam was ale nie miałam czasu pisać
wczoraj się nie odzywałam bo przyjechaliśmy do Warszawy ok 13, mój tata nas odwiedził i tak zleciało do 17, potem zakupy, kąpanie i padłam a dziś od rana Natalcia marudzi a ja miałam mnóstwo do roboty bo wyjeżdzając zostawiliśmy kiepski porządek więc trzeba było teraz ogarnąć
mam do was pytanie odnośnie kaszek, każda z was daje maluchowi ?? bo ja do tej pory nie i się zastanawiam...no i jakie dajecie i ile ??
Pati haha dzieci są niesamowite!!!
Magda, bardzo się cieszę, że jest całkiem dobrze
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej Kochane ja tylko na chwile bo chwiel temu z pracy wrocilam!!!
Pierwsze co moja bratowa urodzila o 2:40 dziewczynke 56cm i 3900 wazy 10pkt i wszystko ok
Bylismy u neurologa z Lila i jest wszystko w jak najlepszym porzadku odruchy ma na 7 mc
Jutro ide do fryzjera sie sciac bo juz mnei wkurzaja te wlosy a tak to nie beda przeszkadzac
Dzieciaczki cudne uwielbiam wszystkie i zacalowalabym
gratulujemy bratowej!!!!
to super, że u was wszystko ok i tak dobrze sie rozwijacie!!!!
a zdjęcie obowiązkowe!!!!!!!!!!!!
a ja też ide jutro do fryzjera ze soba i z Majką...hmm i tez się zastanawiałam, że może krócej się zetnę ale jakos nie mam odwagi i chyba zostanie tylko odswieżenie....
życzę Wam udanego wieczorka ja zmykam bo z tych stresów padam na twarz!!!!!!!!
dobrej nocki
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mgielka Gratuluje nowego członka rodziny, Jak ma mala na imię,?
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Nuneczko moja synowo...teściowa się zakochała w tym całuśnym słodkim motylku
Dawidku, oj będą dziewczyny leciały na Ciebie ( a Fifi mi już wyrósł z tego bodziaka z wózkiem )
Gosia, przepraszam
Madzia, cieszę się, że badania są po Waszej myśli i trzymam kciuki
Pati...o ja pier....zrób nam Słowiczkowym sposobem zdjęcie tego kolesia
Słowiczku, ja daję Fifiemu 60ml kaszki na smaczek przed karmieniem wieczornym a potem cyc...
Mgiełka, gratuluję bratowej )
Agusia, a masz podstawy do obaw??
A ja siedzę w wannie z maseczką na twarzy i karmi popijam
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i polecam bardzo kaszke 8 zboz albo 6 zboz ze sliwka...bardzo bardzo duzo ma witamin, blonnik, gluten itp dobrze wplywa na jelitka ...i nie zrobcie gafy bo najpierw robi sie normalnie mleko i do tego dodaje kaszke...ja robilam na wodzie nie skumalam sie ze trzeba dodac mleko i dziwilam sie ze to bylo takie brzydkie i mala nie chciala jesc
ja w weekend do szkoly ech ...w planie od 8 do 21 ale pewnie nie wysiedze do konca
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Slowiczku ja dawalam kaszke ale juz nie daje bo emi mi po nich wymiotuje.
dawalam kleik ale wyszlo jej uczulenie i tez juz nie daje
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...