BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #138575 przez mYSZA
Słowiczek- naprawdę kształtny brzuszek! modelowy!
mój jest zupełnie inny- ja mam poziomom kreskę tam gdzie się kończy macica nad pempkiem, a Ciebie jest piękny równiutki owal!

Janek z nami!
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138579 przez gosia2324
Paletka Gratuluje zatem Synka :)

Kasia ale masz kochanych rodzicow.:) Sama z Brzuchem, to sobie odpoczniesz !!!

Moja mama wziela dzis Kube na spacer wiec lezalam do poludnia, teraz maly spi wiec mam chwile zeby do Was napisac :)
No i czekam na przelew z pracy meza ,,, cos sie nie spiesza, a rachunki czekaja :(

Mala Badz silna, Kamilek napewno po antybiotku lepiej sie poczuje ! :kiss:
A i priosze mi przeslac jedna kielbaske z grila , bo mi jezyk ucieknie nie powiem gdzie ... :P

Słowiczku PIEKNI jestescie :)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138581 przez beti
Słowiczek, brzuszek ślicznusi :-))

Niby wiem, że ze swoim to inaczej, tylko przeraża mnie, że oni mu mówią, tłumaczą a on jakby po złości, wszystko co na swojej drodze napotka to zrzuca, gniecie i w ogóle się nie słucha....mam taki pier...linik w domu przez tą wizytę, że mi się wyć chce :( a dopiero sobie wszystko wysprzątałam :( no i M. ma znów masę rzeczy do naprawy po tym małym :-((
Uwielbiam tego brzdąca, ale jak widziałam jego zmarszczone oczy i taki złośliwy wyraz twarzy jak patrząc w oczy coś niszczy to mnie przerażenie bierze :-((
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138586 przez Pyśkaaaa
to i ja się swoim pochwalę :P mój strój tez nie wyjściowy
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #138587 przez gosia2324
Beti, zachowanie dzieci zalezy od nas, Jak tylko krzyczymy na dziecko to ono jest nerwowe. To nie wina dziecka, ze nest : NIEGRZECZNE".
Przy dziecku trzeba OGROMNEJ Cierpliwosci !!!!
Mi tez czasem jej brakuje, zwlaszcza jak kilka razy prosze o cos Kube, a on tego nie robi,zdarza sie ze z bezsilnosci sie porycze, ale nikt nie obiecywal ze bedzie latwo :blink:
Dzieci nie sa takie jak pokazuja na reklamach :)

Damy RADE !!!!!!
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138590 przez monika1984lodz
Slowiczku piekny zgrabny brzus :)

Beti jest takie powiedzonko "Bąki i dzieci tylko własne są do zniesienia" :P hihi

JA wlasnie wrocilam z zabki gdzie poplacilam rachunki i powiem szczerze, ze az sie lza w oku kreci jak tyle kasy sie wydaje na te wszystkie oplaty, masakra poprostu.
Teraz bede dalej odpoczywala bo wieczorkiem chcialbym M na male zakupy zaciagnac sesese

Wogole to rozsmieszaja mnie w Urzedzie pracy- co trzy tygodnie dostarczam im zwolnienie lekarskie na ktorym jest jak byk, ze to zwolnienie ciazowe a oni co te trzy tygodnie przysylaja mi kartke z nowym terminem wizyty z tekstem , ze chca potwierdzic moja gotowosc do podjecia oracy zarobkowej hehhe.Smiech na sali, ze im kartek nie szkoda

Pyska Twoj brzusio rowniepiekny i zgrabny :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #138592 przez gosia2324
PYSKA PIEKNY BRZUSZEK :)
13 lata 8 miesiąc temu #138597 przez Pyśkaaaa
Słowiczku sliczny jest :) rzeczywiście moj jest całkiem inny
Beti podpisuję się pod Gosią w sprawach dzieci :)
Monia mnie też serce boli kiedy muszę za coś zapłacić a najbardziej za wynajmowane mieszkanko żeby jeszcze szła ta kasa na nasze... ale liczę że za chwilę będzie szła na nasz domek
13 lata 8 miesiąc temu #138607 przez beti
Dziewczynki jak popatrzę na Wasze brzuszki to ja wieloryb przy Was jestem, albo lepiej Orka :-)))
UWOLNIC ORKE będzie grane u mnie 1 września ;P

Oni na niego nie krzyczą tylko mu tłumaczą i powtarzają, więc to nie jest ta kwestia...nie wiem w czym tkwi sekret, że jedno dziecko w tym samym wieku się słucha a inne jest tak złośliwe :(
13 lata 8 miesiąc temu #138614 przez monika1984lodz
Beti nie przesadzaj z ta Orka !!!
Na mnie znajomi wolaja Krecik i ostatnio znajoma mowi do mnie, ze we wrzesniu z Krecikowej norki wyjdzie maly kret hihi :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #138616 przez Mała
Dziewczyny naprawdę ładnie wyglądacie z brzuszkami. Przyznam się nieskromnie, że ja teraz też wyglądam o niebo lepiej niż w pierwszej ciąży. :)

A co do cierpliwości, to rzeczywiście dla swojego dziecka ma się jej więcej. Trzeba od małego wytyczyć granice co wolno, a co nie.

A luteinę bierzecie jaką, pod język czy dowcipną? Jak się po niej czujecie?
Ja brałam dowcipną i miałam od razu infekcję i teraz się zastanawiam nad wymuszeniem tej pod język. Moja znajoma mi odradza, bo mówi że się okropnie po niej czuła.
13 lata 8 miesiąc temu #138618 przez pati-m
Hej dziewczynki!
U mnie humorek też dziś dopisuje :) Nawet fakt, że pół dnia będę ślęczeć nad komputerem przy pisaniu pracy mnie nie przeraża :)

Paletka - gratuluję Leona Jana :)

Mała, slowiczek, pyśka - śliczne brzuchalki :) Ani za duże, ani za małe - w sam raz :) Zaraz się swoim pochwalę :silly:

Miłego dnia Wam życzę :)
13 lata 8 miesiąc temu #138624 przez monika1984lodz
Mala ja luteiny wogole nie moge brac bo mam po niej migreny i mdlosci, wiec od poczatku ciazy lykam duphaston

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138628 przez pati-m
Wklejam fotki mojego brzuchala :)
13 lata 8 miesiąc temu #138632 przez monika1984lodz
Pati jaka masz ladna kreseczke pigmentowa :) Sliczny brzuszek

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]