- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu #131064 przez slowiczek
Agusia, oj dużo by tu opowiadać...generalnie chodzi o sprawy rodzinne, Tata mnie zdenerwował bardzo, nie poinformował mnie odpowiednio wcześnie o jednej sprawie i zrobiło się zamieszanie, takie tam...już ochłonęłam 
a poza tym mój Ł. wyjeżdza na koniec świata w poniedziałek, na 2 tygodnie - to też mnie trochę stresuje...z nim czuję się bezpiecznie, mam nadzieję, że Natalia będzie grzeczna podczas nieobecności Taty

a poza tym mój Ł. wyjeżdza na koniec świata w poniedziałek, na 2 tygodnie - to też mnie trochę stresuje...z nim czuję się bezpiecznie, mam nadzieję, że Natalia będzie grzeczna podczas nieobecności Taty
Temat został zablokowany.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #131074 przez beti
Mysza, a zapisałaś się na szkołę rodzenia?? Mi jakoś ta szkoła łagodzi stresy... poza tym skoro moja siostra panikara, która nawet na widok igły czy pająka mdleje a dała radę to my też damy radę
)
Słowiczek, no to nie zazdroszczę, mojego ostatnio nie było 3 dni a mi już było źle...no cóż masz nas, a czas szybko zleci

Słowiczek, no to nie zazdroszczę, mojego ostatnio nie było 3 dni a mi już było źle...no cóż masz nas, a czas szybko zleci

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #131082 przez Agusia83
Slowiczku, dobrze, ze ochlonelas...wiem, ze nie da sie wyeliminowac stresow, ale musimy zwazac na nasze pociechy!!!!
A czas bez tatusia dzidziusia zleci migiem, zobaczysz....bedziesz tesknic, ale za to po powrocie nie bedziecie mogli sie od siebie oderwac
hihihi
A czas bez tatusia dzidziusia zleci migiem, zobaczysz....bedziesz tesknic, ale za to po powrocie nie bedziecie mogli sie od siebie oderwac

- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #131084 przez mYSZA
Beti my mamy indywidualną szkołę rodzenia;) moja bliska koleżanka jest świetna położna i robi nam zajęcia;P ale ona właśnie ma stosunek taki, że w szkołach rodzenia niepotrzebnie napawają optymizmem i trzeba mówić jak jest naprawdę, żeby się oswoić i w kulminacyjnym momencie nie denerwować. Coś w tym jest uważam... dziś mi przyniosła na pocieszenie kilogram truskawek:P
ja bym 2 tygodnie bez męża nie wytrzymała;P mam problem jak dwa dni go nie ma- zawsze raczej razem jeździliśmy, a teraz ja nie mogę to tak dziwnie. Poza tym jakby się coś działo to nie mamy rodziny w Poznaniu wiec nie miałby mnie kto do szpitala zawieść...
Marta gratuluję ukonkretnienia sytuacji i umowy!
ja bym 2 tygodnie bez męża nie wytrzymała;P mam problem jak dwa dni go nie ma- zawsze raczej razem jeździliśmy, a teraz ja nie mogę to tak dziwnie. Poza tym jakby się coś działo to nie mamy rodziny w Poznaniu wiec nie miałby mnie kto do szpitala zawieść...
Marta gratuluję ukonkretnienia sytuacji i umowy!

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #131116 przez gosia2324
Witam 
Mały śpi mąz na dyżurze aż do poniedziałku
Juz mi ciężko zostawać samej z małym w domu na 2 dni... ale musimy sobie poradzic
Marta GRATULUJE !! Krok na przód
Wiecie co?
Układałam dziś ciuszki dla Jagódki i maż mnie pytał czy napewno bedziemy mieli jedna córke
Wkleje kilka z nich.
Duzo sie tego nazbierało, niech zyje allegro, ale juz dosc

Mały śpi mąz na dyżurze aż do poniedziałku

Juz mi ciężko zostawać samej z małym w domu na 2 dni... ale musimy sobie poradzic

Marta GRATULUJE !! Krok na przód

Wiecie co?
Układałam dziś ciuszki dla Jagódki i maż mnie pytał czy napewno bedziemy mieli jedna córke

Wkleje kilka z nich.
Duzo sie tego nazbierało, niech zyje allegro, ale juz dosc

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #131131 przez mYSZA
o kurcze Gosia dużo tego! ale te sukieneczki- cuuuuuddoooowwwwnnneee!!
a słuchajcie, któraś z Was wklejała to link do aukcji z koszulkami z nadrukiem dla tatusiów-my may niedługo rocznicę tez bycia razem- będzie już 4 lata a potem dzień ojca i wsumie fajny pomysł
a słuchajcie, któraś z Was wklejała to link do aukcji z koszulkami z nadrukiem dla tatusiów-my may niedługo rocznicę tez bycia razem- będzie już 4 lata a potem dzień ojca i wsumie fajny pomysł

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #131133 przez Marta M
Dziekuje, podpisalismy umowe kredytowa, ale teraz zeby uruchomic kredyt kolejne zalatwiania: umowa wstepna z deweloperem (juz notarialna), kilka przelewow, potem pani deweloper dostanie pieniazki i podpiszemy umowe kupna sprzedazy, jeszcze troche to zajmie zanim bedziemy mogli wejsc z robota na budowe...i my chcemy do konca lipca sie tam wprowadzic, ciemno to widze, ale trza wierzyc ze bedzie dobrze 
gosia ile rzeczy Ty masz, jestem pod wrazeniem, sliczne
My jutro z mezem sie wybieramy na kolejne zakupy dla malej..no i rozgladnac sie po meblach, plytkach, itd

gosia ile rzeczy Ty masz, jestem pod wrazeniem, sliczne

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #131189 przez slowiczek
gosia - ubranka super i całkiem ich sporo 
Marta - fajnie, że już jakiś krok do przodu
dacie radę z tymi wszystkimi formalnosciami
!
my właśnie byliśmy na spacerze i lodach i dobrze mi to zrobiło...lepiej się czuję, zresztą na dworze jest tak chłodno przyjemnie
co do wyjazdu Mojego to peeewnie, że zleci raz dwa tym bardziej, że mam mnóstwo nauki więc nie będę się nudzić ale teraz jestem wrażliwa jeszcze bardziej niż zawsze na takie rozłąki...jak jechał na erasmusa na pół roku to płakałam przez 3 dni
a z perspektywy czasu to był super czas dla nas dwojga, tęsknota wzmaga uczucie, odliczanie do kolejnych spotkań itd

Marta - fajnie, że już jakiś krok do przodu

my właśnie byliśmy na spacerze i lodach i dobrze mi to zrobiło...lepiej się czuję, zresztą na dworze jest tak chłodno przyjemnie

co do wyjazdu Mojego to peeewnie, że zleci raz dwa tym bardziej, że mam mnóstwo nauki więc nie będę się nudzić ale teraz jestem wrażliwa jeszcze bardziej niż zawsze na takie rozłąki...jak jechał na erasmusa na pół roku to płakałam przez 3 dni

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez slowiczek.
Moderatorzy: ilona