- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346165 przez slowiczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,11...__Ma_pani_wybor.html
bardzo fajny wywiad, przeczytajcie sobie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,11...__Ma_pani_wybor.html
bardzo fajny wywiad, przeczytajcie sobie
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346178 przez ewelinaa
Mgiełka - gratulacje rocznicy
Gosia - śliczne te Twoje dzieciaki
Pyśka - Franuś w stolycy super, a kąpiel w misce wymiata
Z tym czworakowaniem/raczkowaniem to aż się boję - już teraz przemieszcza się tak śmiesznie po całym pokoju podskakując na pupie a jak zacznie raczkować to chyba na minutę nie usiądę
I dziś w końcu przekonała się do flipsów - dałam jej takiego długiego i zmemlała połowę
Idę spać.
Dobranoc Kobietki
Gosia - śliczne te Twoje dzieciaki
Pyśka - Franuś w stolycy super, a kąpiel w misce wymiata
Z tym czworakowaniem/raczkowaniem to aż się boję - już teraz przemieszcza się tak śmiesznie po całym pokoju podskakując na pupie a jak zacznie raczkować to chyba na minutę nie usiądę
I dziś w końcu przekonała się do flipsów - dałam jej takiego długiego i zmemlała połowę
Idę spać.
Dobranoc Kobietki
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346180 przez Mała
Pyśkaaa jak ja cię rozumiem z tą @. Myślałam,że będzie po kolejnym porodzie słabsza, krótsza i mniej bolesna (tak mi jakaś kobieta powiedziała), a tu d...pa. Jest jeszcze bardziej bolesna, a drugi dzień to mam taki, że leje się jak z zarżniętej świni, ostatnio tylko tego dnia 8 podpasek zużyłam.
Maja no dieta jeszcze bardziej restrykcyjna jak moja, ale jak chcesz karmić to dasz radę. Mnie ostatnio wszyscy namawiają na to, żebym przestała karmić piersią, bo się męczę tą dietą, a i Ola za szczupła
Dobranoc mamuśki.
Maja no dieta jeszcze bardziej restrykcyjna jak moja, ale jak chcesz karmić to dasz radę. Mnie ostatnio wszyscy namawiają na to, żebym przestała karmić piersią, bo się męczę tą dietą, a i Ola za szczupła
Dobranoc mamuśki.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346183 przez maja1982
słowiczek - bardzo fajny artykuł!!niesamowite jest to ze potrafią zoperować w brzuchu maleństwo ważące 400g i dziękuję Bogu za zdrowego LOLUNIA
mała - no spróbujemy sie jeszcze trochę pokarmić!zobaczymy jak długo nam sie uda!!??lolek raczej do chudzielców nie nalezy bo juz pewnie z 9 kg waży!!ale cycki z kuraka to było moje częste jedzenie - dobrze ze mogę jeść ryby bo bym padła chyba!!
ja jeszcze nie dostałam @ matko to już 1,5 roku az sie boję co będzie po takiej przerwie
loluś jadł dzisiaj ze mną łososia takiego an parze - wcinał az miło - ale on jest wszystkożerny normalnie trzęsie sie jak widzi jedzenie
zmykam dobrej nocki
mała - no spróbujemy sie jeszcze trochę pokarmić!zobaczymy jak długo nam sie uda!!??lolek raczej do chudzielców nie nalezy bo juz pewnie z 9 kg waży!!ale cycki z kuraka to było moje częste jedzenie - dobrze ze mogę jeść ryby bo bym padła chyba!!
ja jeszcze nie dostałam @ matko to już 1,5 roku az sie boję co będzie po takiej przerwie
loluś jadł dzisiaj ze mną łososia takiego an parze - wcinał az miło - ale on jest wszystkożerny normalnie trzęsie sie jak widzi jedzenie
zmykam dobrej nocki
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346192 przez bewipo
Mała Anitka też tak przebiera nóżkami, jak się ją trzyma Śmiesznie to wygląda, zwłaszcza jak jej się motorek włączy w nóżkach
I też waży 7 kg i wszyscy mówią, że pucusia, a nie że za szczupła, więc się nie przejmuj
Maja ja też @ jeszcze nie dostałam i tez się boję co będzie, jak będzie o ile w ogóle będzie
I też waży 7 kg i wszyscy mówią, że pucusia, a nie że za szczupła, więc się nie przejmuj
Maja ja też @ jeszcze nie dostałam i tez się boję co będzie, jak będzie o ile w ogóle będzie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346200 przez pati-m
Witam pierwsza
Melduję, że jest godzina 5.23. Wiem, wiem, masakrycznie wcześnie, ale właśnie siedzę, popijam herbatkę i za 20min. wychodzę do pracy.
Kacpero chyba wyczuł, że mama się źle czuje, bo zasnął o 20.30 i śpi do tej pory
Miłego dnia wszystkim życzę
No i oczywiście EMI - STO LATEK STARSZACZKU!!!
Melduję, że jest godzina 5.23. Wiem, wiem, masakrycznie wcześnie, ale właśnie siedzę, popijam herbatkę i za 20min. wychodzę do pracy.
Kacpero chyba wyczuł, że mama się źle czuje, bo zasnął o 20.30 i śpi do tej pory
Miłego dnia wszystkim życzę
No i oczywiście EMI - STO LATEK STARSZACZKU!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez pati-m.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346215 przez angie1713
Witam się i ja
U nas fajna noc 2 krótkie pobudki na jedzenie.Spałyśmy do 7.10.
Teraz czas na kawkę wczoraj wszystko posprzątałam .
Emi wszystkiego Najlepszego Kochana
Maja a może Karolka ten łosoś uczula w sumie teraz to ciężko stwierdzić jak mówisz że on wszystkożerny :)A niestety u takiego dziecka powinno się wprowadzać 1 produkt na kilka dni .Ja jak przestałam karmić to i Nadia się bardzo dobrze czuje i nie ma uczuleń ale ja już przestałam karmić bo chuda jak patyk i słabo mi się robiło Loluś to kawał chłopa
Pati to teraz na ranki chyba lepiej szybciej w domu i coś jeszcze można zrobić
Gwareczki liżące super uśmiałam się
I Emi super dziewczynka
U nas fajna noc 2 krótkie pobudki na jedzenie.Spałyśmy do 7.10.
Teraz czas na kawkę wczoraj wszystko posprzątałam .
Emi wszystkiego Najlepszego Kochana
Maja a może Karolka ten łosoś uczula w sumie teraz to ciężko stwierdzić jak mówisz że on wszystkożerny :)A niestety u takiego dziecka powinno się wprowadzać 1 produkt na kilka dni .Ja jak przestałam karmić to i Nadia się bardzo dobrze czuje i nie ma uczuleń ale ja już przestałam karmić bo chuda jak patyk i słabo mi się robiło Loluś to kawał chłopa
Pati to teraz na ranki chyba lepiej szybciej w domu i coś jeszcze można zrobić
Gwareczki liżące super uśmiałam się
I Emi super dziewczynka
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #346217 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Noc calkiem, calkiem poa rzucajaca sie Emi w lozeczku przez sen.Odkopywala sie co piec minut.
w spiworku spac nie chce.
Lolus znowu Cie obsypalo witaj w klubie razem z Emi
Emi robi bunt i jesc nie bedzie ....
Emilko sto lat kruszynko
Noc calkiem, calkiem poa rzucajaca sie Emi w lozeczku przez sen.Odkopywala sie co piec minut.
w spiworku spac nie chce.
Lolus znowu Cie obsypalo witaj w klubie razem z Emi
Emi robi bunt i jesc nie bedzie ....
Emilko sto lat kruszynko
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346244 przez maja1982
Dzien dobry!!
U nas noc nawet nawet 2 pobudki!!także nie jest źle!
Emi - sto lat
angie - to nie łosoś jadł już wcześniej!!ja bardziej myśle że to święta jeszcze wychodzą bo jadłam ciasta itp. Bo w sumie na początku karmienia miłąm bardzo rygorystyczną dietę potem mi kazała stopniowo wprowadzać nowe rzeczy i jadłam już prawie wszytko, a od jakiegoś czasu lolek znowu ma kaszkę na buzi i rączkach wiec wracam do początku!ale tez pomału będę go odstawiać - teraz jeszcze te 10 dni żeby dowiedzieć sie od czego to uczulenie!1potem wprowadzę mu już mm
Nunka - mam nadz.ze szybciutko krosteczki zejdą!monia ty przynajmniej wiesz po czym małą wysypało?!ja to trochę luźno podeszłam do sprawy i teraz są efekty!!
chylę czoła pyśce i angie - które sie nie złamały i cały czas trzymały dietę
megi - współczuje nocy - kurcze może to faktycznie ząbki, dziewczyny tak opisywały noce jak ich dzieciaczka zebulki szły!!
kasia -zazdroszczę pogody - u nas padał rano śnieg!!ale u was to zawsze najcieplej
dzieć zasnął ale męczył sie przokrutnie - ja śniadanko i kawka
U nas noc nawet nawet 2 pobudki!!także nie jest źle!
Emi - sto lat
angie - to nie łosoś jadł już wcześniej!!ja bardziej myśle że to święta jeszcze wychodzą bo jadłam ciasta itp. Bo w sumie na początku karmienia miłąm bardzo rygorystyczną dietę potem mi kazała stopniowo wprowadzać nowe rzeczy i jadłam już prawie wszytko, a od jakiegoś czasu lolek znowu ma kaszkę na buzi i rączkach wiec wracam do początku!ale tez pomału będę go odstawiać - teraz jeszcze te 10 dni żeby dowiedzieć sie od czego to uczulenie!1potem wprowadzę mu już mm
Nunka - mam nadz.ze szybciutko krosteczki zejdą!monia ty przynajmniej wiesz po czym małą wysypało?!ja to trochę luźno podeszłam do sprawy i teraz są efekty!!
chylę czoła pyśce i angie - które sie nie złamały i cały czas trzymały dietę
megi - współczuje nocy - kurcze może to faktycznie ząbki, dziewczyny tak opisywały noce jak ich dzieciaczka zebulki szły!!
kasia -zazdroszczę pogody - u nas padał rano śnieg!!ale u was to zawsze najcieplej
dzieć zasnął ale męczył sie przokrutnie - ja śniadanko i kawka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez maja1982.
Moderatorzy: ilona