- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365573 przez magda79
A właśnie miałam pytać ostatnio...jak zachowują się Wasze dzieciaki przy zmianie pieluchy????
Bo u nas istny cyrk....Domi od razu myk i na brzuch...chyba, ze uda mi się go czymś zainteresować,dać mu zabawke to chwilke ją pogryzie i rachu ciachu zmieniam...
Bo u nas istny cyrk....Domi od razu myk i na brzuch...chyba, ze uda mi się go czymś zainteresować,dać mu zabawke to chwilke ją pogryzie i rachu ciachu zmieniam...
Temat został zablokowany.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365576 przez fanka
czesc lasencje!!
Juleńka, domiś sto lat szkraby kochane!!!
ale dziś miałam dzień- dopiero mam czas żeby do Was napisać, bo dziś to nawet na d...e sobie 5 min nie siadłam!!!
dziś "stałam" się na chwilę podwójną mamą miałam cały dzień pod opieką 7-mio letniego bratanka. zalizyliśmy plac zabaw, lody, granie w piłkę na ogrodzie itp i tak cały dzień! jak młody spał to wciągnełam tobiasza do robienia babeczek żeby on miał zajęcie , a ja chciałam coś zrobić bo jutro mamy gości więc i jeszcze pieczenie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Juleńka, domiś sto lat szkraby kochane!!!
ale dziś miałam dzień- dopiero mam czas żeby do Was napisać, bo dziś to nawet na d...e sobie 5 min nie siadłam!!!
dziś "stałam" się na chwilę podwójną mamą miałam cały dzień pod opieką 7-mio letniego bratanka. zalizyliśmy plac zabaw, lody, granie w piłkę na ogrodzie itp i tak cały dzień! jak młody spał to wciągnełam tobiasza do robienia babeczek żeby on miał zajęcie , a ja chciałam coś zrobić bo jutro mamy gości więc i jeszcze pieczenie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365587 przez fanka
magda powiem ci, że całkiem , całkiem- choć ciężko!!! wszystkim "naszym" podwójnym i potrójnym mamom należą się gratulacje i podziw bo jak jeden śpi to drugi coś chce i tak w koło, choć też fajnie, Dawid był zapatrzony w kuzyna i ładnie się z nim bawił.
ogólnie dwoje dzieci dało mi mniej w kość i mniej mnie wkurzyło niż to trzecie- duże dziecko!!!
a poza tym jak niby nie będzie prądu to jak będę siedzieć na forum???
a poprawiam sobie humor oglądając najnowsze zdjęcia młodego bo zgrałam a nawet nie miałam kiedy oglądnać i wam pokaże- a co!!! znów będę się chwalić
ogólnie dwoje dzieci dało mi mniej w kość i mniej mnie wkurzyło niż to trzecie- duże dziecko!!!
a poza tym jak niby nie będzie prądu to jak będę siedzieć na forum???
a poprawiam sobie humor oglądając najnowsze zdjęcia młodego bo zgrałam a nawet nie miałam kiedy oglądnać i wam pokaże- a co!!! znów będę się chwalić
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez fanka.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 7 miesiąc temu #365594 przez Mała
Madzia u nas też zaczyna się robić "wesoło" przy przebieraniu pampersa, ale Ola próbuje siadać, albo szarpie pampersa.
Fanka no to próbę przeszłaś, a tak serio wcale nie jest tak źle. Nie mówię, że jest łatwo, ale maluchy patrzą jak w obrazek na starsze rodzeństwo i całkiem fajnie się sobą zajmują.
Fanka no to próbę przeszłaś, a tak serio wcale nie jest tak źle. Nie mówię, że jest łatwo, ale maluchy patrzą jak w obrazek na starsze rodzeństwo i całkiem fajnie się sobą zajmują.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365595 przez slowiczek
Iwona, no to było niedawno bo Natalcia była już na świecie, i to było wieczorem, no i latało sobie, obniżało się, zapalały się światła, to na pewno nie był samolot, zresztą później chciałam zobaczyć sobie filmiki na youtubie jak ludzie wrzucają UFO i dokładnie to samo nagrywali w różnych częściach świata więc coś w tym jest
Magda - u nas to samo przy zmianie pieluchy zawsze muszę jej dać jakąś zabawkę, albo drugiego pampersa do zabawy, ewentualnie mały pomocnik trzyma chusteczki
Iwona, no to było niedawno bo Natalcia była już na świecie, i to było wieczorem, no i latało sobie, obniżało się, zapalały się światła, to na pewno nie był samolot, zresztą później chciałam zobaczyć sobie filmiki na youtubie jak ludzie wrzucają UFO i dokładnie to samo nagrywali w różnych częściach świata więc coś w tym jest
Magda - u nas to samo przy zmianie pieluchy zawsze muszę jej dać jakąś zabawkę, albo drugiego pampersa do zabawy, ewentualnie mały pomocnik trzyma chusteczki
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365596 przez bewipo
Witam.
Buziaczki dla dzisiejszych 8-miesieczniaków.
Magda u nas dokładnie taki sam cyrk przy zmianie pieluch... Ja już nie mam pomysłu na tą moją wiercidupkę... A ostatnio spadła mi z przewijaka do łóżeczka, na szczęście na tyłek, więc przewijak został zlikwidowany. A odwróciłam tylko wzrok żeby wziąć chusteczkę. Teraz mi się kula po całym tapczanie przy przewijaniu.
Fanka to miałaś dzień I oczywiście jutro m niech odkurza, a nie Ty!!
Buziaczki dla dzisiejszych 8-miesieczniaków.
Magda u nas dokładnie taki sam cyrk przy zmianie pieluch... Ja już nie mam pomysłu na tą moją wiercidupkę... A ostatnio spadła mi z przewijaka do łóżeczka, na szczęście na tyłek, więc przewijak został zlikwidowany. A odwróciłam tylko wzrok żeby wziąć chusteczkę. Teraz mi się kula po całym tapczanie przy przewijaniu.
Fanka to miałaś dzień I oczywiście jutro m niech odkurza, a nie Ty!!
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29