- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Neosine też nam nawet lekarz polecał. U nas się sprawdziła . Raz tylko używaliśmy i pomogła
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To was pomęczę zdjęciami z drugich urodzinek
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Moje dziecko jak mówię, że zjemy placuszka to jest tylko "ciuchcia am "
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas już pierwsze zebranie przedszkolne za pasem, jeszcze tylko Gabi została. Zapisałam Szymka na angielski to Pani wstrzymała zajęcia czekam na telefon z informacją kiedy zaczynamy. Jak nie to będę musiała szukać nowej szkoły. A szkoda bo w tej co wybrałam mają dobre podejście do dzieci Jutro idę na zebranie na basen bo planuję jeszcze zapisać Szymka na naukę pływania. To tyle z planów... A Gabrysię zapisałam już na zdjęcia co będą robić w żłobku ale to dopiero na początku października.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
U nas adaptacji ciąg dalszy. Bezproblemowo przebiega Wczoraj i dzisiaj Oliwier był od 8:20 do 13:15. Spał nawet godzinkę a wczoraj chciał koleżance "miacho" zjeść jutro znów będzie dłużej. Ale jest zadowolony, rano biegnie na salę, ledwo zdąży mi pomachać, a po południu wcale nie ma zamiaru wychodzić
A ja w domu sama jakoś nie umiem się ogarnąć, nie wiem w co ręce włożyć ale też może dlatego, że dalej mnie przeziębienie męczy
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas zaczął się katar wczoraj jak odbierałam Gabi to panie powiedziały ze jak śpi to mała kaszle ? czego nie zauważyłam śpiąc z nią załamka. na ale , żeby nie było znów nie spałam całą noc nasłuchując. I widocznie moje dziecko kaszle tylko w żłobku bo przez całą noc nic nie zauważyłam. No ale że zasmarkane to takie - odprowadziłam na "służbę" do mamy (babci) podkuruję do poniedziałku i jakoś to będzie
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Oli wczoraj miał mały kryzys w żłobku, chciał uciekać ale też pewnie dlatego, że była trójka nowych dzieci i pewnie wyczuł ich strach... ale dzisiaj już było super, jadł ładnie i spał 1,5 godziny Wczoraj nie spał nic i padł o 17, spał do 3, przebrałam go i spał jeszcze do 5:30 a ja się przez to niewyspałam i rano zamiast telefonu do torebki wrzuciłam pilot od TV
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
polal ja z cycusiem spróbuję jak nie dostaniemy żłobka, od 1 października, na razie milczy telefon, więc nie wiadomo dalej
A czajusiątko, chyba zapracowana, a reszta ? Oj zamiera forum, bo jak tak mało pisze, to nie chce i mi się pisać
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasiu no to nieźle sobie podzwoniłaś
Poszłam wczoraj z Gabi do lekarza, bo mi tata potwierdził ze w ciągu dnia jak śpi to kaszle (zwracam honor Panią ze żłobka). No i osłuchowo czyściutko za to katar spływa. W sumie dobrze że spływa a nie ją zatyka. No i co. Inhalować się i przyjmować leki na odksztuszanie. A, i przypisała nam ten syrop Neosine.
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
W zwiazku z tym, napusze tylko, ze nie jestem az tak zapracowana, bo w zeszlym i tym tyg. jezdze tylko na 5 godzin dziennie, bo babcia Emilki ma 2 zmiane i jest z nia do 10. Ja sie dlugo nie odzywalam bo mialam mnostwo nerwow i stresow glownie zwiazanych z ta praca i e efekcie totalnie brakowalo mi weny na pisanie tutaj. Moze napisze cos jeszcze jak juz bede w domu. Buziaki dla Was
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aniu wszystkie zdjecia sliczne - mnie sie najbardziej chyba podoba pierwsze calej rodzinki i to gdzie karmisz- fajna, szczesliwa, usmiechnieta mama
mmm a gdzie sie Makrelcia podziala? bo ja bym chciala przepis na ciasto (o krem szczeholnie chodzi)... chcialam tez zrobic torcik na urodzinki (ale jakis zwykly, nie mam takich zdolnosci jak Makrelcia czy Polal, ale wiadomo - checi sie licza ) , kupilam mase cukrowa i teraz nie wiem jaki krem zrobic, bo smietanowy odpada... ratujcie
My sie nadal duuuuuuzo nosimy - Zuczek to ma wgrany jakis program, ktory kaze mu plakac jak nie jest na rekach chusta mnie czesto ratuje choc przyznaje - czasem uda mu sie samemu zasnac w domu w foteliku samochodowym, czy tez chwilke polezec samemu bez towarzystwa (mmm tak z 5 minut ). Ale wynagradza wszytsko - zaczyna sie tak sodko usmiechac i probuje cos tam gadac na szczescie na spacerkach spi w wozku bez problemu aaa i nie wiem czy wspominalam - z wygladu calkiem inny od brata... zero podobienstw z charakteru tez
I ostatnio fajna sytuacja - Hamza placze w sypialni na lozku, slysze, ze Yasko do niego podbiega, a za chwilke Hamza cicho a Yasinek sie smieje, biegne do sypialni i co widze? starszy brat uspokoil mlodszego - wlozyl mu palec do buzi, mlodszy blogo ssie