- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159837 przez pati-m
Dziewczyny ale się namęczyłam Nie jestem taka oblatana jak Paletka (ale i tak dziękuję Ci za rady ) w tych łączach i kodach internetowych No, ale jakoś się udało i od teraz w moim podpisie klikając na linka obok tekstu "Tabelka wrześniowych brzuchalków" każda z Was będzie widziała na bieżąco nasze porodowe postępy W razie uwag i kwestii jakichkolwiek poprawek proszę pisać, a od razu uzupełnię Bo jak sami widzicie nie wszystkie imiona maluszków jeszcze wybrane
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #159843 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati ale sie napracowalas super buziak za to
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159844 przez kasia79
Marta ja też mam obawy co do wagi mojej Amelci, bo ostatnio ważyła trochę za mało ale lekarz mnie uspakajał że jest wszystko ok taka jej uroda, w poniedziałek mam wizytę i powinna już ważyć 2200-2400
jesli twoje badania wyszły dobrze to nie mas się co martwić
bewipo możesz sobie ponarzekać, takie nasze prawo
ja juz dzisiaj od rana na nogach, 14 słoików ogórków zrobiłam właśnie się słoiki gotują, jestem już taaaaaaka zmęczona.
jesli twoje badania wyszły dobrze to nie mas się co martwić
bewipo możesz sobie ponarzekać, takie nasze prawo
ja juz dzisiaj od rana na nogach, 14 słoików ogórków zrobiłam właśnie się słoiki gotują, jestem już taaaaaaka zmęczona.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159848 przez fanka
Pati- piekna tabelka, będziemy teraz na bierząco- jedna uwaga, synka o imieniu Leonard będzie mieć chyba Smerfetka, a nie Słowiczek Słowiczek na laseczkę małą czeka
Marta - koniec z bieganiem, odpoczywać marsz!!! remont nie ucieknie, a zdrowie Twoje i Majeczki najważniejsze, dobrze, że wszystko jestok, to najważniejsze.
Uciekam robić słoiczki ogórków w gyrosie
Marta - koniec z bieganiem, odpoczywać marsz!!! remont nie ucieknie, a zdrowie Twoje i Majeczki najważniejsze, dobrze, że wszystko jestok, to najważniejsze.
Uciekam robić słoiczki ogórków w gyrosie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159849 przez pati-m
Ojej! Słowiczek daj znać i krzycz jeśli coś pomyliłam to poprawię, bo tak nie może być Czekam na potwierdzenie
Uff... Już się wyjasniło Dobrze, że fanka czuwa Okazało się, że w tabelce były dwa słowiczki Już poprawiłam swój błąd i teraz powinno być dobrze. Został jeden jedyny w swoim rodzaju słowiczek z Natalką, a drugi słowiczek zamienił się w smerfetkę z Leonardem
Uff... Już się wyjasniło Dobrze, że fanka czuwa Okazało się, że w tabelce były dwa słowiczki Już poprawiłam swój błąd i teraz powinno być dobrze. Został jeden jedyny w swoim rodzaju słowiczek z Natalką, a drugi słowiczek zamienił się w smerfetkę z Leonardem
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez pati-m.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159879 przez Agusia83
A ja wlasnie wrocilam ze sklepu...obkupowalam sie, dobrze, ze pojechalysmy z kolezanka autkiem, bo byloby ciezko ...kurcze, ja nie wiedzialam, ze te podklady poporodowe sa tak ogromne...hahaha...bede chodzila z nimi jak kowboj wydalam prawie 200zl...ale naprawde oprocz lozeczka i wozeczka, to mamy juz wszystko i dla mnie i dla dzidzi....no moze z wyjatkiem tych nieszczesnych stanikow
Slowiczku, jak przeczytalam o tej szczotce, co mieli Ci wsadzic by lozysko wyszlo...to sie niesamowicie usmialam
ja tez czekam jeszcze na jedna paczuszke
Slowiczku, jak przeczytalam o tej szczotce, co mieli Ci wsadzic by lozysko wyszlo...to sie niesamowicie usmialam
ja tez czekam jeszcze na jedna paczuszke
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159886 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia ja znalazlam staniki co prada nie sasuper ladne ale lepsze takie niz zadne allegro.pl/2szt-bialy-czarny-stanik-do-k...cja-i1709842035.html
wogole to czekam na kuriera z posciela dla Nuny, na aukcji pisali ze dostawa do 4 dni roboczych ja czekam juz tydzien! napisalam dzisiaj do tj firmy i czekam na odpowiedz co z maja przesylka
wogole to czekam na kuriera z posciela dla Nuny, na aukcji pisali ze dostawa do 4 dni roboczych ja czekam juz tydzien! napisalam dzisiaj do tj firmy i czekam na odpowiedz co z maja przesylka
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159887 przez pati-m
Agusia83 napisał:
hihihi, Agusia właśnie sobie nas wyobraziłam z tymi podkładami Nie dość, że w ciąży bujamy się czasem jak kaczki na boki, to jeszcze po ciąży kowbojski krok nas czeka A na biodra pas z butelkami, smoczkami i pampersami żeby wszystko było pod ręką
Ja mam dziś jakiegoś lenia Siedzę i dłubię przy albumie mojego szkraba bo mi własnie mój ulubiony listonosz paczuszkę z nowymi scrapkami przyniósł
kurcze, ja nie wiedzialam, ze te podklady poporodowe sa tak ogromne...hahaha...bede chodzila z nimi jak kowboj
hihihi, Agusia właśnie sobie nas wyobraziłam z tymi podkładami Nie dość, że w ciąży bujamy się czasem jak kaczki na boki, to jeszcze po ciąży kowbojski krok nas czeka A na biodra pas z butelkami, smoczkami i pampersami żeby wszystko było pod ręką
Ja mam dziś jakiegoś lenia Siedzę i dłubię przy albumie mojego szkraba bo mi własnie mój ulubiony listonosz paczuszkę z nowymi scrapkami przyniósł
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159903 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Bewipo lacze sie z Toba w nic mi sie nie chce nawet do tego stopnia , ze na obiad M dostanie pierogi z torebki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159904 przez Agusia83
Monia, dzieki za link..ja naprawde nie musze miec nie wiadomo jak pieknych stanikow do karmienia...ale boje sie, ze ten rozmiar jest za maly...niby jest nawet f, ale ja ostatnio kupowalam g albo h....z drugiej zas strony one sie chyba rozciagaja...najlepiej gdybym jeden przymierzyla....
Powiem Wam szczerze, ze moje piersi troche urosly i juz mi sie tak nie podobaja jak wczesniej...tez byly duze, ale wiecie, grawitacja dziala
Powiem Wam szczerze, ze moje piersi troche urosly i juz mi sie tak nie podobaja jak wczesniej...tez byly duze, ale wiecie, grawitacja dziala
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159906 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agus ja je bede zamawiala wiec dzisiaj prawdopodonie to jak przyjda to zdam Ci recenzje.Mi tez sie wydaje, ze sie rozciagaja, woiec moze nie bedzie zle
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona