- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnessa wybieracie się w góry?? Oj to bardzo daleka droga... na pewno przyda Wam się jakiś dłuższy przystanek, np. w okolicach Częstochowy Normalnie od naszego powrotu z wakacji nie było dnia, w którym Oliwia by nie mówiła "mamusiu, byłam nad wodą,wiesz? z Maksiem" bidulka nie może zapomnieć wakacyjnej miłości
Ummi i jak wyniki Yasinka??
Chasiami buziaki dla naszej najstarszej dziewczynki :* pokaż zdjęcie jubilatki
Karolak no tak to już niestety z dziećmi bywa, że raz się kochają, a raz biją trzymajcie się zdrowo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Chasiami sto lat dla Alicji :* to mówisz, że się druga ślicznotka szykuje
Czajusiątko trzymam kciuki, żebyś mogła Oliwkę zabierać ze sobą, bo to najlepsze rozwiązanie dla was by było
Ummi jak wyniki?
Karolak faktycznie czas leci jak głupi teraz to jeszcze szybciej ci poleci i będziesz mieć maluszka z mężem dacie radę już niedługo zresztą
Ania kiedy będziesz wiedziała o żłobku?
Teraz trochę o nas. W poniedziałek idziemy z Oliwierem na pierwszy dzień adaptacji w żłobku w zasadzie dostał się do klubu dziecięcego, ale to niby to samo co żłobek tylko godziny pracy o pół godziny rano i pół po południu krótsze
Dzisiaj byliśmy z wizytą u Anulki Kajtek to miniaturka Julka
Wczoraj byłam z Olim u lekarza, od dłuższego czasu ma biegunkę, czasami większą, czasem mniejszą. Poleciał sporo z wagi, niby to nie tak źle, lekarka powiedziała, ze mógł się wyciągnąć. Rozumiem, że mógł się wyciągnąć, ale waga powinna w miejscu stać wg mnie. Pieluchy z 6 zmieniłam na 5, a spodnie, które w styczniu ledwo się dopinały, teraz na nim wiszą dała lekarka dwa leki i kazała za tydzień przyjść do kontroli
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
KAsia ciekawe skąd te spadki wagi. Mój też schudł. Nie ważyłam go ale widać po nim. Pieluchy z 5 zmieniliśmy na 4 i na dobrą sprawę też luźne. Czaka nas bilans 2 latka to skontrolujemy wagę.
Chasiami Wszystkiego naj naj dla solenizantki
karolak dużo już nie zostało. Wytrzymasz a później już razem będziecie się cieszyć maleństwem. Imię już wybrane ?
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
kasia życzę powrotu do zdrowia Oliwera
Ummi podziwiam, że ty masz takie pogodne podejście do życia i wszystkim się cieszysz
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Co to był za weekend Tak intensywny że nawet nie zauważyłam, że się skończył Zaręczyny się udały, wszystko poszło zgodnie z planem, no może oprócz rozmazanego tuszu mojego i szwagierki Koncert był super, a cały weekend z rodzinką udał się na maxa Ciesze się, że moje mieszkanie wróci do normy, ale i tak szkoda, że czas tak szybko leci
Makrelcia Wszystkiego najsłodszego dla Jerzyka
Czajusiątko Mam nadzieję, że uda Wam się wszystko poukładać po Waszej myśli, Kiedy miałabyś zacząć pracę? Ojjj na pewno by się przydał odpoczynek w podróży w góry Ale będziemy jechać w 10 osób więc nie mogę Ci zrobić takiej niespodzianki
Kasia Fajnie, że się spotkałyście z Anulką Trzymam kciuki za pierwszy czas Olisia w żłobku Mam nadzieję, że mu przejdzie ta biegunka i szybko wróci do zdrowia
Karolak Fajnie, że się dobrze czujesz, to prawda czas ucieka jak szalony Już niedługo będziecie wszyscy razem A co do kłótni z kuzynką, czy z dorosłymi nie jest podobnie, raz jest cud miód malina a za chwilę kłócimy się o jakieś pierdoły
Ummi Na prawdę masz dzielnego synka Yasiek będzie super bratem, jeszcze trochę i będzie Ci pomagał w przewijaniu A jak tam wyniki?
Ania Słyszałam, że bardzo dużo rodziców zapisuje w kilka miejsc, więc mam nadzieję, że uda Wam się dostać My się już zgłosiliśmy do przedszkola, bo mąż zadzwonił do nich orientacyjnie, a się okazało, że już jest 18 osób na liście na przyszły rok
Ale jestem nieprzytomna Spanie po 4h jest zdecydowanie nie dla mnie
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Agnessa buuu szkoda
Kasia i jak w żłóbku??
Pracę zaczynam od 1 września, ale jutro jedziemy z Oliwką do Emilki na 3 godziny w ramach "przystosowania" i co tu dużo mówić... jestem strasznie podekscytowana
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kasiai jak Oli w zlobku?oby sie szybko pomyslnie rozwiazaly problemy
agnesssaskad ty biezesz sily na to wszystko kobieto?ja niby po urlopie a i tak jakos nic mi sie nie chce Super ze sie udaly zareczyny a kiedy weselicho?
czajusiątkopowodzenia, daj znac jak bylo
Ja siedze w pracy i nudy jak nie wiem co, byle do 15.Moj dziec tylko mama i mama nie wiem jak on wroci do zlobka a to juz w przyszlym tygodniu A jak tam u was bunt dwulatka?Dominik jak mu cos nie spasuje to szczybie albo drapie i zdarza mu sie to dosc czesto.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ania dziekuje bardzo, ale tak sobie przemyslalam Twoje slowa i niestety – ostatnio hormony szaleja i narzekam, ale na szczescie (albo i nieszczescie) tylko mezowi i w sumie o jakies pierdoly hormony mnie wykoncza – potrafie plakac na zawolanie (zeby po minucie sie smiac…) – nie wiem jak maz to jeszcze wytrzymuje
Toska u nas z buntem podobnie jak u Makrelci choc z tego co widze to moje dzieci sa aniolkami poza domem, a w domu sa… soba, wiec bywa roznie
Makrelcia spoznione STO LAT !!! zdjecia jak zwykle super – mi sie minka rozrabiaki na drugim podoba
Chyba Wam nie pisalam, ze kupilismy chuste (tkana). Narazie byly dwie proby - jedna na chwilke w domu i jedna na spacerze. Ogolnie jakas zaczarowana ta chusta dziecko mi zasnelo zanim ja do konca zawiazalam i na spacerze spalo 1,5 godziny... tylko niestety musielismy troche odlozyc chustonoszenie, bo pogoda jesienna i stopki byly zimne po takim deszczowym spacerze - wczoraj kupilismy cieple buciki i teraz mozemy znow sprobowac
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Oliwier jak to Oliwier, bez żadnego stresu wpadł do żłobka jak do siebie wczoraj był pół godzinki ze mną i z mężem na sali, ale na nas wcale uwagi nie zwracał. Dzisiaj byłam pól godzinki na sali, a drugie pół na korytarzu piłam kawę Pani przyprowadziła go do mnie, usiadł na chwilkę koło mnie i spowrotem na salę uciekł Niestety musimy przerwę w adaptacji zrobić z powodu wyjazdu. Ale że prawdopodobnie w piątek też go nie będzie, to zrobią mu urodzinki w poniedziałek. Z torcikiem - w szoku byłam Ogólnie żłobek bardzo przyjazny dziecku, dbają o najmniejsze szczegóły
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
ummi masz prawo do gorszych dni,ale zawsze potafisz wyciągnąć dobro z każdej sytuacji
kasia to trafiłaś z tym żłobkiem super,a Oliwier faktycznie cygan
agnessa to mnie wystraszyłaś z tym przedszkolem, już się tym zajmę,bo zaraz przedszkola nie będzie, choć u nas przedszkoli większy wybór
czajusiątko daj znać jak w pracy, powodzenia
Co do buntu dwulatka, to u nas w pełni,a Filip podobnie w domu zwłaszcza przy mnie różki,a przy obcych, kochane idealne dziecko, każdy chwali,ale ja znam mojego cwaniaczka ,
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
toska tak sama znęcałam się nad tortem. Były 2 ciuchcie bo 2 imprezy