- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #154766 przez pati-m
gosia - suuuuper fotka! Chudziak z balonikiem z przodu - urocze
Agusia - myślę, że za tą cenę to warto. Od razu brzuszki nam nie zmaleją i nie wrócą do dawnej formy, a dzięki takim gorsetom będziemy mogły go sobie troszeszkę spłaszczyć i tak jak pisze gosia, na święta zgrabnie wyglądać
Agusia - myślę, że za tą cenę to warto. Od razu brzuszki nam nie zmaleją i nie wrócą do dawnej formy, a dzięki takim gorsetom będziemy mogły go sobie troszeszkę spłaszczyć i tak jak pisze gosia, na święta zgrabnie wyglądać
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #154791 przez Marta M
Pyska udanego swietowania!!
Agusia, Pyska, Gosia brzuszki cudne A Pati pokoik bije wszystkie na leb na szyje..taki cieply i przytulny
Moj wozeczek rodzice odebrali, strasznie jestem ciekawa go podotykac, ale dopiero w sobote sie po niego wybieramy..
Co do krotkosci spodniczek napewno nie podobaja mi sie takie ktore za duzo pokazuja, bo czesto seksownosc pokazuje sie w zakrytosci i skromnosci, to pobudza zmysly, ale jesli nie swiecilas posladkami to jak dla mnie ok i nic Twojej szwagierce do tego nie powinno byc..
Najbardziej u ciezarnych nie podoba mi sie jak swieca golym brzuszkiem, znaczy koszulka do pepka i biodrowki, dla mnie strasznie nie apetyczny widok..
Majtuszkow mam 7 sztuk, tak byly pakowane wiec tyle wzielam..
Agusia, Pyska, Gosia brzuszki cudne A Pati pokoik bije wszystkie na leb na szyje..taki cieply i przytulny
Moj wozeczek rodzice odebrali, strasznie jestem ciekawa go podotykac, ale dopiero w sobote sie po niego wybieramy..
Co do krotkosci spodniczek napewno nie podobaja mi sie takie ktore za duzo pokazuja, bo czesto seksownosc pokazuje sie w zakrytosci i skromnosci, to pobudza zmysly, ale jesli nie swiecilas posladkami to jak dla mnie ok i nic Twojej szwagierce do tego nie powinno byc..
Najbardziej u ciezarnych nie podoba mi sie jak swieca golym brzuszkiem, znaczy koszulka do pepka i biodrowki, dla mnie strasznie nie apetyczny widok..
Majtuszkow mam 7 sztuk, tak byly pakowane wiec tyle wzielam..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Marta M.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 5 miesiąc temu #154809 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dziewczyny piekne brzuszki
Agusia gadaniem sie nie przejmuj
Agusia gadaniem sie nie przejmuj
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #154813 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Magda M gratuluje studniowki
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #154826 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny:D
Ja wlasnie zaliczylam pedicur u kolezanki, wiec nareszcie czuje ze mam nogi zrobione i odswiezone:D
U mnie duchota we Wro oszalec mozna, wczoraj mialam z tego goraca cisnienei 101/66 masakra nigdy tak niskiego nie mialam...
W ogole od dwoch dni zasnac nie moge:( nie moge sie ulozyc ani msca znalezc... mam w ogole od wczoraj twardnienie brzucha wczoraj to co 45min, nie wiem czy to normalne czy nie... zaczynam sie kurcze martwic, a pojawia mi sie to zazwyczaj jak na wznak sie klade... poradzcie mi cos bo chyba sama zaczynam panikowac:(
Ja wlasnie zaliczylam pedicur u kolezanki, wiec nareszcie czuje ze mam nogi zrobione i odswiezone:D
U mnie duchota we Wro oszalec mozna, wczoraj mialam z tego goraca cisnienei 101/66 masakra nigdy tak niskiego nie mialam...
W ogole od dwoch dni zasnac nie moge:( nie moge sie ulozyc ani msca znalezc... mam w ogole od wczoraj twardnienie brzucha wczoraj to co 45min, nie wiem czy to normalne czy nie... zaczynam sie kurcze martwic, a pojawia mi sie to zazwyczaj jak na wznak sie klade... poradzcie mi cos bo chyba sama zaczynam panikowac:(
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo