- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #158851 przez Mała
Kurcze jak już będziesz mieć łazienkę to prawie jak wykończone mieszkanie.
Pamiętam, że przy remontach to właśnie z łazienką był największy problem, bałagan i w ogóle.
My w tym miesiącu też trochę zainwestujemy w ubranka, bo w sierpniu wesele i trzeba na prezent wyłuskać. Tak w ogóle to mamy 20 sierpnia i moi chłopcy idą na pewno, a ja nie wiem co robić, jak myślicie? A wózek kupimy dopiero po porodzie, bo i tak od razu nie będzie potrzebny, a i gwarancja nie ucieka, a co najważniejsze z polis pieniądze będą.
Pamiętam, że przy remontach to właśnie z łazienką był największy problem, bałagan i w ogóle.
My w tym miesiącu też trochę zainwestujemy w ubranka, bo w sierpniu wesele i trzeba na prezent wyłuskać. Tak w ogóle to mamy 20 sierpnia i moi chłopcy idą na pewno, a ja nie wiem co robić, jak myślicie? A wózek kupimy dopiero po porodzie, bo i tak od razu nie będzie potrzebny, a i gwarancja nie ucieka, a co najważniejsze z polis pieniądze będą.
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu #158853 przez Marta M
Gosiu torbe do szpitala pakuje jutro Ja teraz prowadze bardziej aktywny tryb zycia niz w pierwszych miesiacach, praktycznie caly czas na nogach, pol dnia po sklepach, jeszcze troche po urzedach a pol na budowie..i w sumie musze byc gotowa jakby co
Wlasnie Agus moze sie umowimy w szpitalu na obchod?? Pojdziesz ze swoim mezem?? Moj chce isc, mozemy sie wybrac we 4 jak Ci to nie przeszkadza...
A wozek kupilismy teraz bo to prezent od dziadka, a moj tata pracuje za granica i widzimy sie raz na kilka miesiecy..a przy kupnie tata byc, dlatego wozeczek czeka sobie w kartonach
Wlasnie Agus moze sie umowimy w szpitalu na obchod?? Pojdziesz ze swoim mezem?? Moj chce isc, mozemy sie wybrac we 4 jak Ci to nie przeszkadza...
A wozek kupilismy teraz bo to prezent od dziadka, a moj tata pracuje za granica i widzimy sie raz na kilka miesiecy..a przy kupnie tata byc, dlatego wozeczek czeka sobie w kartonach
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158854 przez gosia2324
Mała napisał:
Mala po 20 sierpnia to juz bedzie 9 mies wiec możesz poszaleć
Kurcze jak już będziesz mieć łazienkę to prawie jak wykończone mieszkanie.
Mala po 20 sierpnia to juz bedzie 9 mies wiec możesz poszaleć
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158858 przez Pyśkaaaa
Mała[/btez tak myślę 9 miesiąc bezpiecznie już bedzie a poza tym uświadomiłaś mi że tak mało zostało...68 dni co to jest
czy wy już naprawde wszystkie macie torby popakowane ja oprocz 2 koszul i paczki majtek jednorazowych nic nie mam... a dla malucha jeszcze więcej nie mam
czy wy już naprawde wszystkie macie torby popakowane ja oprocz 2 koszul i paczki majtek jednorazowych nic nie mam... a dla malucha jeszcze więcej nie mam
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158859 przez Mała
Mi lekarze powiedzieli, że dobrze by było zahaczyć o wrzesień, także ja się na początku września biorę za okna i odgruzowanie mieszkania
Pyśkaaa ja nie mam torby spakowanej, myślę, że ok 15 sierpnia wystarczy jak się spakuję.
Pyśkaaa ja nie mam torby spakowanej, myślę, że ok 15 sierpnia wystarczy jak się spakuję.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Mała.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158860 przez gosia2324
Pyska ja mam juz wszystko, czekam tylko na listonosza z szlafrokiem i koszula
Pakuje torbe za ok 2 tyg, a pod koniec sierpnia skręcamy łóżeczko
Chciałabym żeby Jagódka urodziła sie pod koniec sierpnia
Pakuje torbe za ok 2 tyg, a pod koniec sierpnia skręcamy łóżeczko
Chciałabym żeby Jagódka urodziła sie pod koniec sierpnia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158861 przez pati-m
MartaM - pierścionek śliczny, a uroku dodaje mu jeszcze jego przesłanie.
Ja też mam prawie wszystko. Zostały jeszcze drobiazgi, ale te to już kupię chyba w przyszłym m-cu. Czekam na paczkę od listonosza z rzeczami dla mnie i w przyszłym tygodniu też chcę spakować torbę - będe spokojniejsza jak będzie sobie leżeć i czekać.
A ja dziś chyba lewą nogą wstałam. Rano niby było oki, ale teraz chyba mi hormony szaleją, bo jakaś strasznie płaczliwa jestem, mąż mnie wkurzył i też się pobeczałam. Jedynym moim zajęciem jest podczytywanie Was, a tak to siedzę na łóżku i tępo gapię się przed siebie, co jakiś czas popłakując Przepraszam, że Wam tak smęcę, ale potrzebuję się wyżalić.
Ja też mam prawie wszystko. Zostały jeszcze drobiazgi, ale te to już kupię chyba w przyszłym m-cu. Czekam na paczkę od listonosza z rzeczami dla mnie i w przyszłym tygodniu też chcę spakować torbę - będe spokojniejsza jak będzie sobie leżeć i czekać.
A ja dziś chyba lewą nogą wstałam. Rano niby było oki, ale teraz chyba mi hormony szaleją, bo jakaś strasznie płaczliwa jestem, mąż mnie wkurzył i też się pobeczałam. Jedynym moim zajęciem jest podczytywanie Was, a tak to siedzę na łóżku i tępo gapię się przed siebie, co jakiś czas popłakując Przepraszam, że Wam tak smęcę, ale potrzebuję się wyżalić.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158874 przez Pyśkaaaa
a ja bym chciała aby Franio wyszedł 15 wrzesnia
Pati nie płakusiaj :*
a ja się cieszę że was mam bo bym chyba na głowę upadla w z tej samotności... nie znoszę samotnych niedziel
Pati nie płakusiaj :*
a ja się cieszę że was mam bo bym chyba na głowę upadla w z tej samotności... nie znoszę samotnych niedziel
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158878 przez mgielka22
Ja chyba musze podliczyc dni do porodu, bo tak sie rozkrecilyscie:D Pyska wspolczuje samotnego siedzenia tez tego niecierpie a tak mam prawie caly tydzien;/
Nie mam za chiny pojecia czy moj bedzie mial w sobie nutke romantyzmu i czy mi cos kupi jestem bardzo tego ciekawa choc wczoraj mu to delikatnie uswiadamialam:P i mowilam ze wy dostaniecie i ze ja tez chce:D
haha normalnie jak w podstawowce:D
Nie mam za chiny pojecia czy moj bedzie mial w sobie nutke romantyzmu i czy mi cos kupi jestem bardzo tego ciekawa choc wczoraj mu to delikatnie uswiadamialam:P i mowilam ze wy dostaniecie i ze ja tez chce:D
haha normalnie jak w podstawowce:D
Moderatorzy: ilona