BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #346165 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,11...__Ma_pani_wybor.html
bardzo fajny wywiad, przeczytajcie sobie :)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #346171 przez kasia79
Tak Gosiu już jest OK

Maja współczuję ci tych drakońskich diet i podziwiam, nie jedna dała by sobie spokój z karmieniem.

Lecę spać. Dobrej nocki.
12 lata 8 miesiąc temu #346175 przez Pyśkaaaa
Majunia wiem co czujesz :* ja tak mam od prawie 5 miesięcy i dlatego konczymy karmić...

Gosia :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #346178 przez ewelinaa
Mgiełka - gratulacje rocznicy :woohoo: :kiss:

Gosia - śliczne te Twoje dzieciaki :kiss: :kiss:

Pyśka - Franuś w stolycy super, a kąpiel w misce wymiata :silly: :lol: :kiss:

Z tym czworakowaniem/raczkowaniem to aż się boję - już teraz przemieszcza się tak śmiesznie po całym pokoju podskakując na pupie :lol: a jak zacznie raczkować to chyba na minutę nie usiądę :S B)

I dziś w końcu przekonała się do flipsów - dałam jej takiego długiego i zmemlała połowę :laugh:

Idę spać.
Dobranoc Kobietki :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346180 przez Mała
Pyśkaaa jak ja cię rozumiem z tą @. Myślałam,że będzie po kolejnym porodzie słabsza, krótsza i mniej bolesna (tak mi jakaś kobieta powiedziała), a tu d...pa. Jest jeszcze bardziej bolesna, a drugi dzień to mam taki, że leje się jak z zarżniętej świni, ostatnio tylko tego dnia 8 podpasek zużyłam. :dry:

Maja no dieta jeszcze bardziej restrykcyjna jak moja, ale jak chcesz karmić to dasz radę. Mnie ostatnio wszyscy namawiają na to, żebym przestała karmić piersią, bo się męczę tą dietą, a i Ola za szczupła :dry:

Dobranoc mamuśki.
12 lata 8 miesiąc temu #346181 przez slowiczek
biedne jesteście dziewczyny z tą @ :( ....u mnie też zawsze były mega bolesne, a po porodzie w ogóle nie są, ufff :)

wyłączam komputerek i biegnę do łóżka :) :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #346183 przez maja1982
słowiczek - bardzo fajny artykuł!!niesamowite jest to ze potrafią zoperować w brzuchu maleństwo ważące 400g :ohmy: :ohmy: i dziękuję Bogu za zdrowego LOLUNIA :)

mała - no spróbujemy sie jeszcze trochę pokarmić!zobaczymy jak długo nam sie uda!!??lolek raczej do chudzielców nie nalezy bo juz pewnie z 9 kg waży!!ale cycki z kuraka to było moje częste jedzenie - dobrze ze mogę jeść ryby bo bym padła chyba!!

ja jeszcze nie dostałam @ matko to już 1,5 roku :) az sie boję co będzie po takiej przerwie :dry:

loluś jadł dzisiaj ze mną łososia takiego an parze - wcinał az miło - ale on jest wszystkożerny normalnie trzęsie sie jak widzi jedzenie :)

zmykam dobrej nocki :)
12 lata 8 miesiąc temu #346192 przez bewipo
Mała Anitka też tak przebiera nóżkami, jak się ją trzyma :D Śmiesznie to wygląda, zwłaszcza jak jej się motorek włączy w nóżkach ;) :D
I też waży 7 kg i wszyscy mówią, że pucusia, a nie że za szczupła, więc się nie przejmuj :)

Maja ja też @ jeszcze nie dostałam i tez się boję co będzie, jak będzie o ile w ogóle będzie :D :D :D
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346200 przez pati-m
Witam pierwsza :)
Melduję, że jest godzina 5.23. Wiem, wiem, masakrycznie wcześnie, ale właśnie siedzę, popijam herbatkę i za 20min. wychodzę do pracy.
Kacpero chyba wyczuł, że mama się źle czuje, bo zasnął o 20.30 i śpi do tej pory :lol: :kiss:

