BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #354894 przez slowiczek
Magda, to miłego seansiku :woohoo: myślałam, że jak będę z małą w domu to będę na bieżąco z serialami a prawie nic nie oglądam bo nie mam czasu :(
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #354897 przez Mała
Dziewczyny karmiące mm ile ml wypijają maluchy? Co 3h karmicie, samym mlekiem czy z kaszkami?
12 lata 8 miesiąc temu #354904 przez monika1984lodz
Mala ja samo mleko daje :) zjada okolo 120 ml

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #354905 przez Agusia83
Dziewczyny, macie 10000% racje...tez chetnie bym mu nakopala do tylka... :angry:

Emi cos nie mogla zasnac, na szczescie po 20 juz nynala :laugh: dzis bylo troszke lepiej z tym jojceniem...kurcze, niech juz te zeby wyjda...

Jagodko, ale z Ciebie slicznosci :lol: faktycznie...Ty sie nic nie zmieniasz, tylko rosniesz :laugh: a uroda wciaz olsniewajaca :woohoo:

Mala, nie martw sie...najwidoczniej Ola potrzebuje wiecej papanka..nie smutaj sie, najwazniejsze, by cora byla pojedzona.

Magda, Majeczka musiala byc zachwycona z oragnow :laugh: Ja tez lece ogladac zalegle odcinki "Julki"

Mala, Emi na jedno posiedzenie wypija od 150 do 230ml mm :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #354912 przez Mała
Dzięki dziewczyny :) Emilka no ładnie jesz,Ola od 80-120ml.
12 lata 8 miesiąc temu #354915 przez magda79
no to po seansie odc 10ty zaliczony :silly:
12 lata 8 miesiąc temu #354930 przez iwonaNAVI
Mala moja zjada 180 na noc 210 ml
nie co 3 godz wychodzi to roznie...bo teraz zasypia przy mleku mniej wiecej tak
7 -mleko
10-11 mleko albo kaszka
12-13 obiad
16-17 mleko
20 mleko

jak miala smoka nie jadla mi tyle ale ja tam sie akurat z tego ciesze bo teraz je wiecej mleczka
12 lata 8 miesiąc temu #354931 przez gosia2324
Koniec pakowania, matko kolejna torba z niczego wyszla :dry:

Az sie boje co będzie jak będziemy lecieć do Anglii, zwłaszcza ze możemy zabrać tylko 3 torby po 10 kg :ohmy: :cheer:

Slowiczku widzisz jak szybko dowód sie znalazł :) A ł dosta znaleźne ??? :silly:

Mala Ty karmisz Ole mlekiem co 3godz plus obiad,deser i kaszka???

Jagoda je cycka rano,wieczorem i raz albo 2 w nocy,
w ciagu dnia raczej nie.

Ja tez bym chciała pokarmić do roku,sprawia mi to przyjemność, ale zobaczymy jak będzie.
Wiem ze z miesiąca na miesiąc będzie co raz trudniej, bo dziecko jest co raz bardziej świadome i ciężej będzie rozstać sie z cycem :blink:
Kube to ja odstawiłam jak miał 9 miesięcy, a z Jogo będzie tak ze to ona mnie musi odstawić :) Jak to ma byc moje ostatnie karmienie dziecka w zyci to bede ja karmila do 18 stki :woohoo: :S
12 lata 8 miesiąc temu #354933 przez Agusia83
Dziewczynki lece spac...

Gosia, milego wyjazdu :laugh: oby wszystkie torby do samochodu sie zmiescily :silly:
12 lata 8 miesiąc temu #354940 przez gosia2324
LEce i ja :)

Biorę kompa, zajrzę do Was :)

Jutro kierunek Kraków i Jasienica :)
12 lata 8 miesiąc temu #354944 przez slowiczek
nie dostał znaleźnego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

szczęśliwej, spokojnej podróży Gosia :) :kiss:

ja w dzień karmię cycem 3 razy, na noc i w nocy ze 2 razy :S
a wczoraj jak mnie nie było dostała pierwszy raz w życiu MM, bo nie miałam czasu odciągnąć pokarmu i myślałam, że może będzie trawić dłużej niż moje mleko i będzie trochę spokoju w nocy - ale gdzie tam :dry: zjadła 210 ml, a jak wróciłam do domu rzuciła się na mnie wygłodniała i jadła 3 razy w nocy, mały obżarciuch !!!!!!!!!!

kurde wiem, że to głupie ale cały czas mam wyrzuty sumienia, że nie upilnowałam Natalki i spadła mi dziś z tego łóżka :( :( :(
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354950 przez beti
Cześć laski :)
U nas chłodno, ale slonecznie :)
Słowiczek nie obwiniaj się, mi dziś Fifi grzmotnął buzią centralnie w piasek, siedzieliśmy na plaży, Fifi na środku kocyka, ale Salsa (pies) podwinęła koc i nie zdążyłam go poprawić a Fifi stwierdził, że woli bryknąć na brzuch i poleciał na piasek. Całą buzię miał w piasku :( ale szczerze mówiąc to go nie ruszyło, za to wycieranie buzi już tak...płacz był straszny...:(
Aha i muszę się pochwalić, z gadaniem idzie jak burza...od wczoraj do M. Mówi TATA :D
:*
No i chyba era zębów nadeszła, bo ma delikatną biegunkę, 37,7, słabo śpi i rączki cały czas w buzce :(
My jeszcze walczymy i karmimy....tylko wieczornego cyca zastapilismy kaszką... Czyli je rano, czasem późnym popołudniem i 2-3 razy w nocy...
12 lata 8 miesiąc temu #354967 przez beti
Witam pierwsza.....
Fifi się nam co godzinę budził i kategorycznie żądał cycka.... Żadne smoczki i herbatki nie wchodziły w grę....a co nietypowe dla niego budził się z płaczem :(
Chyba cały ośrodek nas słyszał...
12 lata 8 miesiąc temu #354971 przez magda79
druga :)

Słowiczku nie obwiniaj sie...wiem wiem każda mama ciągle o tym mysli, ale najwazniejsze, że nic Natalci sie nie stało i ze było nisko...nasze maluchy teraz takie wiercipietki!!!!!

u nas przewijanie to nie lada wyczyn!!!!wierci sie i przekręca we wszystkie strony świata...czasem uda sie go czyms zabawić na chwilke...dam mu cos do zabawy...i się udaje :)

Beti hmmm to rzeczywiście wyglada na ząbki...no i gratulujemy kolejnego słowa :lol:
TATA pewnie baaardzooo dumny!!!!!!!!!!

miłego dzionka:)

Gosia szczęśliwej podróży...daj znać....a czy to Jasienica koło Bielska??hm pewnie nie ale jakby to niedaleko nas :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #354974 przez iwonaNAVI
Witam trzecia :)

Slowiczku tak prawde mowiac to dopiero rozpoczna sie upadki siniaki itp...niech tylko maluchy zaczna biegec

Fifkowi gratulujemy nowego slowa :)

Gosia szczesliwej drogi
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży