- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Spotkałam w aptece mamę chłopca co chodzi z Gabi i ma to samo. Wiec zaczynają sie jelitówki
Aniu no Madzi szybko zleciało trzymam kciuki żeby jej się poukładało.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Z postanowień - po dwóch latach i dwóch miesiącach zaczynam odstawianie od piersi jak na razie 2 dni jesteśmy bez pierwszej nocki 4 razy podchodziła po cyca a ja jej podawałam wodę do picia której nie chciała - efekt przepłakane pół nocki A dziś całą nocka przespana bez kwękniecia.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Dzisiaj ide do gina i bede miala już badania te wszystkie co przed porodem, bo lekarka sie boi ze mogłabym wcześniej urodzic.
Boję się ze znów bedzie coś nie tak, bo praktycznie każda wizyta u gina konczyła sie skierowaniem do szpitala.
Dziewczynki współczuję wam z tymi choróbskami, nas na szczęście to jakoś mija na razie to była tylko 2 razy chora tak ze musiała brac antybiotyk i oby tak zostało (odpukac w niemalowane )
Zdrówka życzymy!! a i odezwe sie później bo ginu
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
No nic pisze informacje:
niby nie jest źle ale dobrze też nie ma, szyjka ma - 2,4 cm ale jest rozwarcie na opuszek, powiedziała ze nie chce mnie kierowac do szpitala na sterydy na płucka bo ma nadzieje ze tyle wytrzymam. Mam strasznie sie oszczędzac, tydzień a najlepiej 2 tygodnie bo wtedy zacznie się 36 tydzień i nie bedzie już tak niebezbiecznie.
Jest jeden mega plus - dziecko ma 2477 gram, że duże dziecko.
Mam nadzieje ze chociaż te 2 tyg wytrzymam no nic Dzidzia miała byc styczniowa ale zapowiada sie ze będzie na 100% grudniowa, wszystko jedno byle zdrowa
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ja dzisiaj wrocilam do pracy po tyg przerwy, a Oliwka zostala z tata w domu. Jak wrocilam to udawala obrazona i nie zwracala na mnie uwagi
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Czajusiątko no ja nie wiem jak mogłaś Oliwkę zostawić z tatą a nie zabrać jej z sobą do pracy
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Czajusiątko Oliwka już chyba nie ma focha na mamę A jak Ci się bez niej pracowało?
Sandra Mam nadzieję, że już wszystkie choroby się od Was odczepiły
PolaL Jak tam odstawianie od cycka? Gładko poszło?
Ania Trzymam kciuki, że u Twojej córci wszystko się ułoży
Jussstys Mi się żaden błąd nie pojawia, może spróbuj w innej przeglądarce otworzyć stronę
Kasia I jak tam żłobek współpracuje z wysiadaniem?
Maks ma awersje do nocnika ostatnio, czasami uda się go namówić, żeby usiadł, o kupie nie ma mowy, zauważyłam, że on nie może wysiedziec, żeby się "skupić" kilka sekund i jak się nic nie dzieje to mówi że się nie udało.
Moja @ się zgubiła na dobre, wczoraj na teście ciążowym nawet jakiś cień cienia z mężem zauważyliśmy i stres ogromy, że mogę być w ciąży a że tabletki anty przyjmuję to bardzo się bałam, że zaszkodzę ewentualnej ciąży, poleciałam na bętę i do 15 żyłam w stresie, ale nie jestem w ciąży po prosty okres się na mnie obraził
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Chasiami wytrzymaj jeszcze trochę. Ja w 34 trafiłam do szpitala i dostawałam sterydy. Ale i tak w końcu i tak w 39 t urodziłam
Agnessa to się zestresowałaś Tera jak bierzesz tabletki to nie ma szans na @. Dopiero jak przerwę zrobisz.
W żłobku chyba nic w tym kierunku nie robią. Dzisiaj muszę znów przypomnieć. Najlepsze jest to, ze Oli nie woła. Jak ma pampersa to do niego robi. A w domu jal lata z gołą dupą to sam siada na nocnik i się załatwia. I potem mnie woła, ze zrobił bee. Jak ma spodnie ubrane to też nie siada.
Ania to ciężko córka ciąże przechodzi. Ale będzie dobrze
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas nadal zimy nie widać rochę się ochłodziło i tyle. Gabi zakończyła listopadową edukację w żłobku po 6h bycia we wtorek, zaczęła narzekać Paniom że boli ją cipuszka i musiałam zabrać ja do lekarza. Okazało się że chyba do tej jelitówki co przechodziła (przez jeden dzień) przyplątało nam się zapalenie cewki moczowej i teraz leczymy "wielofunkcyjnym" syropem Bactrim również to zapalenie - kąpiel w szałwii i rumianku.
Z "pozytywów" to poza sajgonem który mam w związku z zakupem mebli ( i na które czekam a miejsce na nie musiałam zrobić), doszedł sajgon z pokoju Szymka bo dokupiliśmy mu jeden regał i wczoraj przyszedł wiec cały pokój poprzestawiany. Dziś zaczynam układać. Dobrze że do świąt jeszcze 3 tyg. bo bym chyba nie wyrobiła.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
chasiami nie jest już źle, trzymaj się
agnessa ja mam ciągle regres nocnikowy, jedyny wyjątek-rano siku, a dzisiaj, nasikał i włożył tam rękę do sików
A Magda ma tak z ciążą jak ja. Dla mnie każda ciąża to choroba, niestety dziewcze wdało się w mamę, jedyne co, to nie mamy żadnego problemu z zajściem
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png