- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
to się sypią dzieciaczki )
aż zapomniałam z wrażenia, co jeszcze napisałyście!
U nas poza tym, że Filipa rozpiera energia, to nic konkretnie się nie dzieje.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
GRATULUJE !! Oby Cię tym razem ominęły mdłości
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Agnessa Senastian jest doslownie wniebowziety. W kolko chodzi i powtarza, ze jest z siebie dumny a co do tych tabletek to wiesz tak wlasnie moze byc, ze sa dodatkowe plamienia. Ja w sumie po porodzie probowalam 3 roznych rodzajow tabletek i we wszyrkich na ulotkach bylo napisane, ze zanim organizm sie przyzwyczai to moga byc dodatkowe plamienia. U mnie w sumi konczylo to sie tak, ze w cyklu wiecej mialam dni z plamieniami niz bez
Makrelcolia mam nadzieje, ze jednak uda Wam sie zalatwic ten kredyt, malo tego- intuicja mi to podpowiada
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
czajusiątko ogromniaste gratulacje, spokojnej ciazy i bez nudnosci, niech fasolka rosnie zdrowo.
No nic zmykam reszte doczytam pozniej.
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Nie odzywam się, ponieważ jestem strasznie rozdarta w srodku
w weekend dowiedziałam się że mój ginekolog zginął w wypadku. Wjechał w drzewo i samochód się zapalił. Nie mogę przestać o tym myśleć. Przepraszam ze wam smuce, ale mój mąż nie potrafi mnie zrozumieć.
Czajusiątko gratulacje
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Justyś tak już jest, jak zginie ktoś przez nas znany i pewnie lubiany. Masz prawo się i nam smucić.
Ania jak mogę chcieć od Mikołaja orzechy, jak mi w ogrodzie rosną
Oliwier trochę jeszcze churchla, ale mam nadzieję, ze przejdzie. Dzisiaj w żłobku robiliśmy, piekliśmy i dekorowaliśmy ciasteczka. Chciałam zostawić do dekoracji na święta, a mój starszy syn je zeżarł
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Sandra85dobrz ze w koncu te choroby mijaja i zeby nie wrocily.He he powiedzmy ze mnie ciaza odchudza z Dominikiem serio nic nie przytylam a nawet schudlam, ale i tak nadrobilam po niestety, a ja problemy z nadwaga mam od dawna, a teraz niby waga w miejscu ale brzuch juz wiekszy A co do nocnika to Dominki chetnie siada i jak dostanie ksiazke to i pol godz. potrafi wysiedziec.23 no fajna pora na nocnikowanie nie ma co, te dzieciaki to maja pomysly.
PolaLna pewno do swiat sie wyrobisz z meblowaniem i porzadkami.No mysle ze maluch nie bedzie wstydkiem i pokaze co tam ma miedzy nogami
agnesssa na pewno sie Maksiowi odmieni i bedzie ladnie korzystal z nocnika, no ale fakt te dwulatki uparte sa.No to tabletki ci troche namieszaly w organizmie, oby szyko wszystko wrocilo do normy.
Ania14.09jak Filip ma nadmiary energii to na pewno sie dzieje i to duzo
Jussstyśto normalne ze jak nagle odchodzi ktos kogo znamy to ciezko sie z tym pogodzic.
kasia7775 o widze ze maly ckiernik ci rosnie, super
U nas lepiej po goraczce ani sladu na szczescie.Niestety do anginy dolaczyly tez piatki 2 naraz i biduek co chwile palec w buzi i mowi zabek boli, ale wczoraj patrzylam i juz je widac wiec mam nadzieje ze dadza mu spokoj.
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Toska przepraszam nie chciałam nastraszyć ale na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że im bardziej ciąża zaawansowana tym rzadziej się to zdarzało. To były naprawdę epizodyczne przypadki, no ale jednak były ale może u Ciebie już niedługo skończą się te
Makrelcia no patrz jak nas rozszyfrowałaś
Kasia w tym Waszym przedszkolu to zawsze coś się dzieje, naprawdę super trafiliście
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kochane na pewno jak przyjdą mebelki i już je poskręcam, poukładam, posprzątam itd. to cyknę zdjęcie i wam pokażę. Na razie zrobiłam zdjęcie "nowego" starego pokoju Szymka - wyślę Wam jak już będę w domu. Bo zapomniałam zabrać aparatu do pracy
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Toska u Oliwiera do zębów też się angina przyplątała. Biedny mówił, że go zęby bolą, a to gardło było. Zdrówka
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Czarusiątko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U nas wszystko ok Dzidzia rośnie, nadal jest dziewczynką ja się dobrze czuję, czasami tylko brzuch i krzyże doskwierają, ale do wytrzymania jeszcze 4 miesiące i bąbel będzie z nami już myślimy jak zmienić nasze mieszkanie dla rodzinki 2+2 bo pod koniec stycznia planujemy remoncik
Tymuś jest przesłodki, już bardzo dużo mówi, co raz częściej siada na nocnik i rozumie, gdy źle się czuję
PolaL gratki że udało się odstawić cyca i tak podziwiam że tak długo karmiłaś! No i czekamy na fotki umeblowanego pokoiku
Toska ciekawe kto u Ciebie kryje się w brzuszku Fajna niespodzianka będzie na święta
Kasia super to przedszkole macie! śledzę fotki na FB no i Oliwier świetnie się tam odnajduje i bawi
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
A ja wyszykowałam Oliwiera do żłobka, mąż go zabrał i idę jeszcze poleżeć. A co
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia Oli jak zwykle słodki na fotach,ale jakby schudł?
polal jest na słonecznym na ul. kostki napierskiego na NFZ bardzo dobra lekarka nazywa się Strojny. Pracuje też w szpitalu w Zdrojach Idę do nie w styczniu, bo cytologię mam ostatnią z początku ciąży.
a co do ginów kobieta, czy mężczyzna, to mnie już tylu badało, że mam różne wrażenia, nie rozgraniczam, to na chłop-baba, tylko to zależy od człowieka, choć też skłaniałabym się ku mężczyźnie, raczej w wiekszości są delikatniejsi
tosca masz rację. Filipa jest wszędzie pełno, potrafi z uśmiechem na ustach rozrabiać, tulić się, skakać, czasami nie nadążam za nim. Jakoś nie piszę o szczegółach, bo to nic takiego zwykłe zachowania dwulatka
Martwi, mnie, że to ja muszę być złym policjantem, bo Filip wyczaił tatę, i jak zaczyna się śmiać, to ojciec mu wszystko odpuszcza. Tłumaczę mężowi, że jak będzie taki niekonsekwentny, to Filip wejdzie nam na głowę za parę lat. Jakaś masakra. Jak filip rozrabia, to zabawiam go czym innym,ale jak rzuca piłką przez stół 10-ty raz i zwracanie uwagi nie pomaga, to ja biorę go do konta, a ojciec sobie, gada, gada, i on sobie nic z tego nie robi.....więc Filip na razie słucha jedynie mnie. Inna sprawa, że jest taka pora roku, że to dziecko nie ma gdzie się wyżyć
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Aniu gratulujemy i faktycznie spora dziewczynka
Kasiu ale Ty to masz dobrze ... ja już od 7:30 w pracy zaczynam zaglądac na zegarek czy nie stoi