BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #344682 przez monika1984lodz
Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pati padlam i nie wiem czy wstane :D a jeszcze jak sobie wyobrazilam Twoja mine heheheheeh

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #344684 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a co do tego dziecka to znam wiele przykladow wlasnie z pracy w przedszkolu :)
przypomina mi sie jedna...kolezanka ktora ma krecone wlosy rtaz przyszla do pracy w wyprostowanych a jedna dziewczynka do niej "o w koncu Pani umyla wlosy" i to w obecnosci rodzicow...tak sie na nia popatrzyli jakby naprawde mysleli ze sie nie myje n:P:P i wiele wiele innych

12 lata 9 miesiąc temu #344691 przez magda79
monika1984lodz napisał:

Madzia

Pati padlam i nie wiem czy wstane :D a jeszcze jak sobie wyobrazilam Twoja mine heheheheeh

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344694 przez kasia79
magda79 napisał:

monika1984lodz napisał:

Madzia

12 lata 9 miesiąc temu #344711 przez iwonaNAVI
Halo mamusie gdzie jestescie?
12 lata 9 miesiąc temu #344718 przez mgielka22
Hej Kochane ja tylko na chwile bo chwiel temu z pracy wrocilam!!!
Pierwsze co moja bratowa urodzila o 2:40 dziewczynke 56cm i 3900 wazy :) 10pkt i wszystko ok :)

Bylismy u neurologa z Lila i jest wszystko w jak najlepszym porzadku odruchy ma na 7 mc :D

Jutro ide do fryzjera sie sciac bo juz mnei wkurzaja te wlosy a tak to nie beda przeszkadzac :D

Dzieciaczki cudne uwielbiam wszystkie i zacalowalabym :D
12 lata 9 miesiąc temu #344722 przez slowiczek
WITAM WITAM :)
melduję się po 2 dniach nieobecności, podczytywałam was ale nie miałam czasu pisać

wczoraj się nie odzywałam bo przyjechaliśmy do Warszawy ok 13, mój tata nas odwiedził i tak zleciało do 17, potem zakupy, kąpanie i padłam a dziś od rana Natalcia marudzi a ja miałam mnóstwo do roboty bo wyjeżdzając zostawiliśmy kiepski porządek :P więc trzeba było teraz ogarnąć

mam do was pytanie odnośnie kaszek, każda z was daje maluchowi ?? bo ja do tej pory nie i się zastanawiam...no i jakie dajecie i ile ??

Pati haha :lol: :lol: :lol: dzieci są niesamowite!!!

Magda, bardzo się cieszę, że jest całkiem dobrze :)

12 lata 9 miesiąc temu #344729 przez magda79
Słowiczku my właśnie podalismy dzisiaj pierwszy raz Domkowi kaszke bananową z nestle ok 17tej dostał na podwieczorek ale chcę tez dawać na zmianę może jeszcze zobacze kaszke mannę do butelki na noc, a w nocy cyca dostaje i w ciagu dnia tez jeszcze cos tam cyca.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344732 przez magda79
mgielka22 napisał:

Hej Kochane ja tylko na chwile bo chwiel temu z pracy wrocilam!!!
Pierwsze co moja bratowa urodzila o 2:40 dziewczynke 56cm i 3900 wazy :) 10pkt i wszystko ok :)

Bylismy u neurologa z Lila i jest wszystko w jak najlepszym porzadku odruchy ma na 7 mc :D

Jutro ide do fryzjera sie sciac bo juz mnei wkurzaja te wlosy a tak to nie beda przeszkadzac :D

Dzieciaczki cudne uwielbiam wszystkie i zacalowalabym :D

gratulujemy bratowej!!!!

to super, że u was wszystko ok i tak dobrze sie rozwijacie!!!!

a zdjęcie obowiązkowe!!!!!!!!!!!!

a ja też ide jutro do fryzjera ze soba i z Majką...hmm i tez się zastanawiałam, że może krócej się zetnę ale jakos nie mam odwagi i chyba zostanie tylko odswieżenie....

życzę Wam udanego wieczorka ja zmykam bo z tych stresów padam na twarz!!!!!!!!
dobrej nocki
12 lata 9 miesiąc temu #344740 przez monika1984lodz
gdzie wszystkie sie podzialy???

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #344759 przez gosia2324
Slowiczku ja daje z Nestle i z Bobovity, nie mierze szczególnie wody,robie jej zawsze ok 16.00 w filiżance do kawy. Jamochłon je uwielbia :silly: :S

Mgielka Gratuluje nowego członka rodziny, Jak ma mala na imię,?
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344760 przez beti
Hellllooooołłł :)

Nuneczko moja synowo...teściowa się zakochała w tym całuśnym słodkim motylku :kiss:

Dawidku, oj będą dziewczyny leciały na Ciebie :D ( a Fifi mi już wyrósł z tego bodziaka z wózkiem :( )

Gosia, przepraszam :P :P :P

Madzia, cieszę się, że badania są po Waszej myśli i trzymam kciuki :kiss:

Pati...o ja pier....zrób nam Słowiczkowym sposobem zdjęcie tego kolesia :P :D

Słowiczku, ja daję Fifiemu 60ml kaszki na smaczek przed karmieniem wieczornym a potem cyc...

Mgiełka, gratuluję bratowej :))

Agusia, a masz podstawy do obaw??

A ja siedzę w wannie z maseczką na twarzy i karmi popijam :D
12 lata 9 miesiąc temu #344762 przez iwonaNAVI
Slowiczku ja daje bobovity czasem nestle i podaje zamiennie z owockami jednego dnia na deser owoce drugiego kaszka albo lacze owoce z kaszka roznie

i polecam bardzo kaszke 8 zboz albo 6 zboz ze sliwka...bardzo bardzo duzo ma witamin, blonnik, gluten itp dobrze wplywa na jelitka ...i nie zrobcie gafy bo najpierw robi sie normalnie mleko i do tego dodaje kaszke...ja robilam na wodzie nie skumalam sie ze trzeba dodac mleko i dziwilam sie ze to bylo takie brzydkie i mala nie chciala jesc

ja w weekend do szkoly ech ...w planie od 8 do 21 ale pewnie nie wysiedze do konca
12 lata 9 miesiąc temu #344765 przez monika1984lodz
Beti uwazaj zebys telefonu nie utopila a i ja tez chce wanne !!!! :D

Slowiczku ja dawalam kaszke ale juz nie daje bo emi mi po nich wymiotuje.

dawalam kleik ale wyszlo jej uczulenie i tez juz nie daje

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #344766 przez gosia2324
Nunka jestes debeściara !!!!! ze skrzydlami moje ulubione :kiss: :kiss: :kiss:

Beti poprosimy fote z wanny w maseczce :S :side:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery