BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #154761 przez mYSZA
jak tak patrzę na te zdjęcia to normalnie aż dziwię się jak to wszytsko szybko idzie! na pierwszych zdjeciach brzuszki są ledwo wypukłe a tutaj prosze bardzo;)

Janek z nami!
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #154762 przez gosia2324
Agusia taki gorset to nie glupia sprawa, ale nie zalozysz go jak bedzie cieplo bo sie zagotujesz.
Ale na Swieta czy Sylwestra ( z dzidzia przy Cycusiu ) jak znalazl :)
13 lata 5 miesiąc temu #154766 przez pati-m
gosia - suuuuper fotka! Chudziak z balonikiem z przodu - urocze :lol:

Agusia - myślę, że za tą cenę to warto. Od razu brzuszki nam nie zmaleją i nie wrócą do dawnej formy, a dzięki takim gorsetom będziemy mogły go sobie troszeszkę spłaszczyć i tak jak pisze gosia, na święta zgrabnie wyglądać :)
13 lata 5 miesiąc temu #154772 przez kasia79
Witajcie.
Brzuszki śliczne!
Ten gorset nie drogi i myślę że warto.
13 lata 5 miesiąc temu #154773 przez Agusia83
Gosia, ale masz sliczna pileczke z przodu :laugh: przyznaj sie, ze zjadlas arbuza :silly:

Dzieki dziewczyny za opinie...juz kupilam ten gorset...
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #154791 przez Marta M
Pyska udanego swietowania!! :)

Agusia, Pyska, Gosia brzuszki cudne :) A Pati pokoik bije wszystkie na leb na szyje..taki cieply i przytulny :)

Moj wozeczek rodzice odebrali, strasznie jestem ciekawa go podotykac, ale dopiero w sobote sie po niego wybieramy..

Co do krotkosci spodniczek napewno nie podobaja mi sie takie ktore za duzo pokazuja, bo czesto seksownosc pokazuje sie w zakrytosci i skromnosci, to pobudza zmysly, ale jesli nie swiecilas posladkami to jak dla mnie ok i nic Twojej szwagierce do tego nie powinno byc..;)

Najbardziej u ciezarnych nie podoba mi sie jak swieca golym brzuszkiem, znaczy koszulka do pepka i biodrowki, dla mnie strasznie nie apetyczny widok..

Majtuszkow mam 7 sztuk, tak byly pakowane wiec tyle wzielam..
13 lata 5 miesiąc temu #154792 przez mYSZA
no właśnie nie swieciłam pośladkami właśnie!
najlepsze to to, że sama sukienka była sama w sobie to połowy uda, tylko ta halka była krótsza- ale halki zawsze są krótkie przecież!

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #154800 przez Marta M
wiesz Mysza...czesto ludzie z zazdrosci zwracaja Ci uwage..jedyne to: OLAC!
13 lata 5 miesiąc temu #154809 przez MagdaM
Dziewczyny piekne brzuszki :kiss:
Agusia gadaniem sie nie przejmuj :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 5 miesiąc temu #154813 przez monika1984lodz
Magda M gratuluje studniowki :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #154823 przez bewipo
Mysza też myślę, że zazdrosna szwagierka, bo jak dla mnie długość przyzwoita była :)
Marta z tym brzuchem na wierzchu święta racja. Moje kuzynki tak chodziły.
Pati ja mam paczkę majtek wielorazowych, to są 2 szt. w opakowaniu.
13 lata 5 miesiąc temu #154826 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny:D

Ja wlasnie zaliczylam pedicur u kolezanki, wiec nareszcie czuje ze mam nogi zrobione i odswiezone:D

U mnie duchota we Wro oszalec mozna, wczoraj mialam z tego goraca cisnienei 101/66 masakra nigdy tak niskiego nie mialam...

W ogole od dwoch dni zasnac nie moge:( nie moge sie ulozyc ani msca znalezc... mam w ogole od wczoraj twardnienie brzucha wczoraj to co 45min, nie wiem czy to normalne czy nie... zaczynam sie kurcze martwic, a pojawia mi sie to zazwyczaj jak na wznak sie klade... poradzcie mi cos bo chyba sama zaczynam panikowac:(
13 lata 5 miesiąc temu #154828 przez bewipo
mgielka a bierzesz jakiś magnez?? Mi wszelkie wieczorne skurcze brzucha przeszły po asparginie. Ale dziewczyny biorą jakieś lepsze magnezy. No i leżenie na boczku, ja jak na plecach sie kładę też mi się brzuch napina.
13 lata 5 miesiąc temu #154833 przez mgielka22
Bewipo ja biore Femibion tam jest wszystko!!! Ale ja czuje macice twarda jak kamiec poprzekrecam sie pomacam i jak leze na boku to przechodzi...mam w domu aspargin ale nie wiem czy mozna go brac...
13 lata 5 miesiąc temu #154836 przez bewipo
Kochana ja też biorę normalne witaminy, w których jest wszystko. Oprócz tego żelazo 3xdziennie i aspargin 3xdziennie. Aspargin to jest tylko magnez z potasem, ale najlepiej zadzwoń do gina i zapytaj co zrobić.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia