BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #137940 przez Agusia83
Oj widze, ze dzis len kroluje :laugh: nie dosc, ze ja mam totalnego lenia, to moj szkrab rowniez :laugh: Nic mi sie nie chce robic. Na szczescie zupke juz ugotowalam i zdarzylam zjesc, kotleciki opanierowane a ziemniaki oskrobane..musialam smiesznie wygladac w tych za duzych rekawiczkach...do tego grule lataly po kuchni bo wyslizgiwaly mi sie z rak :silly: haha..

Bewipo, Monia piekne brzucholki :lol:
Mnie to sie wydaje, ze my coraz ladniejsze jestesmy z tymi brzuszkami a nie jak pisala Basia brzydsze...
Basiu bo w ciazy dopiero ujawnia sie nasza kobiecosc i wszystkie zaokraglenia :laugh: tak wiec nie gadaj glupst...ok? bo dostaniesz lanie... :silly: Na pewno bedziesz najukochansza mama dla Twego dzidziusia...

Pati, widze, ze obie bedziemy w sobote balowac na weselach :woohoo: dzieci beda roztanczone..haha..a fryzurka na pewno przypadnie do gustu mezowi!!
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #137945 przez monika1984lodz
dziewuszki ktoras z Was pisala kiedys, ze ma w telefonie aplikacje odliczajaca dni do porodu i kalendarz ciazy.Szukam w necie czegos takiego i nie moge znalezc...
prosze o pomoc :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #137949 przez Mała
Dziewczyny brzucholki super :)

Gosia i ja życzę wszystkiego naj :)

A ja się w weekend wzięłam i posortowałam ubranka i naszykowałam mamie do prania te na 62 i 68.

Kobiety macie przekichane z tymi egzaminami, mnie by się już nie chciało. Ja zaraz po skończeniu studiów ślubowałam i zaszłam w ciążę, tak po kolei. A prawa cywilnego nie zazdroszczę po stokroć :P
13 lata 8 miesiąc temu #137951 przez pati-m
Agusia - ja tylko śmigam na ślub :) Ale po uroczystości na pewno gdzieś z moimi pozostałymi babami skoczymy :)

Monika - ja zainstalowałam sobie na komputerze coś takiego www.pampers.pl/pl_PL/PregnancyWidget :) Nie wiem, czy dokładnie o to Ci chodzi. A jesli ktoś by miał jakąś aplikację na telefon, to też chętnie skorzystam :)
13 lata 8 miesiąc temu #137961 przez monika1984lodz
Pati wlasnie sobie zainstalowalam ten kalendarz pampers :) jeszcze szukam tego a telefon

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #137962 przez slowiczek
ja pisałam o aplikacji na telefon, z tym, że to jest dla telefonów z Androidem...jeśli któraś z Was ma, to polecam, jest w Android Markecie i nazywa się "Asystent Ciążowy" :)
o tak to wygląda : www.dzieciowo.pl/2010/01/asystent-ciazow...by-dzieciowo-mi.html

ej, prawo cywilne jest super :) pisałam pracę licencjacką z cywilnego :)
13 lata 8 miesiąc temu #137966 przez monika1984lodz
dziekuje slowiczku :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #137980 przez basia89
wiem że głupotki pisze :( ale już przestaje :) humor wrócił odrazu po obiadku :blush: hmm może to z głodu :P hehe :) też muszę iść do fryzjera, ale szczerze to nie lubię, bo zawsze sobie wyobrażam że ona tymi nożyczkami to zabić mnie chce albo chociaż oszpecić :P
13 lata 8 miesiąc temu #137985 przez bewipo
Hehe, basia to poszukaj jakiegoś fajnego fryzjera. Ja długo szukałam takiego z którego naprawdę będę zadowolona, ale znalazłam super babeczkę. Co prawda do innego miasta muszę jechać, ale warto :)
13 lata 8 miesiąc temu #138043 przez pati-m
Poczytałam sobie troszkę czerwcóweczki i aż mi się łezka w oku zakręciła :) Niektóre już mają swoje maleństwa przy sobie :) Wklejają fotki cudownych kruszynek :) Ech... Jeszcze troszkę i my też będziemy takie szczęśliwe :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #138111 przez monika1984lodz
nie no takie siedzenie w domu mnie dobija normalnie...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #138135 przez fanka
ja też łapię depresje przez to siedzenie w domu i brak kontaktu z ludzmi, jednak człowiek to istota społeczna i mimo, że czasem bardzo lubię pobyć sama to teraz już mi to ciąży, , ogólnie nastrój od zeszłego tygodnia do dupy, ciągle jakieś ponure myśli w głowie i każde głupie zdarzenie je podsyca. Już sama jestem na siebie o to zła ale nie zmienia to faktu, że nadal tak jest. Strasznie potrzebuję odpocząć chwilę psychicznie, gdzieś wyjechać, nabrać dystansu ale nie ma takiej możliwości narazie niestety :-( no nic mam tylko nadzieję, że to chwilowe i będzie lepiej.
Przepraszam, musiałam się wyżalić. :-(
13 lata 8 miesiąc temu #138179 przez Pyśkaaaa
babeczki kochane damy radę...:* musimy dać rade :D jak dzieciaczki urodzą nie będziemy miały czasu na nudę...
13 lata 8 miesiąc temu #138184 przez Agusia83
Dziewczyny jak mamy jakies zale i bolaczki to piszmy o nich, ale nie przepraszajmy, ze piszemy...w koncu po to jestesmy na forum by nas wysluchano, pocieszano a czasem by nas ktos ochrzanil :silly:

Fanka, rozumiem Cie, chociaz lubie czasem pobyc sama, to ostatnio wole jak ktos przy mnie jest, z kim moge porozmawiac chociazby o pierdolach...a niestety nie zawsze jest taka mozliwosc...
W ogole, to szkoda, ze wszystkie nie jestesmy z jednego miast...moglybysmy sie spotkac w kupie, pogadac, poplotkowac i sie wesprzec duchowo tak wizualnie :laugh:

Ja rano narzekalam, ze maluch malo dzis ruchliwy, a od 15 tak daje czadu, ze momentami nie wiem jaka pozycje mam wybrac...bo jak leze na lewym boku to cos mi nie pasuje, a na prawym to tak potrafi mnie skopac (chyba go gniote lub uciskam...haha..ale ze mnie mama :silly: )no i musze sie przewracac na lewy bok....szczerze to mi coraz ciezej sie przekrecac na boczki...popoludniu zauwazylam dotykajac brzuszka, ze twardnieje...na szczescie to nie boli, ale dziwne uczucie jest....
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138226 przez gosia2324
bewipo , Monika Śliczne z Was Brzucholki :)

Pyska ,dasz rade zacisnij zeby i nie pokazuj tej babie ze Cie to złości , bo jej pewnie o to chodzi.

Basia, a czy Ciebie ktos ostsnio kopnął w dupsko ? :silly:
Co Ty za głupoty wypisujesz !!!! Masz tak nawet nie myslec.Dlaczego masz byc zla mama ?
Kochasz Malenstwo i to jest najwazniejsze!!!

A ja juz po Kolacji z Mężem :)
A i dziekuje Wam kochane za zyczenia :kiss:
Fajnie bylo posiedzielismy sobie, zjedlismy cos dobrego i oprozmawialismy na spokojnie :)

Jutro czeka mnie ciezki dzien, bo maz idzie rano do pracy i bedzie dopiero w czwartek o 15.00 :( no nic musze dac rade !!!

PA :)

P.S. Dobrze,ze jestescie :) :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży