- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7

Sandra Jurek już dzisiaj ok. Nawet do żłobka poszedł. Wszystko przez ząbek. Skończyła się temp i ślinienie

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Czajusiątko Zastanawiałam się nad podobnym łóżkiem tyle że ja chcę jeszcze mieć z dołu wysuwane drugie łóżko. Mam sporą rodzinkę i jakby chcieli mnie odwiedzić to Szymka wrzucę na to dolne łóżko a jego pokój będę miała dla gości

Aniu może się na srebro zdecyduje ale na razie muszę przez miesiąc stosować leki które nam przypisano. Jak już będziesz miała takie na 100% pewności że to takie jak ma być to czekam na linka.
Sandra 85 byłam u laryngologa z Gabi i nic w sumie nie wyhodowali -Flora fizjologiczna. Pocieszające jest ze nie ma objawów alergicznych bo przy alergii niby nos w środku byłby obrzęknięty. Dostaliśmy do stosowania przez miesiąc Immunotrofinę zobaczymy co będzie po niej.
- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

U nas wszystko ok dzidzia super rośnie wg USG jest tydzień starsza

Co do zdjęcia brzuszkowego to już go widać, ale nie mam czasu robić fotek :| mała też kopie, nawet mąż już czuł

Poniżej fotka ale troszkę stara.. jutro może mi się uda nową zrobić

Tymek na szczęście śpi mi jeszcze w ciągu dnia 2-4h, ale chodzi późno spać bo najwcześniej o 22 :| no ale drugi tydzień wstaje przed 9, więc się wysypiam nawet

Super Wam dzieciaczki rosną

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Za to teraz zasypia ekspresowo

siteczko No to gratulacje!!!

Polal tylko takie łóżko jest dosyc drogie min 1000 zł
Martwie sie bo brzuch mi znów twardnieje. Odpoczywam a on ciągle się stawia.
Już biore luteine dopochwowo 2x2 tabletki, magnez, no-spe i dalej jakoś słabo to pomaga, albo już poprostu panikuje

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Siteczko wiem że nie wysłałam ale jak tylko się ogarnę to wyślę

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
sandra a nic nie wiadomo, może jeszcze trafi się jedna dzidzia, fortuna kołem się toczy, więc różnie może być

polal co do srebra, to ten link co wysłałam, to jest ok. Musi być niejonowe i w jasnej butelce, bo te srebro się nie utlenia. U nas pomaga na 100% i u wszystkich co znam i stosowali
agnessa ja chyba zmieniłabym ten żłobek, płacę więc wymagam. A u nas przynajmniej do prywatnych żłobków cały czas jest nabór, ale to kosztuje ok tysiaka miesięcznie
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Czajusiątko jeszcze będzie twój czas :*
Siteczko śliczny brzusio

Chasiami to mogą być tylko skurcze przepowiadające

Oliwier przeziębiony, ma katar i kaszel. Siedzi ze mną w domu, a chałupa zdemolowana

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7

Ale chyba odkryłam o co chodzi. Za wcześnie kładziemy go spać. Musze to dzisiaj sprawdzić. Wstaje o 6.15 w żłobku śpi od 12:30 do 14 (teoretycznie) a ja go kładę po 19. Musze spróbować o 20 go położyć. Zobaczymy jakie będą efekty !
siteczko gratuluje córeczki

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

Ania Co do imienia hmmm zawsze mi się podobało Amelka... ale ostatnimi czasy trochę mniej, może dlatego że dużo jest dziewczynek o tym imieniu

Makrelcia samopoczucie ok, chociaż często dopada mnie zmęczenie i senność, Tymek praktycznie cały czas jest ze mną, a wiadomo chce się bawić, na leżenie nie ma czasu, no chyba że ucina sobie drzemkę

PolaL spokojnie poczekam na wszystkie zdjęcia

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

takze tez nie gniewajcie sie ze nie wszystkim odpisuje, ale ciezko sie pisze na tel.
A i siteczko, gratluje corci

Lozko dotarlo dopiero wczoraj, ale powiem Wam, ze kamien spadl mi z serca, bo wlasnie balam sie jak Oliwia bedzie w nim usypiala. Wczesniej wkladalam ja do lozeczka i wychodzilam z pokoju i obawialam sie, ze teraz z lozka bedzie mi uciekala. Na szczescie (tfu tfu, nie zapeszajac) grzecznie lezy sama i usypia. A jak skladalismy to lozko to doslownie stala nad nami, piszczala i tanczyla ze szczescia

Makrelcia moze 19 to faktycznie troche za wczesnie. Oliwia chodzi spac przed 21
Kasia no i znalazlas jakis dlobly syrop?

Sandra dlaczego nie mozecie miec drugiego dziecka?
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Czajusiątko Jak tylko będziesz miała możliwość to dawaj fotkę Oliwki zadowolonej z nowego łóżeczka

Siteczko Ogromne gratulacje

Makrelcia My Maksia kładziemy między 19-20 i jak przegapimy ten moment im później tym gorzej, w ciągu dnia nadal śpi ok 2h, chociaż czasami w weekendy jak jesteśmy razem mimo, że jest zmęczony to nie chce zasypiać.
U nas jest zawsze taki sam rytuał mąż kąpie Maksia, a jak wychodzą z łazienki to ja już na nich czekam w Maksia pokoju, oporządzam go po kąpieli, w tym czasie P robi mleko, przynosi jak już Maksiu jest w piżamce i są dwie opcje albo Maks wchodzi do łóżeczka i wypija mleko po czym oddaje butlę, ja gaszę światło po czym siadam na kanapę obok (też zawsze musi ktoś być w pokoju aż nie uśnie, inaczej jest płacz) a druga opcja to przytula się do mnie wypija mleko po czym się we mnie wtula i tak zasypia. Oczywiście zdarzają się dni w których jest płacz, ale na szczęście coraz rzadziej. Generalnie bunt u nas na razie przystopował, zobaczymy na jak długo

Kasia Zdrówka dla Olisia

Sandra Maksiu do przedszkola jest zapisany od września 2015, ale zastanawiam się czy nie udałoby się w marcu już go puścić jak skończy 2,5 roku ale zobaczymy, bo do przedszkola zapisywaliśmy się już dawno, w sumie ponad rok przed rozpoczęciem i byliśmy 18 na liście do 20 osobowych grup, więc pewnie nie uda się za pół roku dostać

Ania Niestety nie mam za bardzo alternatywy jeżeli chodzi o żłobek, ten mam pod oknem a dziewczyny przynajmniej próbują reagować na moje zażalenia, mam nadzieję, że się ogarną i się poprawi

Chasiami I jak tam Twój brzuszek, przestał się stawiać? Mam nadzieję że Twoje Maleństwo jeszcze troszeczkę poczeka

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Agnessa dziękuję za komplementy

Makrelcia ja się położę z Oliwierem to czasem zasypia w 3 minuty, a czasem skacze po mnie jeszcze dłuuugo. Jak nie zamknę drzwi od pokoju na klucz to potrafi sobie wyjść i zrobić mi papa

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Kasiu ale zauważ pozytyw Oliwier wie że trzeba po sobie posprzątać

U nas zasypianie zaczynamy ok 20 tj. po Bolku i Lolku