Miłego dnia wszystkim życzę :kiss:

No i oczywiście EMI - STO LATEK STARSZACZKU!!! :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #346215 przez angie1713
Witam się i ja :)
U nas fajna noc 2 krótkie pobudki na jedzenie.Spałyśmy do 7.10.
Teraz czas na kawkę wczoraj wszystko posprzątałam . :)
Emi wszystkiego Najlepszego Kochana :kiss: :kiss: :kiss:

Maja a może Karolka ten łosoś uczula w sumie teraz to ciężko stwierdzić jak mówisz że on wszystkożerny :)A niestety u takiego dziecka powinno się wprowadzać 1 produkt na kilka dni .Ja jak przestałam karmić to i Nadia się bardzo dobrze czuje i nie ma uczuleń ale ja już przestałam karmić bo chuda jak patyk i słabo mi się robiło :dry: Loluś to kawał chłopa :)

Pati to teraz na ranki chyba lepiej szybciej w domu i coś jeszcze można zrobić :)

Gwareczki liżące super uśmiałam się :)
I Emi super dziewczynka :)
12 lata 8 miesiąc temu #346217 przez monika1984lodz
Dzien dobry :)

Noc calkiem, calkiem poa rzucajaca sie Emi w lozeczku przez sen.Odkopywala sie co piec minut.
w spiworku spac nie chce.

Lolus znowu Cie obsypalo :( witaj w klubie razem z Emi :(

Emi robi bunt i jesc nie bedzie ....

Emilko sto lat kruszynko :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #346222 przez kasia79
Dzień dobry, dzisiaj piękny słoneczny dzień, nocka spokojna Ami spała od 21 do 5, póżniej małe papu i spała do 7.30 musiałam ją obudzić żeby zawieźć Kacpra do szkoły, żal było bo tak słodko spała.
12 lata 8 miesiąc temu #346224 przez kasia79
Właśnie EMILKA STO LAT KRUSZYNKO!!!!
12 lata 8 miesiąc temu #346232 przez megi2501
Emilko żyj nam zdrowo- kolorowo :kiss:

Kochane uciekam, bo padam. Wstawałam dziś z 2000000razy- co chwilę przez sen kwiąkała. Gorączki brak- może faktycznie to zęby idą :dry:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346244 przez maja1982
Dzien dobry!!

U nas noc nawet nawet 2 pobudki!!także nie jest źle!

Emi - sto lat :kiss:

angie - to nie łosoś jadł już wcześniej!!ja bardziej myśle że to święta jeszcze wychodzą bo jadłam ciasta itp. Bo w sumie na początku karmienia miłąm bardzo rygorystyczną dietę potem mi kazała stopniowo wprowadzać nowe rzeczy i jadłam już prawie wszytko, a od jakiegoś czasu lolek znowu ma kaszkę na buzi i rączkach wiec wracam do początku!ale tez pomału będę go odstawiać - teraz jeszcze te 10 dni żeby dowiedzieć sie od czego to uczulenie!1potem wprowadzę mu już mm

Nunka - mam nadz.ze szybciutko krosteczki zejdą!monia ty przynajmniej wiesz po czym małą wysypało?!ja to trochę luźno podeszłam do sprawy i teraz są efekty!! :(

chylę czoła pyśce i angie - które sie nie złamały i cały czas trzymały dietę :)

megi - współczuje nocy - kurcze może to faktycznie ząbki, dziewczyny tak opisywały noce jak ich dzieciaczka zebulki szły!!

kasia -zazdroszczę pogody - u nas padał rano śnieg!!ale u was to zawsze najcieplej :)

dzieć zasnął ale męczył sie przokrutnie - ja śniadanko i kawka
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka