BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #161602 przez gosia2324
Hmmm 81 rocznik :) Moj tez w tym roku 30 stka :)
Ja 28 lat 23 wrzesnia a on 24 wrzesnia 30 lat !!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #161634 przez Mała
Gosia ja biorę na stałe no-spe forte 2x1 tabl. Oj to wrzesień będziecie mieć imprezowy.
Mój mąż 80 rocznik i 25 września 31, a ja 16 października 28. Leci ten czas, a ja łapię się na tym, że muszę się zastanowić ile mam lat. :laugh:

Dzwoniła do mnie kuzynka i mówiła, że też miała rozwarcie w 7 m-cu i była na podtrzymaniu, a potem dostała trzy kroplówki z ocytoksyny na wywołanie. Ja chcę donosić, ale nie chcę przenosić. :dry:
13 lata 5 miesiąc temu #161635 przez bewipo
Dziewczyny czytałyście o ambasadorze marki BabyOno. Ja się wczoraj zarejestrowałam i dzisiaj dostałam maila, że zostałam zakwalifikowana. Można dostać za free jakieś produkty. Poczytajcie sobie, może też się zapiszecie :)
www.zapytajpolozna.pl/inne/artykuly/co-t...-czemu-on-sluzy.html
www.babyono.com/ambasador_marki
13 lata 5 miesiąc temu #161642 przez pati-m
Dzięki dziewczynki za słowa pocieszenia. Już się wyzłościłam na tych debili.

bewipo - zainteresowałam się tymi linkami co dodałaś, ale nie umiem sie doszukać w tym regulaminie co się potem dzieje po przetestowaniu produktu? Odsyłamy go do producenta na swój koszt?
13 lata 5 miesiąc temu #161643 przez katy25
monika ja mam taka sama posciel tzn od tego samego uzytkownika we wzorze SAFARI bardzo fajna, wypełnienie też u nich kupowałam jeszcze bede dokupować rożek...

Ineske ucałuje:):)

ja siedze na budowie i zaraz spadam do domu
buzka
13 lata 5 miesiąc temu #161653 przez Marta M
Gosiu nie bylam jeszcze na bocianowce..wlasnie Agus jakbyscie sie wybierali to daj prosze znac :) Moze uda nam sie do Was dostosowac...

Pati Twoj maluch wazy 2100, moja powinna tyle wazyc tydzien temu a przedwczoraj wazyla 1800 :( Jutro znow ide do szpitala na ktg..lekarka powiedziala, ze raczej wczesniej urodze i ze dobrze by bylo donosic do 37 tygodnia..

Sylwia to razem bedziemy mialy kruszynki :)

Pati zgadzam sie z klatina...niemadrymi nie trzeba sie przejmowac, tylko wspolczuc..a co do wesela to bedzie jednak to wesele, o ktorym kiedys pisalas ze sie nie odbylo z powodu tego, ze tata mial prowadzic panne mloda???

Katy ja wlasnie teraz sie wybieram na swoja budowe, ale postepy ogromne u nas..tate mamy od poczatku tygodnia, lazienka prawie gotowa, kuchnia, korytarzyk...we wtorek przychodzi pan montowac meble do kuchni...:D Nie wiedzialam ze tak nam sie poukladaja terminy :)
13 lata 5 miesiąc temu #161660 przez pati-m
Marta - nie, to będzie inne wesele. Tamto się nie odbyło, narzeczeni sie rozeszli i koniec związku. A to, o którym dzisiaj pisałam to już raz było odwołane (2 lata temu rozstał się z narzeczoną), a teraz jest drugie podejście (ale z inną dziewczyną). Skomplikowanie to brzmi, ale mam nadzieję, że za bardzo nie zamotałam :)
I cieszę się, że wszystko Wam się tak fajnie układa z tym wiciem gniazdka :)

Właśnie zjadłam ciastko czekoladowe i zagryzłam ogórkiem małosolnym :lol:
A od wczoraj Kacper tak mnie kopie po spojeniu łonowym, że czasem aż mi się podskoczyć zdarza.
13 lata 5 miesiąc temu #161710 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny :) wlasnie wrocilam od lekarza :D

A wiec mala rosnie i rosnie, polozna mowi ze bardzo dobrze ciaza mi sluzy :) Mialam usg i mala ma ok 34cm dlugosci tylko zapomnialam spytac odkad dokad (jestem w 30tc) poza tym jak zwykle skopala pana doktora:p

Ja dostaje zwolnienie na 28 dni zazwyczaj do nastepnej wizyty, z tego co sie orientuje to na miesiac maxymalnei mozna dostac.

Polozna mam super, nie gada mi glupot o tyciu i tak dalej powiedzialam jej ze przytylam 16kg ona powiedziala ze ciaza jest rozna i ze najwazniejsze zeby potem byl pokarm, a jak troszke pojdzie w bioderka jak mi to wtedy jest dobrze wszystko magazynowane - tak mi powiedziala.

Lily tez mi dzisiaj czadu daje non stop sie wierci i kreci, u mnie we wro pada i jest okropna pogoda czlowiek senny jak nie wiem...

Marta 3mamy kciuki abys donosila bedzie wszystko dobrze, zobaczysz mala jeszcze przytyje :*

Fanka masz calkowita racje z ta waga, jak wiadomo kazda ciaza jest inna :) tez bym chciala tak szybko zrzucic po porodzie :P w sumie z tego co wiem to na dzien dobry od razy 10kg schodzi :)

Wlasnie dziewczynki bo tu widzialam pare linkow odnosnie poscieli do wozka one sa od razu z wypelnieniem czy musze osobno kupic kolderke i podusie bo juz zglupialam??? A tez wlasnie cos bede potrzebowala bo nie mam...
13 lata 5 miesiąc temu #161713 przez bewipo
pati-m napisał:

Dzięki dziewczynki za słowa pocieszenia. Już się wyzłościłam na tych debili.

bewipo - zainteresowałam się tymi linkami co dodałaś, ale nie umiem sie doszukać w tym regulaminie co się potem dzieje po przetestowaniu produktu? Odsyłamy go do producenta na swój koszt?

Znalazłam coś takiego: Właścicielem artykułów pozostanie BabyOno, ale osoba badająca otrzyma prawa do jego używania na czas nieokreślony.
13 lata 5 miesiąc temu #161720 przez monika1984lodz
Martus to moja to dopiero kruszynka w 31 tc 1300 wazyla wiec nie sadze zeby teraz do 2 kg dobila.Pozatym przeciez Wy nie jestescie jakimis gigantami :) ty szczuplutka drobniutka, maz zreszta tez, wiec po kim Majeczka ma byc duza.Bedzie dobrze zobaczysz :) wogole to super, ze tak Wam sie z tym domkiem wszystko fajnie uklada :) i pamietaj oszczedzaj sie kochana :)

Wlasnie wrocilam z zakupow i zaczelo lac hehhe. lece robic obiadek

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #161721 przez pati-m
mgiełka - to super, że malutka jest zdrowa :) A co do pościeli to możesz kupić 2-elementową, czyli samą poszewkę na podusię i kołderkę lub jeśli nie masz tzw. wypełnienia, to wtedy 4-elementową, czyli właśnie kołderkę+poszewka i podusię+poszewka.

bewipo - dziękuję za odpowiedź. Też się zarejstrowałam i zakwalifikowałam :)
13 lata 5 miesiąc temu #161723 przez monika1984lodz
Mgielka super , ze z malenka wszystko dobrze :) i rzeczywiscie poloznej tylko pozazdroscic :) chociaz moj lekarz tez mi nigdy nie powiedzial, ze zaduzo mi przybylo :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #161770 przez Agusia83
dziewczyny zabrocie mi jesc :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Kolo 10 rano zachcialo mi sie paczka i niestety niczym innym nie dalo sie go zastapic...tak wiec poszlam do cukierni, kupilam 3 paczka, 4 drozdzowki (bo beda na jutro na sniadanko :laugh: )...bylam rowniez po precelki, ktore uwielbia moj maz i jak tylko zobaczylam male babeczki z kruchego ciasta z marmolada i lukrem, to wiedzialam, ze je pragne :silly: tak wiec wzielam ich 10dag....do tej pory zdarzylam zjesc wszystkie babeczki, 2 paczki i 1 drozdzowke...no przeciez zaraz to mi tylek rozerwie...teraz gotuje ziemniaczki i nie moge sie doczekac barszczu czerwonego z nimi....gdzie to mi sie miesci?
Na poczatku ciazy wrecz mialam odraze do slodyczy a teraz???????

Mgielka, ale duza dzidzia w bruszku Ci rosnie :laugh: Przynajmniej u Ciebie polozna ma racje, kazda ciaza jest inna i kazdy tyje tyle ile potrzeba....chociaz jak do konca bede tak wpitalac to zaraz z tych 10kg zrobi mi sie 30 :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #161773 przez monika1984lodz
Agusia jedz na zdrowie :) niczego Ci zabraniac nie bedziemy :P
ja juz nie mam sily stac przy garach a zachcialo mi sie dzisiaj mielonych z ziemniaczkami i mizeria.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #161776 przez pati-m
Agusia - jedz, jedz, na zdrówko :) Ja właśnie obiadek skończyłam robić i też go zajadam, bo mąż będzie późno i nie wytrzymałabym z czekaniem na niego :)

Monia - u mnie też dziś mielone, tylko że z młodą kapustką :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia