- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #157391 przez pati-m
Gosia - ciuszki rewelacja! Te sukienusie są przesłodkie
beti - gratuluję dużego i zdrowego chłopczyka
A ja właśnie zostałam sama. Mój S. pojechał właśnie do Niemiec Wraca jutro wieczorem, ale i tak cały dzień się będę martwić, bo wiecie jak to jest w podróży - człowiek może jechać ostrożnie, ale inni już niekoniecznie
beti - gratuluję dużego i zdrowego chłopczyka
A ja właśnie zostałam sama. Mój S. pojechał właśnie do Niemiec Wraca jutro wieczorem, ale i tak cały dzień się będę martwić, bo wiecie jak to jest w podróży - człowiek może jechać ostrożnie, ale inni już niekoniecznie
Temat został zablokowany.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157417 przez fanka
Ja się dotoczyłam do domu, zmęczona jakbym nie wiem gdzie była, tylko kurde oczywiście wrzuciłam kilka rzeczy do koszyka w sklepie a później to trzeba było taszczyć do domu, trochę za dużo tego było także teraz odpoczywam. Zakupiłam Mężowi koszulkę, mam nadzieję, że mu się spodoba. Sobie miałam kupić prezent ale nic mnie nie tknęło więc tylko kupiłam megaaaa kremówkę i ją bez wyrzutów sumienia zaraz zjem
Gosia- ubranka są przecudne, ja w sumie cieszę się, że będę mieć chłopca bo jakbym miała mieć dziewczynkę to chyba bym już zbankrutowała na ubrankach
Gosia- ubranka są przecudne, ja w sumie cieszę się, że będę mieć chłopca bo jakbym miała mieć dziewczynkę to chyba bym już zbankrutowała na ubrankach
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157418 przez gosia2324
Agusia83 napisał:
A kiedy masz usg ?
Nie przejmuj sie dziewczynka moze chodzić w niebieskim , gorzej na odwrótEwelina, no to pokazuj...my uwielbiamy ogladac takie cudenka ...ja sie zastanawiam bo mam duzo neutralnych kolorow,ale sporo tez niebieskiech, a jak sie okaze, ze to dziewczynka?hahah..
A kiedy masz usg ?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157424 przez Agusia83
Gosia, bede miala kiedy pojde, tzn kiedy sie umowie z mezem stwierdzilismy, ze na poczatku sierpnia pojdziemy, wowczas juz bedzie 9 miesiac, dowiemy sie konkretnie czy glowka w dol jest, no i ile ma cm wzrostu bo ja Gosia, mam zaledwie 1 body na 56cm...a reszte na 62 i wzwyz..
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157440 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157488 przez katy25
dziewczyny jest tak parno że ja umieram...
byłam z Ines na tym placu i ledwo dojechałam do domu tak mi nogi spuchły...
DESZCZU PADAJ!
mgiełka dziadki ze słonecznego Maroka,
teraz jakbym tam była to dosłownie bym skonała!! Z goraca...
byłam z Ines na tym placu i ledwo dojechałam do domu tak mi nogi spuchły...
DESZCZU PADAJ!
mgiełka dziadki ze słonecznego Maroka,
teraz jakbym tam była to dosłownie bym skonała!! Z goraca...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157580 przez beti
O matko, dopiero Was nadrobiłam, bo albo mnie wywalało z internetu, a to error a to na grila znajomi wołali
Muszę Wam przyznać że mi się bardzo miło zrobiło, że o nas z Filipkiem pamiętalyście, więc buziaczki dla Was za to :*
Nie pamiętam już co komu dokładnie miałam pisać, więc tak po kolei mniej więcej co pamiętam:
materac kupiłam- gryka-pianka-kokos
na krwotoki najlepiej brać 1 x dziennie Cyclo3Fort, pamiętacie jak ja codziennie miałam krwotoki?? Odkąd to biorę nie miałam ani razu, a przy tym dziąsła mi przestały krwawić i przestały mi pękać naczynka
Co do filmu, to polecam wszystkie książki tej autorki, czyli Judy Picoult...ale lepiej po ciąży, bo większość się kończy łzami...
Fanka...gratuluję obrony
A mi palce puchną już chyba obrączki do porodu nie założę
Dzisiaj ( a raczej wczoraj patrząc na godzinę) zaczęliśmy 34 tc....oj zbliża się godzina 0 nieuchronnie wielkimi krokami
Muszę Wam przyznać że mi się bardzo miło zrobiło, że o nas z Filipkiem pamiętalyście, więc buziaczki dla Was za to :*
Nie pamiętam już co komu dokładnie miałam pisać, więc tak po kolei mniej więcej co pamiętam:
materac kupiłam- gryka-pianka-kokos
na krwotoki najlepiej brać 1 x dziennie Cyclo3Fort, pamiętacie jak ja codziennie miałam krwotoki?? Odkąd to biorę nie miałam ani razu, a przy tym dziąsła mi przestały krwawić i przestały mi pękać naczynka
Co do filmu, to polecam wszystkie książki tej autorki, czyli Judy Picoult...ale lepiej po ciąży, bo większość się kończy łzami...
Fanka...gratuluję obrony
A mi palce puchną już chyba obrączki do porodu nie założę
Dzisiaj ( a raczej wczoraj patrząc na godzinę) zaczęliśmy 34 tc....oj zbliża się godzina 0 nieuchronnie wielkimi krokami
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157589 przez gosia2324
Witam w piatek
ale w nocy polało, na szczęście bo jest czym oddychać !!!
Mysza i jak po wizycie ?
Beti Gratuluje 34 tygodnia
No Kochana Tobie to juz z gorki, a po wadze Filipka widac ze maluch juz gotowy do wyjscia
Pewnie bedziecie pierwsi
ale w nocy polało, na szczęście bo jest czym oddychać !!!
Mysza i jak po wizycie ?
Beti Gratuluje 34 tygodnia
No Kochana Tobie to juz z gorki, a po wadze Filipka widac ze maluch juz gotowy do wyjscia
Pewnie bedziecie pierwsi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157596 przez megi2501
Witam,
Beti wypoczywaj i ciesz się chwilami "jeszcze we dwoje"
Gosiu, ale masz śliczną tą białą kurteczkę z misia...Naprawdę rewelacja!
Katy córkę masz śliczną, jak laleczka. A te oczy...
Ja dziś od 6.00 na nogach. Mąż dostał stopień i pojechał nad morze na obchody dnia Policji, jako wyróżniony. Więc od rana jeszcze poprawki munduru galowego, prasowanko. A, że dość dobrze się czuję to i dwa prania robię.
Jeszcze dziś idę kupić prezenty dla rodziców bo imieniny mają obydwoje i jedziemy na imprezkę do nich na weekend.
Beti wypoczywaj i ciesz się chwilami "jeszcze we dwoje"
Gosiu, ale masz śliczną tą białą kurteczkę z misia...Naprawdę rewelacja!
Katy córkę masz śliczną, jak laleczka. A te oczy...
Ja dziś od 6.00 na nogach. Mąż dostał stopień i pojechał nad morze na obchody dnia Policji, jako wyróżniony. Więc od rana jeszcze poprawki munduru galowego, prasowanko. A, że dość dobrze się czuję to i dwa prania robię.
Jeszcze dziś idę kupić prezenty dla rodziców bo imieniny mają obydwoje i jedziemy na imprezkę do nich na weekend.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157603 przez pati-m
Witam w piątkowy ranek
Oj lało w nocy, lało i to porządnie. Ale dobrze, bo teraz fajne chłodniutkie powietrze jest.
Mam tylko nadzieję, że po południu nie będzie padać, bo się z siostrą umówiłam na małe zakupy - muszę znaleźć jakąś fajną firaneczkę do pokoju małego i inne drobiazgi
Beti - gratuluję 34tyg. Jejku! Jak ten czas szybko leci! Może rzeczywiście będziesz pierwsza do "rozpakowania"
Myszka - daj znać jak po wizycie
Miłego dnia kochane
Oj lało w nocy, lało i to porządnie. Ale dobrze, bo teraz fajne chłodniutkie powietrze jest.
Mam tylko nadzieję, że po południu nie będzie padać, bo się z siostrą umówiłam na małe zakupy - muszę znaleźć jakąś fajną firaneczkę do pokoju małego i inne drobiazgi
Beti - gratuluję 34tyg. Jejku! Jak ten czas szybko leci! Może rzeczywiście będziesz pierwsza do "rozpakowania"
Myszka - daj znać jak po wizycie
Miłego dnia kochane
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157606 przez katy25
dzień dobry wrześnióweczki
w nocy lało, a teraz za oknem krajobraz conajmniej jesienny...szaro i chłodno, ale to może lepiej bo nie ugotuje sie w aucie?
Ja dzis nie mogłam spac coś... wstałam po 6 zlana łazami... płakałam przez sen ale nie za bardzo pamiętam z jakiego powodu. Coś z moim mężem... eh... tak to jest jak sie żyje na odległość przez te 2 tygodnie.
Ja dziś jade do fryzjera na 14:) a potem zabieram sie na budowe sprzątac poddasze i piętro - nareszcie. Dziś tez montują nam w końcu kuchnie więc do wieczora mam co robic - w sumie dobrze że jest chłodno...
Miłego dnia dziewczynki
pati-m ja kupowałam sliczne zasłoneczki dla małego w IKEA z wyprzedaży:) nie wiem jakie potrzebujesz ale w IKEA jest spory wybór!
megi dzięki za komplemencik:)
w nocy lało, a teraz za oknem krajobraz conajmniej jesienny...szaro i chłodno, ale to może lepiej bo nie ugotuje sie w aucie?
Ja dzis nie mogłam spac coś... wstałam po 6 zlana łazami... płakałam przez sen ale nie za bardzo pamiętam z jakiego powodu. Coś z moim mężem... eh... tak to jest jak sie żyje na odległość przez te 2 tygodnie.
Ja dziś jade do fryzjera na 14:) a potem zabieram sie na budowe sprzątac poddasze i piętro - nareszcie. Dziś tez montują nam w końcu kuchnie więc do wieczora mam co robic - w sumie dobrze że jest chłodno...
Miłego dnia dziewczynki
pati-m ja kupowałam sliczne zasłoneczki dla małego w IKEA z wyprzedaży:) nie wiem jakie potrzebujesz ale w IKEA jest spory wybór!
megi dzięki za komplemencik:)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez katy25.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157653 przez bewipo
Dzień dobry. Musiałam Was troszke nadrobić
Fanka gratulacje
Wszystkie ciuszki śliczne
Ja u rodziców od wczoraj. Wczoraj robiłyśmy z mamą pyszną sałatkę z ogórków, taką do słoików. Trochę sie uśmiałam, bo mama mówi, że jej się nie chce tych zapraw robić. To tata sie pyta, to po co robisz? Na co mama, że ja chciałam. Na co tata: "Aha, to boisz sie odmówić cieżarnej"
Wiece, że chciałam kupić staniki do karmienia i dooopa. W rozmiarze 70 nie mają, najmniejsze od 75... Kurka, chude też rodzą dzieci!!!!
Fanka gratulacje
Wszystkie ciuszki śliczne
Ja u rodziców od wczoraj. Wczoraj robiłyśmy z mamą pyszną sałatkę z ogórków, taką do słoików. Trochę sie uśmiałam, bo mama mówi, że jej się nie chce tych zapraw robić. To tata sie pyta, to po co robisz? Na co mama, że ja chciałam. Na co tata: "Aha, to boisz sie odmówić cieżarnej"
Wiece, że chciałam kupić staniki do karmienia i dooopa. W rozmiarze 70 nie mają, najmniejsze od 75... Kurka, chude też rodzą dzieci!!!!
Moderatorzy: ilona